Ez nem aljasság, ez választási fogás. Mondjuk olyasmi, amit az SZDSZ is alkalmazott 1990-ben. És ahogy ez az SZDSZ-t sem akadályozta meg abban, hogy két hónap múlva az MSZP-vel a legnagyobb haverok legyenek. Hornéknak egyszerűen pechjük van ebben, mivel volt kommunista vezetők.
Azzal együtt EU-választáskor ez mindig elő fog jönni, bármilyen is Megyó együttműködése.
Egyrészt nem így van (például Cohn-Beditdel semmi bajuk), másrészt demokrácia van, tehát ha beveszik ezeket az országokat, akkor beveszik a múltjukat is.
Ellenkező esetben előre meg kellett volna mondani, hogy tessék csak iparkodni, de számoljanak azzal, hogy ezek meg ezek nem lehetnek vezetők. Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy letárgyalják Medgyessyvel, Kováccsal a koppenhágai döntést, majd azt mondják: bocs, de önöknek csak eddig tartott a játék.
Ez az egész felvetés olyan mélységesen komolytalan és aljas, hogy az ritkaság.
Nagyon vissza fog ütni az ötletgazdára, mert annyira pimasz, hogy mobilizálni fogja az elkámpicsorodott baloldali szavazókat, és akkor lehet majd egy nagyot nézni.
Csodálkoztam, hogy miért rágtak be Hornék, hiszen ők ma nem mondják magukat kommunistának. Aztán olvastam a Hír TV futófeliratát.
Ott volt kommunista vezetőkről volt szó. Gyakorlatilag az MSZP vezérkara, így elég érthető a felháborodás. Itt a lakosság mondjuk 50%-a nem akarná őket a hatalomba, nyugaton viszont szerintem ez legalább 90%. Egy EU képviselő érthetően nem csak magyarország képviselője, hanem az EU parlament tagja. Tudomásul kell venni, hogy ez esetben nem egészen belügy a dolog.
A cikkel több probléma is van!
1 (mn) nem hiteles sajtóorgánum.
2. Boross nem az aki ToJo után volt dinnyeminiszter? Az aki nem tudta mit tett '90 előtt?
3. Ha ő az, akkor elhiszem, hogy képtelen rá, mert a Fahr? pénzekkel sem tudott mit kezdeni másfél éven át!
4. Azután, mit gondolsz, miből épülnek föl az autópályák, megsötöbö?