Keresés

Részletes keresés

iceride Creative Commons License 2001.07.31 0 0 58
Off

BD:
A yama asszem jelent valamit, nem tudom pontosan, mit.
Ha jól emléxem vmi lélek, vagy menny, vagy ilyesmi.

Yamamoto jó régi név, már a középkorban is létezett, de lehet, hogy előbb is.

On

Előzmény: Bolivian Dancer (57)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.07.31 0 0 57
Sebaj Iceride :-)))(más is jár igy)

A Sába tényleg jó, ezért is akarom megtudni, mi volt a hölgy neve, de a Trinity is teccik! A Morgana, amit javasoltál, az is nadjon yó! Már kkétségbeeséseben kelta istennők neveit nézegettem :-))) huhh mennyi van!

A Mata Hari elvetve, még ellenem kémkedne a végén :-))) a Bagira is jó, de az nem fiú volt, a szó végi "a" ellenére?

A Kali :-)) hümm, azért nem az a név, amibe szivesen beleülnék, hogy vigyen :-)))

Azért kösz a pozitiv és kreativ hozzállást, mindenkinek!

Előzmény: iceride (55)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.07.31 0 0 56
Hi,

Zs Zs,
OFF
bocs nem votl időm, és legközelebb, csak hétvégén lesz erre a célra.. Na jó, teszek napközben egy erőtlen kisérletet, mert engem is foglalkoztat a dolog. De átlapozni kb 5 évnyi IPM-et... nem kis meló.. A kipróbálás az meg a nevezési feltételekben ismertetésre került ugye, tartsuk be a szabályokat! Aztán majd meglássuk :-)))
On

kedves deve24,
az "eladó név", csak 2 év múlva (legkorábban) lesz aktuális. És már a fejemben megvan a kép, hogy akkor miért.. Nekem semmi bajom nincs az amcsi autókkal, sőt, ha lehetne pl. egy német és egy amcsi közt választani, valszeg az US jönne be. VIszont, nem haragudj, nem szeretnék beszállni a "gyülölködésbe", mert ez faszság. Minden modern autó jó, a paraméterekben és a kategóriákban van külöbség. Ráadásul, pont az enyimet forgalmazzák két USA márkanév alatt, ugyhogy tegyük a Sast Talonba! Én is hülyén érezném magam, ha a japánautó találkozón, egy ilyet égetnének :-))) Tényleg, miért van az, hogy az autóégetés áldozata mindig valami 27 éves, kiskategóriás, forgalomból 10 éve kivont lefingott autó, miért nem egy autószalonból kihozott, fullextrás luxusautót gyujtotok fel? Vagy miért nem mindjárt egy Audi A8-at?

hrl,
A Micsupikcsu szellemes :-)) bár nem pont értem, hogy jött ki, a Machu Pichuból (tom' mi az) és az nickemből. Listára felvéve!

VIPera
A Trinity nagy 5let!!! Dobogós!
Az El ill. La névelők nem tüntek fel, igaz, az lett volna a meglepetés, ha feltünt volna, mert elég keveset tudok spanyolul. éppen ezért a Dolores jelentését sem tudtam, köszi érte, levettem a listáról! (elnézést Pancser Tündér!)

iceride,
Off
bocs, tényleg elqrtam, nem is mentegetőzöm..
Bár mindig érdekelt, miért a névhasonlóság, nem tudod véletlenül? Ráadásul, japánul sem tudok :-((
Viszont legalább, az anyahajók neve ment csipőből :-)))
On

Nem jutott semmi az eszembe HELP! Bár ha a holnapi számlát meglátom, lehet hogy fog :-)))

Seeya

iceride Creative Commons License 2001.07.31 0 0 55
Na látom már előbb járt a kezem, mint a szemem, az előző hozzászólásom lerágott csont...

Akkor, hogy kicsit kreatívabb legyek:

Először is szerintem az eddigiek közül kimagaslóan a Sába a leghangulatosabb. Ezenkívül rövid, tehát könnyen használható...

Ha már boszorkányoknál, meg Merlinnél tartunk, nekem Morgana jut eszembe:)

Aztán gondoltam még valakire: Mata Hari.

Meg Bagira.

Szeszélyes, veszélyes, halálos, sötét: Kali.

