Hát nem is tudom hogy mondjam... Nagyon kellemetlen dolgot kell közölnöm. Nem sikerült az egyik vizsgám, viszont államvizsgáznék és enélkül nem lehet, így hétfőn reggel fél 8-kor van az utolsó lehetőségem a tárgyból. Ráadásul kedden, szerdán is vizsgázok. Fele kép itthon keretezve, fele a keretezőnél, de most mégis amellett kellett döntenem, hogy nem tudok menni a kiállításra. :( Sajnálom, mert nagyon beleéltem magam, de nem kockáztathatok egy plusz évet a suliban... Remélem nem fogtok egy életre megutálni, legrosszabb rémálmomban sem jött elő eddig ez a helyzet.
Beszéltem az Aranytízből a kiállításszervezővel. A megnyitóra kapunk asztalokat, sőt, szép terítők is vannak, meg tálcák, meg néhány pohár is, de azért azt vigyünk.
A lopásra sajnos nincs garanciájuk, mert nincsenek biztosítva, de van kamera ill. biztonsági őr.
Ha már nemtudok veletek menni, annyit hd kotyogjak bele, ne kampozzatok!!!!!!!!
Minden képen van karika, füzzétek bele többször a drótot, és felfelé tekerjétek vissza. Így a kép is stabilabban áll, és nemlehet csak ugy simán leakasztani a kampórol.
Akkor most végül is kapunk drótot meg akasztót? Nekem ilyenek nincsenek, vegyek valamit, vagy akkor ezek adottak?
Ugyan én is nagy képeket viszek, még is az a véleményem nekem is, hogy a nagyobbakat kellene lentebb tenni, azokkal nehezebben boldogulnak a tolvajok, de réméljük a kamerák miatt nem történik semmi ilyesmi.
Éva, Sirocco, egyeztetünk telefonon! Kalema a te számodat nem tudom, írok mail-t.
Mintha lejjebb azt olvastam volna, hogy a kisebb képeket szeretnétek alulra rakni, lehet hogy célszerűbb lenne ennek fényében a nagyokat rakni alulra azt azért nehezebb leakasztani vagy legalábbis kisétálni vele...
Köszi, hogy erre felhívtad a figyelmet. Mi is gondolkodtunk azon, hogyan lehetne a lopást megakadályozni, bár most tényleg minden helyiség be van kamerázva. Viszont az tényleg megfontolandó, hogy valamilyen szerződés-félét tényleg alá kellene íratni, mert csak úgy puszira odaadni a terembérleti pénzt nagy felelőtlenség.
Sziasztok:) Gratulálok minden kiállítónak biztos nagyon jól fog sikerülni a kiállítás.:) A képlopáshoz van némi hozzáfűzni valóm.2005 áprilisában állítottunk ki ott az Aranytízben akkor 2 kép bizony eltűnt.Az én Almavirágos tündérem és Mimi-nek egy virágos képe.Mind kettő kb A4-es nagyság volt.Nem voltam igazán megelégedve ahogy intlézték a dolgot mert csak vállvonogatás volt a válasz. Annyit elértünk hogy azt igérték hogy a következő kiállítás terembérét elengedik nekünk.Azóta meg nem állítottunk ki.Ezért az a tanácsom hogy fixáljátok le hogy ha esetleg ez megtörténik akkor mi a teendő.Akkor még biztos nem volt bekamerázva.