Forgalomváltozás a Fehérvári úton Megváltozik az autós közlekedés rendje szerda és vasárnap között a XI. kerületi Fehérvári út és a Bocskai út kereszteződésének környékén az ott épülő aluljáróval kapcsolatos munkálatok megindulása miatt.
A budapesti főpolgármesteri hivatal hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Móricz Zsigmond körtér felől a Fehérvári úton kifelé haladó autósoknak a Bocskai úti csomópont előtt az Eszék utcába kell kanyarodniuk, és csak a Fadrusz utcán keresztül juthatnak el a Bocskai útra.
Az Albertfalva felől érkezők egy sávban közelíthetik meg a csomópontot, és itt csak jobbra kanyarodhatnak az Október huszonharmadika utca irányába.
Március 31-től a Fehérvári út mindkét irányból zsákutca lesz a csomópontnál.
A Bocskai úton és az Október huszonharmadika utcán irányonként továbbra is két-két, a Skála Buda Áruház előtt haladó sávot használhatnak az autósok, de csak egyenesen haladhatnak át a csomóponton. A Fehérvári út érintett szakaszán parkolási tilalom lép életbe.
Örömmel számolok be róla, hogy oldalunkat ma este bemutatta a TV11, a Magazin 11 című műsorban.
- A kerületi városrészek honlapjai közül, bemutatásra került a két gazdagréti oldal,Bau Albertfalvi Webportálja és a Kelenföldi webportálka.
Ezenkivül tudomást szerezhettünk arról, amit én nem hivatalosan már sejtettem, mégpedig, hogy készül a kerület új hivatalos portálja, mely rövidesen kikerül a webre. Erről Görög András alpolgármester úr beszélt a műsorban.
------------
Hali UFO
Kelenföldi webportálka
Hali
Igen sajnos,én is olvastam.Illetve csütörtökön ki is tettem a portálkára.
Az,hogy mennyire biztonságos a környék,egyébként szerintem nem ezen mérhető le.Hiszen ez bárhol a városban megtörténhetett volna.Igazán nem jellemző erre a környékre.Az illető valszeg vadidegen lehetett,aki valamiért pont erre járt.Ilyen erővel Budapest 22 másik kerületében is járhatott volna.
Minden esetre,remélem elkapják!
Sziasztok!
Rég jártam erre, sajnos nem igazán jó hírt hozok. :-(
Eddig itt a környékünk biztonságosnak volt mondható, úgy látszik, már nem az. :-(
Ráadásul pont ezen az utcán járunk haza, úgy látszik ezentúl kénytelen leszek kimenni a lányaimért a buszmegállóba, ha sötétben jönnek haza.
Keresi a rendõrség azt a férfit, aki szerda este a XI. kerületben megerõszakolt egy 16 éves lányt. A férfi az Etele úton leszólította a lányt, majd fegyverrel megfenyegette és az Ormay Róbert utca bokros területére vitte, ahol megerõszakolta, majd kirabolta. Az ismeretlen elkövetõrõl grafika készült, amely alapján a rendõrség megkezdte a nyomozást az ügyben. Forrás: HavariaPress
Hali
Keress rá! :)
xxxx@kelenportal.txt
Az x-ek helyén valszeg a felhasználóneved,vagy a gépneved áll.De elég,csak a kukactól jobbra keresni.Aztán rögtön a keresés ablakban törölheted is.
Lehet,hogy régen voltál benn és azóta el kellett távolítanom egy csomó dizájnt,mert kiderült,hogy netcápa alatt nem voltak jók.Így valszeg a kuki még egy régi dizájnt keres.A beállításoknál válassz ki egyet (a kettő közül)és elvileg mennie kell.Vagy kuki törlés.:)
-Ja,ja... mondták,hogy téged is meglátogatnak.
Szóval mindenki figyelje a TV11-en,jövő héten a Magazin 11-et!
Megmondom őszintén,nem nagyon foglalkoztat a lemondása.Én csak kitettem a hírt,hátha valakit érdekel.(távol áll tőlem a netes politizálás)
-De gondolom ez az oka:
"...Várhegyi Attila (Fidesz) helyét vette át az Országgyűlésben, majd frakcióigazgatónak is megválasztották..." ------------
Hali UFO
Kelenföldi webportálka
Szia, ufo :), rég nem jártam erre. A portálka szebb, mint valaha. Gratulálok! Csak azt nem találom rajta, hogy Juhos miért mondott le a fővárosi képviseletről.
Hali
Mivel mindkét városrész polgárának tartom magam.
Igen. :)
(Illetve nem.Nálam műxik a copy parancs.) :D
Nem mindenki nézi mindkét topicot.Viszont az info mindkét városrész lakóit érinti.Függetlenül attól,hogy helyileg Albertfalván épül a Fecskeház.
Lemondott Juhos Katalin fővárosi képviselő...olvasható a Budapest Portálon.
És most már a webportálkán is.
------------
Hali UFO
Kelenföldi webportálka
Hali
Tudom,hogy nyakunkon az ünnepek,de ez elég érdekes hír.
Demszky: a lágymányosi egyetemnél legyen az Eb uszodája Kitettem a portálkára,de még szerintem nem mondták ki az utolsó szót.
És akkor még egyszer:Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok! ------------
Hali UFO
Kelenföldi webportálka