Keresés

Részletes keresés

Dutch Pimp Creative Commons License 2011.04.27 0 0 3052

El is törölték a piros lapot. Már csak a 3 pontunkat kéne megkapni...

Előzmény: Neeskens (3045)
Dutch Pimp Creative Commons License 2011.04.26 0 0 3051

Egyelőre csak én

Előzmény: Neeskens (3050)
Neeskens Creative Commons License 2011.04.25 0 0 3050

Ti is kinéztétek magatoknak Dost-ot?

Dutch Pimp Creative Commons License 2011.04.25 0 0 3049

Pedig Dzsudzsűk ma is mindent megtett, hogy kihúzassa a nevét a noteszekből... Remélem nyáron eladjuk annyi pénzért, hogy abból meglegyen Mertens, Verhoek és Dost ára! :D

Előzmény: ivanandras (3041)
Dutch Pimp Creative Commons License 2011.04.25 0 0 3048

Hát ezt megint csúnyán elb...zuk...

Innentől csal az lehet a cél, hogy a másik két meccset megnyerjük és akkor meglesz a 2. hely.

Gyenyi Creative Commons License 2011.04.25 0 0 3047

"Megérteném Balázst, ha menekülni akarna innen."

Miután Afellay elment, megmutathatta volna, mit ér. Azóta, bár néha betalál, olyan gyenge, hogy nem tudom, kinek fog kelleni. Legalább is nem annyiért, amennyit kérnek érte, illetve nem olyan csapatnak, amelyik jobb a PSV-nél.

Ami a piros lapot illeti, lehet, hogy végül nem is tiltják el Engelaart (amennyit az nektek számít), viszont Pieters egy szót sem szólhatott volna, ha sárga helyett pirosat kapott volna. Egész évet számítva, minden csapat ellen kb. annyiszor tévednek, mint mellette. Legfeljebb 2 fordulóval a vége elött az ilyesmi jobban feltünik, jobban fáj.

ivanandras Creative Commons License 2011.04.25 0 0 3046

Előzmény: Neeskens (3045)
Neeskens Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3045

Itt majdnem mindegyikőtök "bírói csalásról" beszél. Hogy ez miatt szállt el az esélyetek. Mivel én nem néztem a meccset (se a mienket se a PSV-s meccset) arra kérnélek titeket, hogy adjatok nekem egy kis felvilágosítást.

Mi is meríti ki ezt a "bírói csalás" fogalmat? Talán a kiállítás?

szaltósGera Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3044

Egyébként ha Dzsudzsi elmegy, akkor már nem fogsz T/1-ben beszélni róluk. ugye?:)

fortune_teller Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3043

óriási hatással volt a kiállítás a mérkőzés képére és eredményére egyaránt

ivanandras Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3042

Így lehetünk még bajnokok (a Twente-Willemet nem is számolom, mert az fix 3 pont nekik)

Heerenven-Ajax 1x
PSV-Vitesse 1

Groningen-PSV 2

Ajax-Twente 1

Muhaha.......

ivanandras Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3041

Az idény eddigi legfontosabb meccsére kimentünk úgy, hogy senki nam futott, senki nem harcolt, senki nem csúszott be. A feyenoord küzdött és harcolt. Erre nincs magyarázat nálam...

Az a másik része a dolgoknak, hogy egy nyilvánvaló csalás miatt nem lehetünk már bajnokok, de hogy ennyire ne érdekeljen senkit egy ilyen fontos meccs, annak valami külső oka lehet.

A bajnoki címet pedig itthon, az ajax ellen buktuk el, továbbra is ezt mondom.

Alkalmatlan edző, szánalmas játékosok... Így nehéz. Kurva nehéz.

Megérteném Balázst, ha menekülni akarna innen.

fortune_teller Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3040

végülis sokról nem maradtunk le :D

ivanandras Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3039

Kimerítettük a bírói csalás kategóriát.

fortune_teller Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3038

Engelaart nem kell tovább nézned

Előzmény: ivanandras (3037)
ivanandras Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3037

Ameddig Pietersek, Bakkalok és Engelaarok kezdhetnek a PSV-ben és Toivonen a padon van csak, addig én nem is bízom semmiben.

Pieters alkalmatlansága annyira szembetűnő, hogy az fájdalmas.

ivanandras Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3036

Ez a csapat nem akar bajnok lenni.

