Keresés

Részletes keresés

Vahren Creative Commons License 2003.11.12 0 0 843
http://www.rit.edu/~txo8933/mods.html

Ha igazán beléjük akarsz szeretni, ezt javallom.
Tökéletesen megcsinálták a női testeket (én a nude változatot szedtem le ;) ).
Élmény levetkőztetni. ;)))

Daikini Creative Commons License 2003.11.12 0 0 842
Koszi a skineket, valosaggal beleszerettem a sotet elf csajokba ;-D
OutSider Creative Commons License 2003.11.12 0 0 841
Mindenkinek ajánlom, hogy a Tribunal-t telepítse fel, mert a küldetés naplót mecsinálták normálisan, meg a térképen is lehet megjegyzéseket elhelyezni, szerintem e nélkül a játszhatóság sokat romlik (sok teljesítetlen küldetés esetén).
Vahren Creative Commons License 2003.11.11 0 0 840
Köszi az infot, ilyet keresek már rég.
Előzmény: Kyoko79 (837)
OutSider Creative Commons License 2003.11.11 0 0 839
Nem kell újra install, a készítők nagyon szépen oldották meg, induláskor ki (vagy be, ha éppen azzal akarsz játszani) lehet klikkelni azokat a modokat, amik nem kellenek.
Ha lesz egy kis időm, akkor én is összedem a kedvenc modjaimat.
Ja és planar mester, ne használj trainer-eket, ha szereted a szerepjátékot, azt a gyengébbek kedvéért rakták bele, ha harcos vagy, akkor nyomd fel a nehézségi szintet is, mert egy idő után ultrabrutál lehet a karid. és ne tölts le merchant modot, mert onnantól pofon egy szerű lesz a játék...
Szerintem a legjobb crpg játék, fejlődési rendszer meg egyebek tekintetében is.

Üdv
Out

Előzmény: planar (838)
planar Creative Commons License 2003.11.11 0 0 838
Köszönöm a tippeket. Megnézem őket!
Még annyi: ha egy mód nem jön be, akkor azt le lehet simán szedni vagy marad a reinstall?
Kyoko79 Creative Commons License 2003.11.11 0 0 837
Ha most kezdted a jatekot nemreg, akkor nezz itt szet, hatha segit... Ha nem, az sem baj, az esetben sorry. =)

http://morrowindhq.uw.hu

ui: rengeteg jo mod van, egyre tobb total converziok is. A rhedd fele skinek meg nagyon jok lettek, az osszes tobbi skin modoknak 90%ban az az alapja. Erdemes meg a haj variáciokat leszedni, azok is eleg jok lettek. De ami a legjobb, ferfiaknak foleg ajanlott, a "better bodies mod/plugin". Gyonyoruek lettek a testek, nem azok a darabosak mint az alapjatekban. Fenti oldalon van egy link a mod keszitoinek oldalara.

Előzmény: planar (831)
Vahren Creative Commons License 2003.11.10 0 0 836
http://www.rpgplanet.com/morrowind/modcontrols/mods.asp

ez az igazi lelőhely, rengeteg van.

innen letölthetitek a morrowind comes alive modot, ami véleltlenszerűen új arcokkal (az előzőleg megadott helyről lévőkkel) szórja tele a játékot, akik mászkálnak is (véletlenszerűek, nem azok akik mindig is vannak).

Célszerű letölteni az elsőnek megadott helyről a Caledan Keepet illetve a hozzáadott femalebeautypack.modot, az ad még arcokat plusz a morrowind comes alive is jobban működik (úgy vettem észre, amíg ez utóbbit nem tettem fel hivatkozott olyanra is, ami nem volt a csomagokban). Caledan Keep egy nagy vár Ebonheart alatt, úgy láttam még belül nincs teljesen befejezve.

Akiket idegesítenek a cliff racerek talál pár modot rá itt,az Rpgplaneten.

Talán érdemes letölteni a Twin Lamps legújabb modot, mely a Twin Lamps szervezetbe enged belépni. (A rabszolgafelszabadítók, az alapjátékban Ebonheartben található pár tagja.)

Suran underworld a Bloodfang tong céhet tartalmazza, akik bűnöző szervezet, de ha valaki pl vámpír lett, velük is toleránsak.

Vahren Creative Commons License 2003.11.10 0 0 835
http://home.wnm.net/~bgriff/MW_Home.html

nagyon sok színvonalas plusz karakterskin (kötelező!)

Vahren Creative Commons License 2003.11.10 0 0 834
http://home.wnm.net/~bgriff/MW_Home.html

nagyon sok színvonalas plusz karakterskin (kötelező!)

Vahren Creative Commons License 2003.11.10 0 0 833
thelys.free.fr/mods.htm

itt megtaláljátok őket.

