Mocsok drágák ezek, ha én építenék most egy autót, és számítana a pénz, egy normál kisméretű hűtőt tennék bele, A különbözetből kijön egy fasza napelem-inveter-LFP akku.
Ahogy már előttem is említették, az állapot a lényeg, a márka ebben a korban az utolsók között szerepel. Én személy szerint kicsit tartanék az angol lakókocsiktól, de van aki esküszik rájuk. Knaus, Hobby, Dethleffs, Tabbert, Adria, TEC, Fendt - bármelyik, ami nincs (és nem is volt) beázva. A méret és a belső elrendezés a legfontosabb szempont, azon később nem tudsz változtatni; a felszereltség viszont szinte korlátlanul bővíthető.
Közhely, állapotot veszünk. Elvileg Knauss, Dethlefs, Hobby, jó márkák, de ezekből is lehet szétrohadt szar. Nekünk egy klassz állapotú, 20 éves angol volt, szerettük, semmi gondunk nem volt vele.
Üdv., lakókocsim tetejére szeretnék feltenni egy napelem panelt. milyen módon oldottátok meg a rögzítést, nem szeretnék fúrni faragni. A neten kapható műanyag talpak 14e ft-os ára eléggé soknak tűnik nekem.
Friss lakókocsisként ( 1 éve vettem): a 2 kereket "dörzsi" módra meghajtó moverem van egy br 1000 kg-os lakókocsin, így vettem. Hihetetlen kényelmes vele a cm pontos beállás, de...ott vannak a szomszéd parcellákon a kollégák általában, akiknek szólni se kell, hogy segítsenek, örömmel betolják a helyére, legfeljebb 1-1 sör jár érte, de ezt amúgyis megteszi az ember. Szóval könnyű lakóhoz felesleges, de jó ha van. Ez a mankókerekes felejtős.
Picit átgondolva műszaki aggyal valóban nem sok haszna lehet mert súly az ott elöl nincs. Ha csak picit is lejt a terep vagy göröngyös akkor már eléggé macerás a meghajtás elöl.
Elengedem az ötletet,
Van valakinek valami jó nem aranyárú lelőhelye moverre? Kicsit az a bajom vele, hogy évi egy-két tologatás kiváltása érdekében3-600eFt-ért túlzónak érzem. Persze ez is olyan mint a hajózás ha rá van írva hogy hajó akkor 5x annyiba kerül. Itt is pl hűtőt kapsz ekkorát negyed annyiért is....
Szavatolhoz akkor menj, ha nem számít a pénz. 50 ezer felett van a műszaki. Gondolom a javítás is ennek függvénye. Viszont ha kicsit tovább gurulsz, Kőbánya Kempingvilág kft, ott a műszaki 30 ezer körül van és javításban is profik, korrektek.