Na, végre meghallgattam rendes hanghordozón is a lemezt, nincs semmi baja a hangzásnak, biztosíthatok mindenkit. További érdekességek: az unalmas költemény publikálásának nagyon megadták a módját, külön nyomtattak egy könyvecskét, amiben csak a vers szövege van; a belső borító kellemes pedofil hangulatot áraszt; a 3. dalban állítólag Csihar is énekel, hát biztos így van.
- DHG - I666 (reissue) két bónusz, az egyiket már mindenki ismeri nyilván, a második egy vadiúj döbbenet (ez valami megamix féle trombitával ahogy kell)
- Thorns vs. Emperor - Split (reissue) három bónusz, két pre-mix és egy Fenriz feat. Satyr cucc
Most olvasom, hogy az utolsó szám egy vers, így egy picit megbocsátok érte, bár a lemez pontosan egyharmadát azért kár volt elpazarolni rá. Mindegy, ez egy igen fasza EP, lassan ki merem jelenteni!
Nem bakelit, vinyl, bazmeg, VINYL, esetleg vinil, tanuljuk már meg végre egyszer és mindenkorra!!! Isten verje már meg a tapló magyarokat, hogy nem bírjuk ezt megjegyezni!!
Jogos. bakócsagot is csak azért nem küldöm el a picsába, mert ő nyitotta ezt a SZAR topigot.
Egyébként diszkusszáljatok tovább nyugodtan az új Ulverről, én lényegében egyszer sem hallgattam végig rendesen, megvárom a saját bakelit versiomat és majd akkor alkotom meg a Véleményem. A következő szavakat fogom majd fölhasználni amikor leírom az impressióimat: tehetséges, norvég, 2011, Daniel, Siri Stranger, azért, szóval, év lemeze?, koncert, Mátra, bakelit, digipack, póló.
Nem, én még mindig a postánál... Pesten, a Nyugati mellett (is) volt egy ilyen nevű szórakozóhely a 90es évek első felében, arra gondoltam, ott mentek ilyen jó kis zenék, mint a Krupps, Fear Factory, Machine Head...
a Too Much History nagyon erős megújított verziókkal szolgál, sokkal jobban kihasználták az egyes dalokban rejlő lehetőségeket. részemről Fatherland a nagy favorit meg a Black Beauty White Heat.
A régi szép idők, amikor az egész Totalcar a To The Hilt-re ugrált :o)) Én is a Final Option-el ismertem meg őket, és nálam a mai napig az Az industrial metal lemez. De a III-as albumot és a Paradise Now-t is nagyon szeretem. Úgy tudom, h ez utóbbi óta csak újrakiadásokat jelentettek meg, továbbá egy-két kislemezt.
Én pedig a '92-es "I"-al, ami anno elment mellettem, viszont nemrég olvastam, h 2008-ban kiadták egy dupla CD-s változatban - egyiken újrakeverve, másikon újravéve - , amit rögvest csekkoltam, és nem bántam meg. Jót tett neki a tuning, kegyetlen jól szól és eszméletlen jó dalok vannak rajta. Ezt ajánlom, ha még nincs meg. Metal Maschine Music!
Ha a koncert meg fele olyan jó lesz, mint a kb 15 évvel ezelőtti két DM klubos buli, akkor már nyertünk. És itt lesz még egy Nitzer Ebb is - pár éve a Szigeten ők is nagyon jók voltak.
bizonyám, már egy hónapja edzek a Paradise Now segítségével. jegyem még nincs, de szerintem ott leszek, pont úgy alakul minden. amúgy ez milyen szép ünnep lesz május elsején: wahre arbeit, wahre lohn.