Csak párhuzam akart lenni: ahogy te Györöknek nem látsz nagy jövőt a klubnál, jelenleg én sem látok a klubnak nagy jövőt a bajnokságban. Vagyis nem arra akartam utalni, hogy a klub megszűnésétől tartok.
Sikertelenül zárult a Kaposvár évzárója: Oláh Lóránték hazai pályán 2-1-re veszítettek a Budapest Honvéd ellen. A csatár átadásai többször is gólveszélyes szituációt teremtettek a vendégkapu előtt, ám miként ő maga, úgy társai sem jeleskedtek a befejezésekben. - A játékunk alapján előrébb kellene állnunk, a 15. helyezésünk nem tükrözi valós teljesítményünket - mondta Oláh. - Sok olyan meccsünk volt, főleg hazai pályán, amikor jobban játszottunk ellenfelünknél. Most sem volt ez másként, de kétszer is hátrányba kerültünk, és a Honvéd második gólja számunkra szerencsétlen körülmények között esett. Szerintem ez hosszú távon kiegyenlítődik majd, a szerencse ugyanis forgandó. A játékosnak felvetettük, hogy a vezetők miként próbálták ösztönözni a csapatot az év végén. - A klub az utolsó két mérkőzésre egy külön prémiumrendszert dolgozott ki, de nem ettől voltunk görcsösek. A Vasas otthonában 0-0-nál voltak helyzeteink, ám a játék összképe alapján nem volt érdemtelen a vereségünk. Nem biztos, hogy jó kifogás, de az utóbbi időben elég sok hiányzónk volt, és a peches mérkőzések után mentálisan is elfáradtunk.
A Vác sajnálhatja, hogy nem hoztak még egy fordulót előre a tavaszi körből! A jelen helyzetünkben biztos le tudtak volna győzni minket!
Így viszont nagy "rangadóval" kezdődik számunkra a bajnokság második fele. Illetve csak remélem, hogy kezdődik, és nem esik szét a klub a téli szünetben! Lassan ott tartok, hogy már ezzel is beérném!
Egyik legnagyobb tévedésem volt, hogy örültem Milinte idehozatalának. Kevés meccsünket láttam, de azokon egy kivételével mindegyiken szerzett az ellenfél olyan gól, mely leginkább Árpi számlájára írható. Fáj ezt írnom, de Milinte fölött eljárt az idő, több lehetőséget már nem kéne adni neki!
A próféta szóljon Belőled! Olyanokra, mint Maróti, Mező, Varga, Suljic, Andruskó nincs szükség. A kapuban végre Kovácsot is ki kellene próbálni, ugyanis Milintén legalább tíz pont ment el az ősszel. Kellene egy középpályás, aki relatíve tud passzolni, és egy védekező kp. is
A téli szünetben alighanem tekintélyes mértékű játékosvándorlás lesz a Rákóczinál, így a jelenlegi keretből jópáran vélhetően ma rúgnak utoljára bajnoki mérkőzésen labdába a színeinkben. Jó lenne, ha erre az utolsó alkalomra felülemelkednének a problémáikon, és a képességeiknek megfelelően küzdenének azért, hogy tavasszal egy kicsivel nagyobb esélyt lássunk a bennmaradásra!
Sajna mindkét meccs után Gyurcsányt kellett volna választani szóvivőnek. Ő talán nyíltan kimondta volna, hogy ezt a két meccset elkúrtuk... nem kicsit, nagyon.
Sikerült a Sopron rossz sorozatát megszakítanunk. Remélem, a Pécsnek a jó sorozatát szakítjuk meg a jövő héten! Bár Lóri butasága miatt kicsit nehezebbnek tűnik...
Azért csak óvatosan! Tavaly, amikor a REAC 1-1-gyel távozott tőlünk, már ők is nagyon biztosra vették a továbbjutásukat, de az utolsó percekben elért gólokkal csak kicsikartunk egy 3-3-at Rákospalotán. Nehogy a végén póruljárjunk!
Persze, én is nagyon bízom abban, hogy a jelenlegi formánkban itthon le tudjuk győzni a Honvédot.