Keresés

Részletes keresés

Eördögh Creative Commons License 2004.01.19 0 0 361
az említett sor mondjuk ront az összhatáson :-), de a refrén miatt elég sok minden hajlandó vagyok megbocsátani :-) még azt is, hogy szerintem túl hosszú a nóta.
a Közelebb-ben a floydos második fele tetszik, de annyira nem. a múlt héten mondjuk négy napig a St. Clementet énekeltem magamban, de már elmúlt.
Előzmény: Garden (360)
Garden Creative Commons License 2004.01.19 0 0 360
Nekem az egyik kedvencem a Közelebb, érdekes, hogy senki nem említi. Mindenki a Másik dalt favorizálja "emocionális tavaszbrigád kikelet"-estül. A Flop zkr. is a müsorára tüzte, közepes sikerrel.

Hogy álltok az összeköltözéssel?

Mike McCready Creative Commons License 2004.01.19 0 0 359
Szia!

Haldoklik a freemail, sajna meg nem tudok valaszoni.

Előzmény: badseed (358)
badseed Creative Commons License 2004.01.19 0 0 358
nálam is a Másik dal most az új nagy kedvenc
Mike McCready Creative Commons License 2004.01.19 0 0 357
HOgyne elne.
Előzmény: badseed (356)
badseed Creative Commons License 2004.01.19 0 0 356
Mike, él ez a mailcímed? mert akkor írok inkább arra.
jól elvittük szegény A Kert-topicot...
Tyke Creative Commons License 2004.01.16 0 0 355
Sziasztok!

Egyszer én is vendégeskedtem egy ilyen egyszoba-galériázott, csatolva zsúfolt előszoba, fürdőkocka helyen. Kb. 4-en voltak hivatalosan a dologban: 1 pár lent, 1 emberke a lépcsőfordulóban (?!) 1 leányzó meg az emeleten (oda voltam fent én hivatalosan meghívva.)
Szóval volt pl.: szerepjáték, stb. Nagyon jó kis légkör bír kialakulni, ezért drukkolok BadSeed lánykának, Mikenak, és aki még csatlakozik, hogy sikerüljön megszervezni, mert tök jó dolog...

A Másik szemem meg sír, mert még mindig nincs CD-m, ám mivel közeledik a hó vége, és hallottam olyat, hogy lesz FLOP est, és kívánok azon végre megjelenni, így megint fellángol a remény!

Kalandra fel!

Borzas Creative Commons License 2004.01.16 0 0 354
nekem bejün az a rezegtettett vagy lebegtettet vagy milyen háttérvokál. amia Closer-ben van, az meg különösen jó.
Előzmény: Eördögh (352)
Garden Creative Commons License 2004.01.16 0 0 353
Kíváncsi vagyok a felvételekre!

Éljen a Kálvin tér!

Előzmény: Borzas (351)
Eördögh Creative Commons License 2004.01.16 0 0 352
Nah, most már a sokadik hallgatáson vagyunk túl, kezd kristályosodni a lemez, egyértelmű kedvenc a Másik dal, a St. Clement, az Oidipusz és a Lélekvadász, de leginkább az első kettő, és azt is meg kell mondani (ha eddig senki nem tette volna), hogy a St. Clement strófái alatt szerintem nagyonnemfinom az a rezgetett háttérvokál, a Lélekvadász alatt pedig tényleg egy oktávval feljebb van a basszus a kelleténél, így alig jön ki, legalábbis a refrének alatt teljesen eltűnik.

(mindezeket szignálnám a két és fél napja jegyzett „botfülű dobostanonc” aláírással, köszönöm)

Előzmény: Eördögh (297)
Borzas Creative Commons License 2004.01.15 0 0 351
szigorúan akusztikus. van pár saját dalom. elvileg egyet közkincssé tudnék tenni, de szarakszik valami az eftépével. egy csellista barátommal tervezünk, próba még nem volt, mert mire kicsait összébb állt a cucc, vizsgaidőszak lett. Alice, Nick Cave, King Crimson, Anathema, miheztartás végett.

off, uff

jó együttlakást! próbahelynek jó lesz, mer én meg oda járok iskolába.

