A Black Hawk Down-ban volt még többek között Alice In Chains meg Faith No More is az afrikai zenék mellett. Meg maga a film is nagyon tetszett.
A Hollóra is emlékszem, de jó kis film volt anno... :)
Hulk (2003) --- (song "Set Me Free")
Black Hawk Down (2001) --- (song "Creep")
Great Expectations (1998) --- (song "Lady, Your Roof Brings Me Down")
Tank Girl (1995) --- (song "Mockingbird Girl")
The Crow (1994) --- (song "Big Empty")
Nem bírtam tovább, most néztem meg a Still Remains teljes szövegét, nagyon szar, nincs is érkezésem gondolkodni rajta, viszont az uccsó bekezdés nagyon ott van, azt elraktározom.
Tessék még ilyeneket adni.
"vidéki suttyó paraszt gyerek vagyok, soha nem tudtam viselkedni, főleg ha iszok, és már nem is fogok, meg biztos a ruhámat is kinevetnétek, nem akarom elrontani a hangulatot, így inkább nem. "
ez most nem lehet komoly. gondolom csak lusta vagy felutazni, amit inkább megértenék mint az idézetteket.
eheh,
vidéki suttyó paraszt gyerek vagyok, soha nem tudtam viselkedni, főleg ha iszok, és már nem is fogok, meg biztos a ruhámat is kinevetnétek, nem akarom elrontani a hangulatot, így inkább nem.
Gyertek ti, utána vágunk egy malacot, meg hozzátok a Flopot is.
Egyébként meg mér nem mondjuk a Slaves&Bulldozers-t toljátok, az is olyan szerelmes, nem de bár?
A Rézmálba meg csak seggbe, oxi?
oszt a kórus mi lesz gregorián vagy gospel?
ja, az egy szerelmetes nóta, de Scott-tól tudjuk: Love's like suicide. Vagy az pop?
vagy az egy Soundgarden dal a Superunknown-n? Mindegy. Jó szám és kész.
nagyon szép.
ja, munkába jövet Weiland szólót is küldtem, többek között.
a Mockingbird Girl - Opposite Octave Reaction - Lazy Divey szentháromság bármilyen faszunalmas metróutat feldob.
Hi, természetesen az slsk-ról szedtem le, kicsit "hazudtam", mert csak 11 perces részlet, kb 180 mega, ha kell megosztom majd, de csak decemberben tudom, mert már megzabáltam a havi forgalmam, szerintem a nickem ki fogod találni, ha még hozzá teszed a 2004-et........
a cucc most csordogál lefele, köszi, kíváncsi vagyok, mert sehol nem találtam eddig,
közben meglepő módon STP-Shangri-t hallgatok és most nagyon bejön.+teccik a válogatás dvd-jük is, ismered ugye?
ezzel azzal márciusig csak kihúzom valahogy az új qotsáig,
Meghallgattam, ez az anyag jótékony hatása, nemde? Scottol mindent megeszek, nagy szerencséjére!
hol láttad azt a koncertet? ezer éve akarom már látni.
Scott zenészei, ha jól tudom, akkor a Magnificent Bastards nevű társaság.
a dog által írt cucc a Still Remains -ből van, 2. album, és ez a dal speciel pont nem öngyilkolós jellegű, hanem szerelmes.
a 13. dal neve Lazy Divey, hihetetlenül beteg felépítéssel meg szöveggel.
liriksz:
They all just looked away
Who got the meaning
must be a bigger man in those shoes
To keep the circus paid with beans they're eating
Must be a woman in those shoes
da da da da - hey you!
da da da da - hey you!
Mares eat oats and does eat oats
and little lambs eat ivy
kid'll eat ivy too
wouldn't you?
They all just looked away
Who got the meaning
must be a bigger man in those shoes
Mares eat oats and does eat oats
and little lambs eat ivy
kid'll eat ivy too
wouldn't you?
Staring at the city wonder
picking at the window
spent in overdrive
Keep a little secret
for the promised second coming
God is half the life
Lying on the floor
medicate a little more
sing and dance in time
oh
most hallgatom, kibaszott óriási, dekadens art-geci hangulat.
Szia! ezt már párszor elsütötted, de tényleg qrva jó!!! Ennek ellenére nem tudom, hogy honnan van talán az első2 lemezről?????
érdekes az stp életmű nélkül tudok létezni de Scott szólólemeze nélkül egy pillanatig sem.
A múltkor láttam egy Scott-féle szóló koncertet valami washingtoni klubban, nekem ismeretlen zenészekkel, beszarás, about nothing,
Egyébként most ilyen suicid hangulatod van? golyó vagy kötél? mellre vagy fejre?
vagy égetés, most annak van szezonja....
pesti zenekar (gitáros, bőgős, énekes) keres dobost.
jó lenne, ha: lennél legalább 18, nyitott lennél (zeneileg és szexuálisan egyaránt) és kreatív. előny, ha jársz tanárhoz, vagyis folyamatosan gyakorolsz, és fejleszted a tudásodat.
irányvonal, illetve közös kedvencek a zenekaron belül: alice in chains, stone temple pilots, soundgarden, rage against the machine, audioslave, doors, led zeppelin, velvet revolver, down, faith no more, mad season, stb
húzós, jammelősebb jellegű zenéről van szó, dobilag a leginkább fekvő stílus nekünk a puritánabb, de stílusos ütésvágás lenne, szóval kb RATM