..ez nem úgy van,hogy a "nyájas olvasót" ?
Igényeset ne kérjen magának egy netes lap,bár vajmi keveset tudok ezek múködéséről,de én az igényt 859 forinttal mérem az újságosoknál,havi szinten,válogatás formájában..
Teduke,nem ismerem ezt a Collins-számot,bizonyára tudatlan vagyok.
Szóval eltávolítottak? És még csak meg sem mondták, hogy miért? Mindenesetre ha ez így van - és nem csak így próbálod kihúzni a dolog méregfogát (pl. más néven cikkezel) - nos, akkor komoly elégtételt éreznék. Pálne ha ebben nekem is szerepem volt.
Pedig újságírói érdemeid vitathatatlanok. Még a Juszt Laca is büsze volna Rád! Ezt vedd tőlem dícséretnek!
Az impresszumát olvastam. Bár nincs benne, hogy "liberális" vagy "polgári" csak a szokásos lózung ("A ma.hu portál azzal a céllal jött létre, hogy objektív tájékoztatást adjon napi eseményekről és különböző rovatokon keresztül színes írásokkal lássa el az igényes olvasóközönséget."), azt kell, hogy mondjam, hogy még az én amúgy eléggé kritikus személetem ellenére is igen korrektnek tartom.
Ebből az aspektusból pláne megmagyarázhatatlan, hogy kerülhetett be a firkálmányod. Igaz: mindenkinek lehet rossz napja. Đe ezt most a ma.hu-ra értem és NEM a cikkedre.
Gyógyegeret eltávolították a ma.hu-tól. Talán épp ez a cikk nyomán. Ki tudja? És a lap nemcsak liberális, ha olvastad az impresszumot, hanem polgári is. De talán a liberalizmusából fakadóan minden olvasót emberként próbál meg kezelni, még a bolhákat is.
Na, a Jusztot hagyjuk ki, bár bizonyára - ahogy nekem a szintén primití retix, úgy - neked ő az apuci. Tegnap láttam a TV-ben. Szerencsére jó szarul néz ki. Rohad az arcbőre.
"csak akkor vagyok hajlandó elhúzni a porost, ha erre kifejezetten a topicgazda kér meg"
Ő volna a Zorró? Na majd lefizetem.
"néhány kis bolha köhög"
Megneveznéd őket (nick)név szerint?
Remélem a fogsorodat azóta megcsináltattad...
Đuke
ui. írtam a ma.hu-nak amit amúgy "liberális" volta ellenére az egyik legkorrektebb hírportálnak tartok. Személyesen kértek tőlem bocsánatot a hányadék-moslék cikked miatt. Azt írták többet nem fog előfordulni (azóta mintha nem is nagyon láttalak volna ott írogatni). Tudod: "Tegnap féltem". Remélem azóta visszaállt a lelki egyensúlyod, kis fogatlan bénám.
Nem mndtam, hogy ez nem következhet be. De ha tényleg úgy ítéled meg, hogy nincs itt helyem, akkor én szó nélkül eltűnök. Mert a házigazda itt te vagy.
Az már más lapra tartozik, hogy ha elhajtasz innen, privátban milyen megtorlásokra számíthatsz :D
Tudjátok mit? Juszt se fogok eltűnni! Néhány üres hozzászólót leszámítva mindig is jól éreztem magam a Szövegládában és csak akkor vagyok hajlandó elhúzni a porost, ha erre kifejezetten a topicgazda kér meg. Amíg néhány kis bolha köhög, akit ráadásul a többség is elítél a stílusa miatt, addig köpök a fenyegetésekre meg a tízévesekre jellemző "Jenőke love Piroska" és "majd megmondom apukámnak (igény szerint behelyettesíthető retixre)" típusú beszólásokra.
Hogy mi rejtőzik mögötte? Én azért a találkozó előtt megkérdezném retixet erről, de hát bátor embert vagy Te a komoly 23 éveddel.
Ifjúság - bolondság (de az öngyivel ne tévesszük össze)!