meg lehet nézni, akárki láthassa, nyitott egyet az Inner Smile-nak - meg is szunt a zenekar gyorsan
tartok tole, hogy a SW is erre a sorsra jut hamarosan, de min. szárazleprát kap az egész zenekar vagy ilyesmi
Hmmmm.Magam is meglepődöm néha hogy az ember ilyen nagy sztár létére mint amilyenekké mi váltunk az elmúlt 37,3 órában mennyire nagy hülyeségekre képes.Ippeghogy felmegyek egy színpadra, oszt rázúzás ami belefér meg eröltetem ezt az őszinte vonalat aztán jön egy balfék gitáros aki történetesen az én gitárosom, és le ogréz.Vagyis akarna.Ezúton kihírdetem az "ADJUNK-KÜLSŐT-A-FECSKÉNEK" pályázatot.A javaslatokat itt várom és megígérem hogy a nyertes értékes jutalomban részesül!Béla nem nyert.És Fruzsi sem.
MÁS. Köszönjük a topikot Andris,nemkevésbé a lelkes kritikát.Jó hír mindenkinek hogy a zenekar homepage-je készülőben van, a januári koncertdátumokat még köd fedi de a hétvége fele már talán lesz belőle valami.Délután folytattam kimerítő beszélgetést a Vörössel, és mindent tudok a sztárráválásról. :-)) Asszem pályát kéne módosítani kiadósra.....hehehehehe. Na mindenki alkosson fényből új célokat!!
Köszi topikot.
Tök jó.
Ja, imidzs. Egyelőre csak annyi ötlet van, hogy a Fecskeandrist tetőtől talpig befestjük zöldre. Nem túl sötét, nem túl világos, olyan gyeptéglafűzöldre (lásd:Shrek).
Boldog új évet kívánok!
Az király, hogy őszintén nyomják és nincs is szükség gigantikus imagere, meg ilyen fasságokra, hogy mindenki ugyanúgy nézzen ki... Ha egy kicsit kiöltözöl, azzal megtiszteled a közönséget is, meg a koncertet is, hogy "nakérem, itt most mindent beleadunk". Na, ez így kifele, meg befele is szól. Innerék egy kicsit túlspilázták (kár volt teljesen kifesteni magukat, de lehet hogy megszoktuk volna meg, jobban kialakult volna a rendszerük).
A Vörös atlétában nyomja pl. az sem elegáns, de azért a koncert előtti és utáni szertartáshoz hozzátartozik egy átöltözés.
Egyébként ez egy ilyen szabály nálatok, hogy mindenbe belerakjátok, hogy xxx, meg HC, meg ilyesmi*? Kezdtek már a trúkra hajazni, csak nálok a fém a minden... :(
Inner szmájliék után tik is kaptok egy fórumot ajándékba.
BTW szerintem remek koncert volt, Karcsi bácsit nem hangosították, az kár volt, de jó mulatság volt abszolút. Kedvenceim eddig: Immortal song, Trouble (két riffet még mindig tudok belőlük :)), az utolsó nagy zúzós.
Valami kis image nem ártana, semmi mackó fölső nem ilyen, csak valami más, mint random pulcsis, grunge zenekar érzetű kinézet, a modern rockhoz. Szóval furcsa. :)