Szőke nő megáll a piros lámpánál egy teherautó mögött. Hirtelen kipattan, odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon.
A sofőr leengedi az ablakot mire a szőke megszólal: Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod?
A sofőr felhúzza az ablakot és továbbmegy.
A következő lámpánál megint a teherató mögött áll meg. Megint kipattan, odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr megintcsak leengedi az ablakot és néz értetlenül a szőkére mire ő: Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod?
A sofőr otthogyja a szőkét.
A harmadig lámpánál megismétlődik minden.
Amikor a lámpa zöldre vált, a sofőr padlógázzall igyekszik a következő lámpához. Szerencsétlenségére az is pirosra vált. Erre ő kiugrik a teherautóból és odarohan a szőke autójához mielőtt az ki tudná nyitni az ajtót. Illedelmesen bekopog az ablakon és mikor a szőke leengedi az ablakot azt mondja:
Szia, én JÓZSI vagyok és a Magyar Közút Kht.-nek dologzom. Mivel tél van és esik a hó, SÓZOM AZ UTAT B***MEG!!!
egyépkánt asszem énis tsak ety napot tudok eladni otthon, de az istenes lesz. Reggel induljon, pöcikészítést vállalom, közben lecsúszhat egy-két söci is.
akkor pünkösd hétvégén mentek hosszú hétvégére, május elsején meg kiviszed a kis családod a betekincsbe utána meg mehet a legénybúcsú (asszem azért elég időben szóltam)
majd ha családod lesz megtudod, hogy mit ér egy hosszú hétvége... én nem tudom otthon megmagyarázni, hogy asszony a gyerekkel rohadjon otthon a 4 napos ünnepen. Na mind1.
ki a faszt érdekel, hogy ti mit akartok azon a hétvégén? gondolkodjatok már kicsit, miakurvaanyjáért nem tudtok ti a szájbakúrt másik hétvégén elmenni a picsába?
nem kötözködésből mondom, de szerintem sokan mennek nyaralgatni a május 1-4-ig tartó hosszú hétvégén. Többek között mi is azt terveztük. Nem lehetne május 9-12?
Kisgyón 2008.05.02-03 legénybúcsú, ház lefoglalva. (május elsején még be tudunk baszni a Kiskutiban előtte) Első nap metálparti ivócskával, másnap józanodás, kertipörkötözés, bebaltázás, hülyezenehallgatás. Kaját-piát állom, szállást összedobjuk. Nyilatkozzatok.
az a jó a tültöttkáposztában, hogy éjfél után minden részeg széjjelfröcsköli vele az ingét meg a nyakkendőjét, ahogy lógnak ki a káposzták a pofájukból... legalábbis én így szoktam.