Ezek közül van, amelyik nekem jobban tetszik, van, amelyik kevésbé, de ugye ez (Ő) a te kocsid lesz, hát legyen miből válogatni:) Amelyik nem tetszik, szórd ki a listából:)

Előzmény: iceride (54)
iceride Creative Commons License 2001.07.31 0 0 54
Off

Öööööö... Azért ezt a Yamamoto - Yamato elméletedet Veszett Kutyának ne említsd...
Még idegrohamot kap, és akkor nem szokott túl tapintatos lenni...

On

Előzmény: Bolivian Dancer (6)
VIPera Creative Commons License 2001.07.31 0 0 53
Vigyázz a Dolores-szel! A név jelentése: Kínlódó, szenvedő...
Előzmény: Bolivian Dancer (47)
VIPera Creative Commons License 2001.07.31 0 0 52
Az El Diabolica nyelvtanilag nem helyes. Ha minden igaz, annak La Diabolica-nak kellene lennie.
Előzmény: Bolivian Dancer (45)
VIPera Creative Commons License 2001.07.31 0 0 51
Legyen inkább Trinity. Ő elég dögös volt a Matrixban és mindig rajta volt a fekete napszemüveg...
Előzmény: KissMe (38)
hrl Creative Commons License 2001.07.31 0 0 50
(Na mégegy kísérlet...)

Szabad asszociáció az ideiglenes Micu névbôl, meg a Bolivian Dancer nickbôl a Macchu Picchura (igaz, az már Peru), szóval: Micchu Picchu, vagyis Micsupikcsu (c s ú c s egy kocsi...)

deve24 Creative Commons License 2001.07.30 0 0 49
javasolt név: eladó, mert megbántam, inkább amerikai autót veszek
Zs Zs Creative Commons License 2001.07.30 0 0 48
Na, megvan már Sába királynőjének neve? Nagyon kíváncsi vagyok...
Meg ki is próbálnám a járgányt :))
Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.07.30 0 0 47
A Dolores jó!

Nekem eszembe jutott egy, gyerekkorom mackó főhőse, Boribon, de ez hüjeség :-)))

Előzmény: Pancser Tündér (46)
Pancser Tündér Creative Commons License 2001.07.30 0 0 46
Nayó..:) akkor:
Dolores
Gloria
?:)))

Pancs.szereteknévadni:))
(Bár a másik kedvencem a dorina, de az úccse illik hozzá:) )

Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.07.30 0 0 45
KissMe,

azért ne keseredj el :-)))
A Vipera nem teccik, bocs, mert egy US tipusra emlékeztet, ami mellesleg teccik, de ez nem az..

Pancser Tündér
Az Amarill nem lenne rossz, de ismerek egy ilyesmi nevü lányt, és nem szeretném ezért :-))
festethetném át szőkére a fekete vasat...

Az El Diabolica az nagyon TECC!!!!

Anita 31,
értem én, éntem én jól :-))

Zs Zs
A SIVA teccik, felveszem a listára a Káma az nem annyira, ar orosz folyó 8vagy tó) ugrik be :-)))
A Hápit nem teccik, de ez inkább egy Citroen Kacsához illene.

Horse Car,
pont ez a pillanatot várom, meg a ti ötleteiteket, de a kocsi nem az ablak alatt parkol, más má' nem is hiányozna :-)))

Üdv!

Horse-Car Creative Commons License 2001.07.30 0 0 44
Módszertani javaslat (sajátélmény alapján, plusz versus fejtörős névválasztási metód): édredj fel hajnalban (...), nézz ki az ablakon át az autóra (merugye, ottan parkol a drágaság?!:-) ), és ami akkor előjön Belőled, hangulatilag, érzelmileg, benyomásilag, stb., na az lehet az autódnak az Ő neve.
Hm? :-))
Előzmény: Bolivian Dancer (37)
Zs Zs Creative Commons License 2001.07.30 0 0 43
Hogy az S betűnél maradjunk: Síva? Sok kézzel csinál sokmindent :)
Vagy Káma. Legjobb tudomásom szerint feketét jelent.
Mellesleg a kedvenc istennevem Hápi. Ő egy páviánalakú egyiptomi isten, ha jól tudom, a halottak lelkeit kíséri át Ozirisz elé.
aniTA Creative Commons License 2001.07.30 0 0 42
Ez esetben elmondhatnád, hogy a kezedben van a kulcs hozzá, valamint az irányítás, gondold tovább a párhuzamot...:o)
Előzmény: Bolivian Dancer (22)
csinovnyik Creative Commons License 2001.07.30 0 0 41
legyen a neve.......... el diabolica. ördögi név.
Pancser Tündér Creative Commons License 2001.07.30 0 0 40
A zény kedvencem az Amarill, de ez úccse fok tecceni.:(:)))
Zs Zs Creative Commons License 2001.07.30 0 0 39
Úgy látom, jó esélyeim vannak a sörre :)
Meg a próbaútra!!!
KissMe Creative Commons License 2001.07.30 0 0 38
:-(((
Rólam már egy autó sem lesz elnevezve?

