Van egy eladó 10179 UCS Millenium Falcon-om. LEGO-tól/Bricklinken vásárolt alkatrészekből lett összeállítva a szokásos módon. Figurák/doboz/leírás nincs hozzá, csak a komplett modellt adom. Ára az ebay-es hasonlóan összeállított társak árával egy szinten mozog, de ha komoly az érdeklődés biztosan meg tudunk egyezni.
Teljesen a Lego 10242-es készlet az alap, csak pirosra cseréltem, amit lehetett.
Még kb. 20 db alkatrészt kell rendelni a netről, hogy teljesen piros legyen, ahol kell. (Egyelőre azokat mesterségesen pirítottam be a fotón; Kicsit látszik is, hogy hol.)
Sárvédő szélesítők nem léteznek pirosban; Úgyhogy azok feketék lesznek. Kb., mint itt:
A korona még nincs teljesen készen. Gondolkodtam én is a bütykök elfedésében, de érdekes módon, az eredetihez jobban hasonlít maga a csupasz bütyök; Mivel ott valamilyen apró, kör alakú ikonok vannak. Színessel már egy kicsit kezd "csicsás" lenni.
Van egyébként a tiszta sárga koronás verzió és létezik a színes. Majd próbálgatom, hogy melyik, - milyen megLEGOsítva... A kettős-kereszt lábánál lévő koronára is van már tuti ötletem, csak nem találom azt az apró darabot, ami oda való. (De megvan valahol, tudom...egy minifig királylány fején :-))
LEGO 9V OLTOS SÍNEK ,ÉS TRAFÓK . TÖBB MINT 100DB -AS KÉSZLET !!!
Eladó legoo 9V -os sínkészlet . 2 db vezérlő adapterrel betápkábellel . 1 db Kereszteződés 2 db váltó 46 db ! egyenes 64 db íves A készlet szép megkímélt állapotú .
Sziasztok! Érdeklődőm, hogy estleg tud valaki segíteni, hogy honnan tudnék venni nagyobb méretű Lego promóciós figurákat? Előre is köszönöm a segítségeket.
Nyitsz egy posztot, ráböksz a "Kiválasztom a képet" gombra. Feltöltöd, majd a fehér szöveges mezőn ráböksz valahova, megnyomod a beszúrás gombot és áthelyezi a szövegbe a szerverre feltöltött képet.