Előzmény: Mike McCready (347)
szantoz Creative Commons License 2004.01.14 0 0 350
Én nem mennék Veletek lakni, de mivel a Kálvinnál dolgozom, akkor a leendő Kert rajongói zenekar próbáit majd lehet Nálatok tartani, mert Nektek helyben van, nekem meg közel :)))
Előzmény: Mike McCready (349)
Mike McCready Creative Commons License 2004.01.14 0 0 349
Ez jol hangzik. Mindenkeppen szolj lecci ha megnezted.
hany evesek vagytok?
Előzmény: badseed (348)
badseed Creative Commons License 2004.01.14 0 0 348
1,5 szoba, galériás, 60e,
ma megyek megnézni,
én, egy srác, aki keveset lenne fenn, de még őt sem láttam soha, csak netes, vagyunk eddig.
ha megnéztem, eldöntöm, hogy 3 vagy 4 személyes.
Te még mindenképp beférsz.:-)
mi kell hozzá?
légy jó ember! :-)
bad
Előzmény: Mike McCready (347)
Mike McCready Creative Commons License 2004.01.14 0 0 347
En mennek a Kalvinhoz. Mi kell hozza?
Borzas milyen nzenet huzol?
Előzmény: badseed (346)
badseed Creative Commons License 2004.01.14 0 0 346
ok, vedd meg! :-)
komolyan, Kálvinhoz vki lakni?
bad
Előzmény: Borzas (345)
Borzas Creative Commons License 2004.01.14 0 0 345
mi lenne ha vennénk egy nagy-nagy házat közösen, és csinálnánk egy kert-rajongók kommunáját?
badseed Creative Commons License 2004.01.14 0 0 344
költözz össze velem!
én a XI-IX belső része tájon szeretnék lakni.
Előzmény: Mike McCready (338)
Borzas Creative Commons License 2004.01.14 0 0 343
áá, baromság. jó kis panel-lét. kaptárban lakni jó! és egész jó a net. meg nem kéne messzi emnnem gitárosért...
Előzmény: Mike McCready (342)
Mike McCready Creative Commons License 2004.01.14 0 0 342
En voltam ott parszor, de inkabb felkotnem magam, minthogy minden reggel azt lassam :))
Előzmény: Borzas (341)
Borzas Creative Commons License 2004.01.14 0 0 341
na ja, én se azér szeretek itt lakni, mer közel van lágymányos...
Előzmény: Mike McCready (340)
Mike McCready Creative Commons License 2004.01.14 0 0 340
Az nekem picsamessze van, koszi:)
Előzmény: Borzas (339)
Borzas Creative Commons License 2004.01.14 0 0 339
Havanna lakótelep, Csontváry utca 40. egy közgazdász, két joghallgató (monnyuk én szociológus is), jó hangulat, haverokbuli satöbbi.
Az előző szobatársam is folyton Pearl Jam-et játszott az Ibanezén...
Előzmény: Mike McCready (338)
Mike McCready Creative Commons License 2004.01.14 0 0 338
Hova keresel? Konkretan.
Előzmény: Borzas (337)
Borzas Creative Commons License 2004.01.13 0 0 337
hát én éppen keresek egyet, de hímneműt:(((
bocs hogy diszkrimi, ugye, de, azért.

ahhoz képest nem olyan rossz a Lélekvadász!

bár az összes dal közül talán az szól legfosabbul, hallatszik pl hogy a basszust nem nagyon gondolta át Gábor... túl magas pár helyen (mármint nem hamis, csak én pl egy oktávval lentebb pengetném), nem alapozza meg a zenét rendesen.

de szeretem azt a dalt egyébként, nagyon szép.

Előzmény: badseed (333)
Garden Creative Commons License 2004.01.13 0 0 336
Akkor egy kis segítség:

A kert: Out of Eden I.
The Son of the Morning Star
Schizo
Raindance
St. Clement harangja
Glory Hole
Low
Filia Nostra
Wait for you Death
Szépremények
Apology
Cold Weather
Lélekvadász
3 álom Ezen csak a Bobek énekel

A kert: Out of Eden II.
Közelebb Döme
Másik dal elalváshoz Döme
Oidipusz és a Szfinx Bobek
Thanatos Bobek
St. Clement harangja Bobek
He's a pearl Döme
Lélekvadász Bobek
Glory Hole Bobek
Introductio-Invocatio Bobek

:))))))))

Előzmény: Eördögh (335)
Eördögh Creative Commons License 2004.01.13 0 0 335
a Másik dal-on Döme énekel? :-o

(tkp. akkor mondjátok el a botfülű dobostanoncnak, hogy melyiken énekel Bobek, mert én csak egyszer hallottam, a múltkor a hajón, és az ezek szerint kevés volt)

Előzmény: Garden (334)
Garden Creative Commons License 2004.01.13 0 0 334
Igen, asszem neked egy válogatást adtam, de hogy miért azt nem tudom. Az a CD ami elkészült ugyan, de még otthon pihen, az Out of Eden I. Erröl megismerheted a kérdéses dalokat. Kis trükk, hogy a Schizo címü dal még kétszer átalakult, címük a Closer, majd a Közelebb lett.
A Közelebb rajta van (ha jól emlékezem) a CD-den, a Döme elöadásában, HSB-s felvélelként. A He's a Pearl és a Másik dal elalváshoz is ugyanígy készült (Döme énekelt, a Hidasi Barna billentyüzött, vette fel és keverte a HSB-ben). Ezek pedig az Out of Eden II.-n vannak.
A kakukktojások a Lélekvadász(!!!) és a 3 álom. Ezek a dalok is a a HSB-ben készültek, csak évekkel korábban, de ezek is csak ötletként lettek rögzítve. A 3 álom pontatlan és hamis. Ha odafigyelsz a Lélekvadászban az elején nem hallani a lábdobot, de késöbb elökerül.
A felvételek szünetében játszogattunk az Artner Gabival, másnapra a Zoli írt rá egy szöveget, és ahogy a Gáborok (Artner, Hortobágyi) felvették, a Zoli felénekelte, majd ezek után gitároztam a dalra. Ez lett a Lélekvadász.
A 3 álom nem jutott el ilyen stádiumba.
Előzmény: Borzas (330)
badseed Creative Commons License 2004.01.13 0 0 333
bocs, hogy így offolok,
de nagyon fontos.
légyszi, ha vmelyikőtök, vagy ismerősötök keres bérlőtársat, szóljatok, mert lakást kéne változtatnom! kösz!

Kösz Garden a számcímeket!

bad

Borzas Creative Commons License 2004.01.11 0 0 332
éleslátásod dícséretre méltó!
Előzmény: Eördögh (331)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!