Hogy miért nem, azt nem tudom.... De mással nem lehet magyarázni ezt az első félidőt.

Olyan kibaszott látványosan szarnak bele az egészbe, hogy valami oka kell legyen.

ivanandras Creative Commons License 2011.04.23 0 0 3035

Ebben csak akkor bízhatunk, ha egész Rotterdam nem nézett az elmúlt fél évben PSV-meccseket :)

Előzmény: Dutch Pimp (3032)
Gyenyi Creative Commons License 2011.04.23 0 0 3034

"És bízhatunk még a másik két fordulóban is!"

Én bízom is.

Tegnap én is bíztam a Hágában, de hiába, Szerencséjük sem volt, de azért jobbak sem voltak. Nem kaptak meg egy 11-est, de a Twente sem egy szabályos gólt.  A végére elfáradtak. Ráadásul addigi legjobbjuk Buijs is megsérült a gól elött. Mégis csak egy roppant szerencsés góllal nyert a Twente. Igaz, a gólszerző De Jong-nak addigra már nem szabadott volna a pályán lennie. De a bíró is ember, néha tévedhet.

Most bízom a Feyenoord-ban. Jövő héten a Vitesse-ben (a Willem II-ban azért legalább annyira irreális lenne bíznom, mint amennyire részedről irreális bízni az Excelsiorban). De a Groningen is beleköphet még a levesetekbe.

"az Ajax is csak a 89. percben egyenlített a rotterdami meccsen."

Miután épp a tegnapi bíró, Wegereef a 27-ik percben jogtalanul kiállította Anita-t, így 10 emberrel csak 2:2-re futotta. Utána egy meccsre eltiltották Wegereeft, de a két pont Rotterdamban maradt. Még így is nagy meglepetés volt a döntetlen, de nem akkoar, mint lenne, ha azt az Arénában meg tudnák ismételni.

Te persze bízzál az Excelsiorban! Mi mást tehetnél, mint PSV szurokoló?

Szerintem tegnap után a Twente a legesélyesebb, de ki tudja, mi minden lesz még.

Előzmény: Dutch Pimp (3033)
Dutch Pimp Creative Commons License 2011.04.23 0 0 3033

"Mert azért, ha az Excelsior nem kap ki, az a bajnokság eddigi legnagyobb meglepetése lesz."

Azért ebben a bajnokságban is voltak már meglepetések, és volt amiben pont az Excelsior volt az egyik fél: pontot hoztak el Alkmaarból és majdnem Enschedeből és Hágából és az Ajax is csak a 89. percben egyenlített a rotterdami meccsen.

És bízhatunk még a másik két fordulóban is! :D

Előzmény: Gyenyi (3028)
Dutch Pimp Creative Commons License 2011.04.23 0 0 3032

Boldog leszek, ha nekünk is összejön 3 ilyen győzelem... :)

Amúgy nem értem miért hangoztatja mindenki, hogy a Feyenoord a visszavágás vágyától égve majd elver minket. Mi van ha már most tele a gatya, hogy nehogy megint szét legyenek alázva?

Előzmény: ivanandras (3031)
ivanandras Creative Commons License 2011.04.22 0 0 3031

A bíró és a twente irgalmatlan mákja ellen nem volt mit tenni....

Irány a 9 pont!

ivanandras Creative Commons License 2011.04.22 0 0 3030

Végig sokkal jobban játszik a den haag... hiába...

A semmiből talál egy gólt a twente.

Mindegy, ugyanúgy 9 pont kell, de faszom... Bosszantó.

Buzi bíró...

ivanandras Creative Commons License 2011.04.22 0 0 3029

Korrekt bíráskodással a twente nem tudná tartani már az 1 pontot, faszom....

Buzi bíró.

Gyenyi Creative Commons License 2011.04.18 0 0 3028

„Az Excelsior még lehet 13. is „

13.? Úgy az AZ is lehet még bajnok.

„még nem biztos, hogy nekik is rájátszani kell a bentmaradásért. ”

Nem biztos. Mondjuk 99%. Ha a De Graafschap otthon megérdemelten döntetlent játszott a Twente-vel, akkor azért kiindulhatsz abból, hogy az utolsó fordulóban otthon, ha kell,  nyernek a VVV ellen.

Bár igazad van, és vasárnap ti vagytok az esélyesek, azért én inkább azért izgulnék, hogy tudtok-e élni e lehetőséggel, mint azért, hogy lesz-e csoda Amszterdamban. Mert azért, ha az Excelsior nem kap ki, az a bajnokság eddigi legnagyobb meglepetése lesz.