Az evés ivás mod szerintem bugos, idegesítő, mégsem ajánlom, amikor meg vagyok pakolva és mondjuk nem kajáztam, nincs nálam (ivásra van egy csomó kút, de kell palackból egy pár) étel,stb, csökkenti a tulajdonságokat és gyorsan túlterhelt lesz a karakter és nem moccan.

Amit ajánlok feltétlenül a give orders, a great housing mod, a blood&gore mod (vér marad az áldozatok után, vagy ha tűzsebzéssel intéztük el, lángol egy darabig (ez eléggé eszi a géperőforrásokat), stb.

majd írok még

planar Creative Commons License 2003.11.10 0 0 832
Utánanéztem a dolognak. Az official weboldalon szinte semmi, viszont egyéb helyeken egy halom plugin-ba (modba) botlik az ember. Némelyik nagyon jó, le is töltöttem. Pl.: lehet felbérelni zsoldosokat; van olyan plugin, amivel tábortüzet állíthatunk estére és azon sütögethetünk is akár...
Szóval nagyon jó, de a parancs osztogatós módot, vagy mondjuk azt ahol kötelező enni-inni, nem találtam.:(
Tudtok segíteni?
Előre is köszi!

uff

planar Creative Commons License 2003.11.10 0 0 831
Ezek a modok az elderscrolls.com-on vannak?
A give orders pl nagyon teccene...
A játék egyébként király, bár csak most kezdtem elmélyedni benne.

uff

Előzmény: Vahren (829)
Daikini Creative Commons License 2003.11.09 0 0 830
"Ti használtok ilyesmiket?"

Nem, de erdekelne. Honnan lehet oket leszedegetni?

Előzmény: Vahren (829)
Vahren Creative Commons License 2003.11.09 0 0 829
Sziasztok!

Én mostanában töltöttem le nem hivatalos modokat, nem tudtam, ti használtok e.
AMi nagyon tetszik, az a Give Orders mod, mellyel adhatunk parancsot, kérést, stb rabszolgának, rangban alattunk és felettünklévőnek. Nagyon jó, hogy pl. rangban aladtunk lévő feltétlenül engedelmeskedik, nagyfőnökként több embert is magunkkal vihetünk a klánból/céhből/stb. Természetesen nem rendbeliek és rangidőseket nem utasítgathatunk. Így végre érzem is, hogy a Imperial cultban Invoker vagyok, akkor tekintélyem is van. :)
Letöltöttem olyat is, ami az időt reálissá teszi, plusz hat óránként, enni, inni kell és kicsit pihenni is valamint, ha elfogy a stamina, összesik a karakter és nem fut tovább. Ez nehezíti a játékot de reálisabb lesz. Van olyan is hogy blood.mod, ekkor a vér ott is marad a padlón, stb.
Pár új arcot is leszedtem, szebbek mint a játék alap arcai.
Ti használtok ilyesmiket?

flugi Creative Commons License 2003.10.30 0 0 828
a tribunal miatt jönnek a bérgyilkosok. Ajánlott már pöpec emberkével Tribunalt játszani, mert lenyomják a búráját a kezd?nek, néha ketten is jönnek.

(mindenféle tereptárgyak között alszom, hogy aztán lenyilazhassam ?ket biztonságos magasból.)

Előzmény: Szultan_ (827)
Szultan_ Creative Commons License 2003.10.30 0 0 827
Hi all,

ismet en:)
Ujrakezdtem a gamet (mar 5.odjere:)), es egyszercsak eltunt a varazslocehbol az orc ronda banya... ja es alllandoan zaklatnak bergyilkosok... az egyik or mondta ugorjak el ebonheartbe...erdekes modon elozo 4 karinal egyiknel sem volt ilyen bergyilkosos butasag...
SZoval a kerdesem az: vissza fog e jonni a ven rondasag? Mert ugye kellene a fokuldihez...
Vagy alljak neki megh1 szer?:) Pedig feltettem mar a Tribulnalt is...

Előzmény: brajksz (826)
brajksz Creative Commons License 2003.10.25 0 0 826
Sziasztok en mar letoroltem a gamet, kijatszottam teljesen, de egy hasznos infot szeretnek megosztani: 100ra mindent tornasszatokfel, minel nagyobb speedetek legyen, aztan asszem Vos-ban egyik toronyban egy rejtett ajto mogott van egy cuirass ami 60% ellenall minden varazslatnak + boots blinding speed... mondanom se kell helybol 100 metert lehet ugrani vele es nem leszel full vak csak mintha levenned a gammat...nagyon hasznos nehol... lehet hogy sokaknak nem mondok ujat de erre a kombóra tok magamrol jottem ra egyedul es csak leirtam :]

