Ha javasolhatom Pozzuolit... http://hu.wikipedia.org/wiki/Pozzuoli HÉV köti össze Nápollyal, önálló vulkánja és saját amfiteátruma is van + néhány egyéb felettébb érdekes ó- és középkori épület(maradvány). A közelben van Cumae és Baiae is, nekünk mindkettő tetszett.
Ezt vedd jelnek, nem akarják az égiek, hogy Rómába menj, most! Inkább örülj ennek, ne légy "hamari"! Jelentem, az időjárás-előrejelzés szerint a héten Szentendre térségében eső várható és a kemény tél miatt gyakoriak az úthibák!:-D Udinébe mehetnél kocsival is...
Komolyan,nincs valakinek valami rontás űző varázslata?Egyszerűen nem hiszem el.Mennék Rómába akciós MALÉV jeggyel,sikerül kiválasztani az időpontot,jegy megszerez és innen teljes csőd.A vasárnapi Róma meccset átrakják szombatra,tehát nem látom.Oké,kibírom.E-mailt küld a MALÉV,a szombati járatot törölték,hívjam az ügyfélszolgálatot.1 órát (kb 4x15 percet) hallgatom a hülye zenét,mire felveszik.Átíratom vasárnapra,ami ALITALIA járat,de codeshare,szóval jó a jegy arra is.Ígérik küldik a jegyet.2 nap múlva kérdem,hol a jegy.Kiderül,azt a járatot s törölték.Az ismerősöm,akivel mentem volna,lebetegedett.Na most szakadt el a cérna és kértem vissza a pénzemet. Legközelebb csak Szentendrére megyek biciklivel,bár biztos esni fog az eső és lukas lesz a gumim,ha valaki nem veszi le a rontást:))
Elnézést mindenkitől akit a hi5 nevű baromsággal zaklattam !! Egy kicsit ide nyomtam egy kicsit oda nyomtam és nem tudom kiknek barátkérő micsodát küldtem........ Azééééééé mindenkit szeretek ..... elnézést
Nem csodálkozom, a múltkor éppen egy vitorláshajón forgattak (ha jól emlékszem a Dirty Jobs, a Discoveryn), főszereplő mondja : -Hú de szép ez a hajó,pontos mása az eredetinek,de vannak átmentett darabok,mint például az eredeti hajókürt. - és erre megkongatta a hajóharangot....
Ugy tünik megvan a szállás, köszönet mindenkinek!!!
ahogy itt nézem, ha ez igy igaz, elég jó áron van....(bár én mindig az arab viszonylatokhoz hasonlítok... :-)) de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez itt nem megy!!! )
Aki Rómába megy,annak jó szívvel ajánlom Albano Lazialet,ez egy kisváros Rómától nem messze (kb mint Bp és Szentendre) , a hegyek között jó a levegő,nincs meleg és isteni malac sültet lehet enni,fokhagmás olivvaolajban pácolt paradicsommal.Óránkémt van vonat Rómába 1 euróért,bár mi nem sokszor fizettünk,mert nincs ellenőr,se jegykiadó. 3* szálloda ( villa) 80 euró volt 3 főre,reggelivel.