Na mindegy. Ha minden meccseteket megnyeritek, ti lesztek a bajnokok. Ha nem, akkor imádkozhattok. De, ha már csak az Excelsior-ban bíztok, akkor régen rossz. Mármint nektek.

Előzmény: Dutch Pimp (3027)
Dutch Pimp Creative Commons License 2011.04.18 0 0 3027

Nem becsülöm le a Feyenoordot, mert akkor megint 10-0-ról beszélnék. De azért ők a 10. helyen vannak, mi az elsőn és ők már régen nem az  nagycsapat, aki ellen ne mi lennék az esélyesek. És egy hete a Heracles is 6 rúgott a Willemnek, mégis elvertük őket ezzel a bűnrossz játékkal.

Az Excelsior még lehet 13. is úgyhogy még nem biztos, hogy nekik is rájátszani kell a bentmaradásért. Szerintem az Excelsior pontszerzése lenne meglepetés. Vagy Te egy Ajax győzelmet is annak tartanál? :D

Előzmény: Gyenyi (3026)
Gyenyi Creative Commons License 2011.04.18 0 0 3026

"Önerőből is illene azért megverni a Feyenoordot."

Illene, de most nekik megy, míg ti (de a Twente és az Ajax is) ugyancsak szenvedtek mindenki ellen. Azért még 10 ellen sem voltatok ma jobbak. A Feyenoord 4:0-ra nyert Utrechtben, ti otthon egy nem teljesen szabályos góllal 1:0-ra. És a Willem II ellen is sokkal simábban nyertek nálatok. Sok okod nincs, hogy lebecsüld őket.

Ezt a Feyenoord témát én kezdtem, de úgy néz ki, hogy csak 1-2 hülye szövegelt, és most nem lesznek akciók. Szélsőséges idióta szurkolója minden klubnak van. És most különben sem olyan biztos, hogy egy győzelemmel az Ajax-ból csinálnának bajnokot.

A Feyenoord szerintem mindent bele fog adni, mert számukra is komoly a tét, és mert még nagyon fáj nekik a 10:0. Más kérdés, hogy talán épp ezzel nyerhettek, mert megint lekontrázhatjátok őket.

Aztán megy hozzátok a Vitesse, majd mentek Groningenbe. Nem lesz sétagalopp.

azt se tarom lehetetlennek, hogy az Excelsior jövő héten meglepetést okoz, mert az nekik is élet-halál meccs lesz.

Semmi sem lehetetlen. Mit tartanál meglepetésnek? 3:0 az Ajax javára már az? Vagy 5:0 felett kezdődik a meglepetés? És mitől lesz nekik e meccs élet halál? Közvetlenül csak az utolsó esik ki, így ők nem. 16-iknál jobbak sem lehetnek már, azaz biztos, hogy részt kell venniük a play-off-on.

Nem fognak lefeküdni, de már készülnek a rájátszásra. Megsérülni nem akarnak, és piros lapra sincs szükségük.

Még sok minden történhet. Minden fordulóban lesz még meglepetés. Nem hiszem, hogy az első három bármelyike még 9 pontot szerez. Semleges szurkolóknak fantasztikus e bajnokság.

Még mindig háromesélyes. 

Előzmény: Dutch Pimp (3024)
nj Creative Commons License 2011.04.17 0 0 3025

Nem a mi paranoiánk, hanem a Feyenoord-drukkerek hobbija ez a pontleadás.

Előzmény: ivanandras (3023)
Dutch Pimp Creative Commons License 2011.04.17 0 0 3024

Önerőből is illene azért megverni a Feyenoordot. És azt se tarom lehetetlennek, hogy az Excelsior jövő héten meglepetést okoz, mert az nekik is élet-halál meccs lesz.

Előzmény: ivanandras (3023)
ivanandras Creative Commons License 2011.04.17 0 0 3023

Reménykedem az Ajax-szurkolók paranoiájában, mely szerint a Feyenoord leadja nekünk...

Szerintem a Twente már a következő fordulóban kiszáll a versenyből és az Ajaxnak sem lesz sétagalopp a Heerenven ellen idegenben.

Kurva necces lesz, de bizakodó vagyok most.

Előzmény: Dutch Pimp (3022)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!