Igen Tisztelt Magyar Állami és Királyi Televízió!
Elöljáróban kellő tisztelettel arra szeretném kérni Önöket, hogy amennyiben ez szíves módjukban áll, akkor legyenek kedvesek és nyalják ki a seggemet! Mielőtt azonban mindez megtörténne, még azt szeretném, ha előtte[...] Bővebben!Tovább »
Elvileg most megy a kombináció 2. futama. Tényleg sehol nem lehet nézni, vagy csak én vagyok ilyen béne, hogy nem találok egyetlen streamet sem (ha már a királyi minden szart ad, csak olimpiát nem).
akkora szar az egész, hogy le kell vennem a hangot a közvetítések alatt, annyira kínos. Az össze-vissza vagdosott , széjjelbaszott konzervanyagokat pedig még a nyolcvanas években is kiröhögték volna. ez egy szégyen.
ne menjünk bele a szakmázásba kérlek! Nem hiába szóltak a snowboardos gyereknek, hoigy vissza lehet venni. Elég annyi, hogy ugrik és kész, meg hogy milyen ruha van rajt'.
Mondjuk már a megnyitón, és azóta is rengeteget foglalkoznak a homoszexuálisok helyzetével Oroszországban. Most is, "olimpiai közvetítés" címszóval erről megy egy műsor.
Maximálisan élvezhető volt a tegnapi kommentálásuk. Persze nem mindent értettem, volt ami t egy idő után már igen. De lehetett érezni, hogy értenek hozzá, szeretik. Ez annyira eltér példádul attól a szőke nőszemélytől a köztv stúdiójában, aki olyan arcot vág , mintha temetést közvetítenének.
De szerencsére gyűlnek a linkek, csak akkor fogok köztv-t nézni ha Szabó Gábor élőben közvetít.
"Épp megy a snowboard slopestyle elődöntőjének összefoglalója az M1-en, a műsor elején a kommentátor rászólt a meghívott szakértőre, hogy ma ne használjanak annyi szakkifejezést a trükkök megnevezésére, mint tegnap. Azóta is rendszeresen kijavítja, ha egy-két angol kifejezés becsúszik. "
Egyébként megnéztem az előbb, a ZDF-en 20:15-ig szumma fél óra megszakítás van a közvetítésben, 2 híradó miatt.
Közben az M2-n mesék, a Dunákon is minden szar. Én nem értem melyik műsor olyan halaszthatatlan, hogy egy zsák pénzért megveszik a kizárólagos jogokat, és aztán ne adjanak semmit a halaszthatatlan csodaműsorok miatt.
A pénzéhes NOB-nak meg a kurva anyját, hogy így akarnak több pénzt. Szarnak a nézettségre azok is, csak a markukat tartják.