jo napot

Szultan_ Creative Commons License 2003.10.24 0 0 825
no megint en, de most tenyleg bajban vagyok
kezdo kalandozo koromban(lvl 30) betevedtem a corpussariumban, es ott lehenteltem par beteget.
Most mikor a fokuldit csinalgatom (lvl 76) megatkozott egy nyomorult pap corpus disaese-vel. a corpusariumban meg tudnanak gyogyitani, de mivel meg regebben lenyomtam par beteget ezert nem targyal velem a helyi magus:((
van valami mas lehetoseg a kigyogyulasra?
Előzmény: Szultan_ (824)
Szultan_ Creative Commons License 2003.10.24 0 0 824
:((
nekialltam az imperial cultos kuldiknek is, epp ott tartok, hogy a 4 csempeszen kell bosszut allnom, mert kisert okur ferjenek szelleme. lenyomtam a csempeszeket de nem talalom az amulettet amit vissza kene vinnem, merre van?
Előzmény: Kyoko79 (823)
Kyoko79 Creative Commons License 2003.10.23 0 0 823
Nos, akkor félő hogy ez valami programhiba lesz. Ha télleg mindent megnéztél és nincs sehol, akkor nem marad más lehetőség. Ha minden kötél szakad, tölts be valami korábbi állást és azzal próbáld meg, vagy esetleg másik karakterrel hogy ottvan e ténylegesen. Ha nincs, akkor egy reinstall talán segit. Modok/pluginok is bekavarhatnak, de ilyet még nem tapasztaltam.
Előzmény: Szultan_ (822)
Szultan_ Creative Commons License 2003.10.23 0 0 822
Kiprobaltam mindent 130 as a personalitym 100 as ra felvittem, es ugysem adja oda, emlekszem meg tavaly az 1.0 as verzional a csoro 10 edik szintu tolvajom lenyulta a ladabol de vagy 10. visszatoltesre... itt meg semmi:((
Előzmény: Kyoko79 (821)
Kyoko79 Creative Commons License 2003.10.23 0 0 821
Valahol ott van pedig az a scroll, emlékszem rá hogy marhaegyszerű dolog volt. De próbáld meg a szimpátiáját elnyerni (fizesd le 100as pers-ig) majd kérd el tőle. Hátha.
Előzmény: Szultan_ (820)
Szultan_ Creative Commons License 2003.10.23 0 0 820
Atbgongesztem azt is, bar nem szeretek vegigjatszasok alapjan nyomulni, meg tavaly nyaron az elso karakteremmel megh is csinaltam ezta kuldit, de most shogy nem talalom azt a vacakot:((
Előzmény: Kyoko79 (819)
Kyoko79 Creative Commons License 2003.10.23 0 0 819
http://gumininja.uw.hu >> és azon belül a morrowind oldal >> a tolvaj, a harcosok és a mágus céh ismertetőjét itt megtalálod, hátha segit valamennyit.
Előzmény: Szultan_ (818)
Szultan_ Creative Commons License 2003.10.22 0 0 818
1. nem talalom azt a tetves levelet sehol sem...

2. en kb fel al-druhnyi sugaru korben lehenteltem mindent ami lebeg mint egy meduza a fajtajatol fuggetlen... az osszes netchet vagy mit, es mikor visszamentem azt mondta az erod vezetoje: good work... vagy vmi hasonlo:)

Előzmény: Törölt nick (817)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.22 0 0 817
Sziasztok!

Az egyik Imperial Legion küldetést nem tudom teljesíteni!
Stop the Breeding Necht!
Valahol Gnaar Mok ? (asszem így írják) környékén kell lennie, az istennek sem találom! Segítsetek Harcosok!

Wolfy Creative Commons License 2003.10.20 0 0 816
hali
ha jol emlexem, akkor az ominozus hazban van, egy ladaban az emeleten. legalabbis nekem igy ez remlik.
Előzmény: Szultan_ (815)
Szultan_ Creative Commons License 2003.10.20 0 0 815
Sziasztok,

van 1 kis problemam. Elhataroztam, hogy a foszal megoldasa elott-kozben csinalom az osszes lehetseges kuldit amiket azon cehek-hazak adnak ahova be tudok lepni. Mar az imperial legion, illetve a mage guild osszes kuldeteset megcsinaltam (arch-mage illetve Knight of dragon), de a tolvaj cehben a sandrit morai elso kuldetesnel elakadtam:(( Egyszeruen nem talalom azt a rohadt Potion reciptet sehol sem az alkimistanonel, ki is nyirtam, fel is turtam a ladajat, de semmi, sehol...
ha tudja valaki hol van akkor plz help.
Thx

Előzmény: flugi (814)
flugi Creative Commons License 2003.09.24 0 0 814
"ui: csit az, amikor felkeresed azt a trainert, ami minden skilledet 100ra feltudja tekerni. Mert az normalis esetben nemtudod megkozeliteni, csak ha konzolbol mahinalsz"

Ez mi? van egy nagyon eldugott valaki valahol?

Előzmény: Kyoko79 (811)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!