ÁÁÁ most ezerrel dolgozom az FF meg a saját oldalunkon, ami majd www.mindcontrol.hu címen remélem ezen a héten elindul:))
amugy meg készítjük a lemezt meg amit megnyertünk klippet azt is össze kéne hozni..
na meg állandóan koncert:)
Bekaptam egy vírust! Nem tudom hogy mindenkinek elküldtem e a levelet ez ügyben, de ha gondoljátok keresseek rá a gépeteken egy sulfnbk.exe fájlra (start menü,keresés,fájlkeresés) és ha megvan akkor az gáz.
Állítólag kinyirja a hardware-t.
Én mindenesetre letöröltem megnyitás nélkül(!) és a lomtárból is. AZt mondják hogy elküldi az összes címre a levelezőből.
Az szerintem elég valószínű, hogy Magyarországon lesznek, mert Blind jr. Tóth András szerint május 6-tól már a lemezt veszik fel itthon. Meg a vízumuk is lejár gondolom. Persze minden lehetséges. :))
Fenn volt egy darabig trafoclub.hu oldalon, de mindegy akkor lesz koncert, még nem erősítették meg hogy fellépünk-e, mert a blind határozza meg ki léphet fel elöttük és nem ismernek minket, ha tudok valamit szólok.
A Trafó honlapján fent sem volt, csak a hírlevélben írták. Meg a tulaj mondta nekem pénteken, ill. a blindmyself.com-on is fent van. Egyéb kérdés? :)))
Közben lekerült a Trafó oldaláról a Blind koncert, szóval egyenlőre mégsem tuti a buli, meg kell várnunk hogy megeggyezzenek a részletekben és akkor derül ki..
Hi. Brezol ezt elöbb tudtad mint én:))
Remélem sokan eljönnek, nekem spec a kedvenc magyar bandám!
MCSing, jó számra küldesz? mert úgy 2-3 hónapja már más a száma.
Mi van Banánnal? Küldtem neki SMSt már régen, hogy gyógyuljon, de nem vagyok biztos abban, hogy meg is kapta, mert a drága telcsikém elfelejtett informálni erről...
Ideiglenesen, amig nem készül el a mindcontrol.hu oldalunk ide költöztettem az oldalt, ismét fogom frissítgetni nap mint nap, nemsokára elkészül a videoklippes szám demo verziója, amit felrakunk és várunk majd észrevételeket, addig is:
www.mindcontrol.ini.hu
Tök jó. Mivelhogy lemondtuk az utolsó két hétvégét, meghavták más bandát a TCS elé. Erre most olvastam a TCS forumban hogy qva jók voltunk most hétvégén:))
Amugy a Faceman van azt hiszem helyettünk, hát köszönjük nekik:)))
Felhívtam.
Azt mondta jól van csak fáj a seb.
15 centis vágás megkérdeztem.
Szegénykém.
De legalább még rock 'n' rollosabb lesz a külseje ezáltal. :)))
Egyébként a jövő heti két buli is le lett mondva, mert nem ajánlatos felvágott hassal ordíbálni és ugrálni a szinpadon, anélkül a szar az egész. De be lesz pótolva kapunk a TCS-től még koncerteket.