mi vettunk egy ulést otthonra Martinnak. Nem egy csúcsmodell, tizenpárezer ft volt (intersparban asszem) de jó lesz Martinnak 2-3 évig (0-18-as ulés) arra a pár alkalomra, amikor megyunk haza és autózni kell. A picit meg hordozóban visszuk, aztán gondolom neki is kell vegyunk egyet.
Tényleg, gyerekülést hogy szoktátok megoldani, mikor hazajöttök? Mi megyünk ki májusban és most kicsit meg vagyok lőve, mert eddig kaptunk mindig kölcsön egy hordozót, de hát Őlordsága azt már kinőtte. Az itthonit nem viszem ki, az csak úgy magában félig kitöltené a megengedett súlykeretet, plusz nem szeretném, ha össze-vissza dobálnák meg törnék a reptéren. És mi lesz ha már két gyerekkel megyünk?! Lehet, bérelni fogunk vmit...
Nekünk pont ilyen van Tasha!:) Bebe Confort allegro plus. Nézd meg a bebeconfort.com-on. Nem mondom,hogy olcsó. Ellenben én a babaszobán,teljesen újat tudtam venni féláron anno. Érdemes körülnézni.
Unokatesóméknak Pierre Cardin esernyőkocsijuk volt, az 1 gyereket is alig szolgált ki. Viszont olcsó. Amit mi vettünk Bazsinak, az a Toys'r'us saját márkája, ez tök jól bírja, viszont jóval drágább.
a Kikában van ilyen, 10-15.000 körül volt tavaly. (a nem hátrahajtós változata pedig 4.000). szerintem noname, de otthon megnézhetem, vettem belőle és tök jól bírja a strapát.
éppen a minap láttam itt a telepen egy ilyet, jól meg is csodáltam, próbálok összefutni velük megint, ha sikerül kikérdezem. ők ikrek voltak ugyan, de úgy volt összekapcsolva a 2 kocsi. na igyekszem megtalálni őket, majd sokat sétáunk. :)
Egyébként meg tényleg nem semmi Ben súlya! 15kg! Én volt vagy 18kiló, mikor beirattak elsőbe. Aztán a tanév előtti nyáron vakbélgyulladásom volt, megműtöttek, úgyhogy még abból a kevésből is fogytam egy csomót.
csajok, milyen babakocsi van ami -nem kerul irdatlan sokba -esernyore csukhato -viszonylag könnyu -4 hónapost bele lehet fektetni, szóval hátradöntheto? (nem kell tök vízszintes, de azért jól hátrahajthatós igen)
Tegnap megmértem a kis rinocéroszt, tényleg 15 kiló.
Mármint nagyjából, ugyanis a mérés módszere némileg pontatlan: őt kézbe véve saját magammal együtt mértem meg együttes tömegünket a szobamérlegünkön, aztán az eredményből kivontam a saját tehén testem tömegét, és 15 jött ki, kilóban.
Csajok, mééér kell a gyereknek napszemüveg?? (Nem kötöszködésből kérdezem, tényleg tudatlan anyuka vagyok.:))) Csak azért mert öltöztet, vagy valami egészségügyi megfontolásból? Nagyon gáz, ha szemüveg nélkül megy a napra? (Mondjuk, ha tényleg 5000 egy normál darab, akkor lehet, hogy inkább áttérünk az éjszakai sétákra.:))