...nem névjegyeztem ma meg/le egy núlat:) ...és a folyamatról a Mó***************tér-képü nem is tudott, mert nem a núl ajtajából kukucskált ki...:P
...tegnapelőtt nem az Ov****bi vezette a 419-et, akit én direkt ki is hagytam...és a Kosztolányi után be se jelentette, hogy ezután már csak az Etelén áll meg:D
Nem te mondtad éppen, hogy "Tudod, mi volt a legrosszabb dolog? Összetalálkozni álmaim nőjével reggel, nyúzottan és borostásan, kutyasétáltatás közben":P Hát...azóta sincs kutya:D
Nagyon rossz volt a hangulat a 48 óráson. Olyan dolgokat sem említettünk, ami kipihent, józan fejjel teljesen természetes marhaságok lennének. Egyszer se foglalkoztunk a Bobbal ( :D:D:D ) , a Guarbusszal, a buszlakással, és Axel többi nívós beszólásaival. Szóval unalmas volt
...nem gondolok ma a Kénre...nincs is ma névnapja...vagyis...lenne. Nem is hihetetlen, hogy valamikor még ITT volt! ...ésez tökjó érzéssel tölt el...nem fáj kicsit sem.
...olyan jól vagyok, hogy tyű! tegnap nem lettem Kate óra alatt világszarul, vissza se kellett idő előtt fordulnom a nucinulaktól...még jó, hogy legalább aludni tudtam!