Elképzelem Vendort, ahogy 50-60 év múlva is ül a kis megsárgult, szakadt függönye mögött, egy 50-60 éves digitfényképezőgéppel, és figyeli az eseményeket. Az unokák belépnek, beletúrnak szakállába, megrángatják: nagypapi, nagypapi, már vége az építkezésnek réges-régen!!! :)))
A mi felünkre? Mármint melyikre? Ezt nem nagyon értem, nézd el nekem! Csak egyszer jártam a helyszínen, s nem nagyon emlékszem, hogy mi milyen állapotban volt!
Tényleg nagyon szurkolunk, hogy mihamarabb költözhessetek, úgy átérezzük a helyzeteteket, mintha mi is már ilyen közel lennénk a cuccoláshoz...
Most éppen fürdőkádakat nézegetünk. Szerintetetek azt meg lehet beszélni "Velük", hogy ha nem kérjük a kádat, a csempézést és egyetlen ajtót, hogy ezekért cserébe ne kelljen befizetni az 50 rugót? Vagy nagyon naiv vagyok?
Akkor hát igazi Mikulásbaba lesz, mint unokatesóm volt 26 évvel ezelőtt? Hogy én mennyire örültem neki, s még azt is elhittem, hogy valóban a Mikulás bácsi hozta...
Drága Sasmadár, fogsz te még a sasfészekből hozzánk repülni egy pohár jó kis Tokajira, úgyhogy úgy vigyázz a szavakkal!!! :)))
Viktor, ez aztán haladás!!! Akkor talán karácsonykor be is költözhettek??!! :))) Kíváncsi vagyok, nekünk mennyit fog majd csúszni a nov. 15-i határidő...
Vendorból lehetne FBI-ügynök, szegénykém csak nyaggatjuk állandóan a fotókkal, meg a fejleményekkel.
Hű basszus, ezt de elkiabáltam. Szóval mi hétfőn 1 órára vagyunk hivatalosak a műszaki átadásra. Viszünk fényképezőgépet, és a kep.tar.hu/eviktor oldalon találjátok majd a fejleményeket!
BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ. Kanca, harabd le, harabd le, harabd le!
:-))))
Minket még mindig nem hívtak a jövő heti randira, de már nincs arcom felhívni őket. Végül is most szombat is munkanap, addig csak lesz valami. Vajon tényleg halastó lesz középen? :-)
A full látványterv annyira friss, hogy tegnap még nem volt ott a bankonzult honlapján, de ma már igen. Arra gondoltam, merjünk-e kérni tőlük további, részletesebb képeket a területről? Pl a velünk szembeni zöld területet sem értjük a képen, mert úgy látszik, mintha tetőkert volna. No de mi lesz rajta? Alatta?
nezelodtem talaltam ott egy tok jo latvenytervet a hazakrol ezt honnan sikerult beszerezni? nekem meg csak a regi van meg. az a to vagy mi az keszul oda a hazatok ele?
az aloldalas azert van fent, hogy valami ilyesmire kellene az aloldalakat hogy sok hely legyen a kepeknek, szovegnek, tartalomnak stbstb.
mondjuk valoszinu majd joval kisebbre kell venni a 2 oldali "menu" + "hirek" reszt mert most aranytalanul nagy.
a fejlecbe meg majd a hazi photoshop mesterunk csinal egy szeeep logot meg feliratot (remelem) :)))
Jó neked, én most mondtam le a mai gyakorlatomat, erre forgathatok a jövő hétre reklámfilmet... az egy dolog, hogy nekem nem lesz rá időm, de honnan szerzek négy szereplőt???? Annyiraaaaaaaaa uuuuuuuuuuutálommmmm a kötelezettségeket...
Még csak hétfőn írtuk alá az előszerződést, s csak akkor kértünk mindent. Elméletileg, ha hívnak a csempeválasztásra, akkor megleshetjük a dolgokat.
Nektek nincs is okotok aggódni a hitel miatt, mi a 88%-át fedezzük hitelből!!!! Bár, ha másik oldalról nézzük, akkor mi "csak" a 12%-ot bukjuk, ha nem jön össze a hitel, míg ti a 40-et. De miért is beszélünk erről, hiszen egy év múlva már izgatottan fogjuk várni a költözést!! (nagyon-nagyon remélem!)
Megnéztem az alaprajzotokat, tényleg pofás kis kégli, kár, hogy nekünk nem lehet ekkora.. :(( De nem vagyok elégedetlen, hiszen legalább lesz lakásunk!!
Vendor, királyságos a honlap, nekem a sárga verzió is tetszik, részemről tök mindegy a szín. (Persze, csak ha beleszólhatok.. :)) )
Kp.-ből. A 40%-át. A többi hitel. Kicsit aggódunk a hitelbírálat miatt, mert ha nem kajuk meg bukik a mutatvány, úszik a foglaló.
A lakás 64nm, 1+2*1/2 szoba. Kértünk átalakításokat, új fal, más nyílászárók de még nem kaptunk ajánlatot.
A kiviteli tervekbe és az építési engedélybe (nem engedélyes) bele tutdatok nézni, én már nyaggatom őket egy ideje de csak az időt huzzák.