http://www.jaue.com/avalon/ innen nagyon szép táegyakat lehet letölteni. Ismeri valaki a sims 2 házikedvencek PSP-s változatát? Hol lehet róla valami infót találni?
Úgy néz ki, a te általad adott tippek jönnek, be, mint a multkori is...
A gépem külön kezeli a dolgokat, hirtelen nemtom xp is így van e? de nekem külön felhasználói könyvtáram van és ott tényleg találtam downloads-ot! Fene gondolta hogy itt keressem. Nincs névre írva sem, csak egyszerűen 'felhasználó'.
Megpróbálom így a dolgokat átrendezni, biztosan sikerül.
Szerintem nem árt tisztázni valamit! A játék telepítése a winchesterre (általában C: meghajtó) a dolog egyik része. Tény, hogy az így létrejött könyvtárakban (C:-Program Files-EA Games- ...) lesznek a játék fájljai. A felhasználóhoz köthető állományok viszont a felhasználó Dokumentum mappáján belülre kerülnek (Dokumentumok-EA Games-The Sims 2). Amennyiben valaki innen-onnan letöltött dolgokat akar használni a játékhoz, annak első dolga legyen egy Downloads mappát létrehozni az előbb említett helyen, azaz a Dokumentumok-EA Games-The Sims 2 mappába, majd másolja ide a letöltött állományait. Ha minden rendben, akkor a Sims indítását követően lesz egy olyan rész, ahol rákérdez a külső elemek használatának engedélyezésére. A fentiek alapvetően XP-re értendőek, de talán a Vistánál is hasonló a helyzet. Egyébként emlékeim szerint az XP-re telepített Sims 2-nél nincs alapból Downloads mappa...
hát persze -de NINCS ILYEN !!! Biztosan a vista kavar be. Itt minden másképp van. A 'C' ben néztem persze. Valam informatikusnál rá fogok kérdzni miért nincs ilyen könytáram. Sima Win xp-n is fent van a játék egy másik gépen, ott természetesen van ilyen könyvtár, oda betöltött cuccok meg is jelentek anno nekem, na de most....
Sims 2-be hiába hoztam létre download könyvtárat, nem jelenik meg a játékban a letöltöttek közül semmi. Hozá teszem, vistán fut. Ja, és olvastam hogy nyissam meg a body shop-ot és majd lesz download-om, de az meg sem nyílik.
Tehát: szerintetek mit tegyek hogy netről letöltöt cuccok megjelenjenek?
Köszi, Ati kártyám van, és nincs rajta hűtés, valószínűleg az a baja, mivel tegnap újraraktam a gépet és azóta megy, csak egy idő után lefagy. Szóval vagy hűtést rakok rá, vagy videokártya csere lesz.
Sziasztok! Remélem valaki tud nekem segíteni, van egy kis problémám a sims2-vel. Eddig tökéletesen működött a játék, minden kiegészítővel együtt, de mióta egyszer újra kellett raknom a videokártya driverjét, a játék kb 10-15 perc után MINDIG lefagy, és kijön egy fekete háttér, szürke kis mozgó ablakkal, azzal a felirattal, hogy Input not support. Olvastam máshol, hogy sokszor van az LCD monitorral ilyen probléma, csak nem játék közben, és a felbontás megváltoztatásával lehet megoldani de játékon belül hiába csinálok akármit is, ugyanúgy lefagy. Van amikor még ezt az üzenetet sem írja ki. Nem tudom mi lehet a baj, a monitorral eddig semmi ilyen probléma nem volt, a videokártya is működött, attól eltekintve, hogy most nyáron 26 fok felett mindig túlmelegedett és muszáj volt lekapcsolnom. Remélem tud valaki segíteni, mert teljesen tanácstalan vagyok. Előre is köszi!
van a homecrafter nevu hivatalos oldalrol letoltheto software, ami a ruhakhoz atszinezesehez es megfelelo formatumra hozasahoz kell. De mikor hasznalod, akkor van egy lepes benne, hogy akkor most "fogd ezt a bmp-t, nyisd ki barmilyen grafikus programban, valtoztasd meg, es mentsd le" - namost Corel Draw pl. idonkent egy pixellel arrebb megy, es maris nem mukodik az uj ruha.