Dancer, hívd Viperának! Különben az én kicsi, fehér gömbölyded autómat a barátnőm keresztelte el Hugónak, de az a tiédnek nem jó.

Üdv

Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.07.30 0 0 37
Hi,

Köszi a megfejtési kisérleteket, aki komolyan veszi. Ugye, a „név végzet”, tehát fontos a jó elnevezés..

Zs Zs,
Nem jut eszembe a csaj (Sába kiránynője) igazi neve, de este megkeresem egy 20éves IPM-ben, én is ott olvastam anno…Pedig tök jó neve volt, kicsit szerelmes is lettem bele, persze a „korkülönbség” és hogy már Salamon lenyúlta ;-))

A Tojo nem jó, mert nem az a márkája… Az ideiglenes neve Micu, de az úgy hangzik mint egy macska neve.

A boszorgány nem rossz, Horse-car, felveszem a listára, de azt még megfontolás tárgyává kell tenni, hogy ez most jó vagy rossz boszorkány, nem. Repül-e..? Csak egy kicsit, a botkormányt még nem találtam meg, de azért nagyon nem szeretnék repülni vele ….
Fékszárnya van!

A Merlin is jó, bár fiúnév.. mint tuggyuk. A Marilyn pedig lehet Marilyn Manson is, nemcsak Monroe, igaz ahhoz hogy róla nevezzem el a kocsit, jócskán be kéne tépni…

KissMe,
A KissMe azért nem jó, mert az olyan mintha rólad nevezném el, az meg ugye nem lenne fair a topic társakkal, akik éjt nappallá téve keresik a megoldást! A sört át lehet konvertálni próbaúttá, de csak a győztesnek jár!!!

Naomi Campbell…? Hümm. Kösz haharin, de az a baj, bár biztos jó csaj, nem kedvelem, nem szimpi.

Én is töröm a fejem, majd csak bekattan valami , vagy nektek!

haharin Creative Commons License 2001.07.30 0 0 36
Bocs, kicsit érthetetlen voltam. Naszal ha fekete meg szép meg biztos illatos is meg mittomén, akkor ott van az a Naomi nevű hölgy a lent említett vezetéknévvel. Igaz, hogy nem vágott a szeme, de a többi stimmt.
KissMe Creative Commons License 2001.07.30 0 0 35
Szia Dancer! Ez nem lehet igaz! Te megvetted álmaim kocsiját! Legyen a neve KissMe. Ha lehet, a sör helyett is próbautat kérnék, jó?

Üdv

Előzmény: Bolivian Dancer (-)
Zs Zs Creative Commons License 2001.07.30 0 0 34
Merlin! Bár ő férfi olt, de ismerek egy hasonló adottságokkal bíró könyvelőnénit, aki nagyon aranyos és a beceneve valamikor Merlin volt.
A név további assziciációt enged a Marilyn irányába, ami például a járgány értetlensége esetén használható, szőke női mivoltát hangsúlyozandó :))
Előzmény: Horse-Car (33)
Horse-Car Creative Commons License 2001.07.30 0 0 33
Szia BD!

Szóval nő, fekete, bukó, vicces, trükkös, elegáns, dögös, stb... asszociatíve az autód nálam feltétlenül (nő)boszorkány, aki alapvetően jóboszorkány-típus, deazé vannak rosszboszorkányságai, már csak azért is, hogy ne legyen túl unalmas...
Tehát: boszi, boszorkány, esetleg bosszorgánny :-)

Horse-Car

Ps. Repül is? :-)

Előzmény: maplesyrup (32)
maplesyrup Creative Commons License 2001.07.30 0 0 32
Legyen: Tojo
:)
Zs Zs Creative Commons License 2001.07.30 0 0 31
Hiába kerestem, egyetlen lexikonban találtam rá utalást, a 27. kötetben.. Nekem a 19.-ig van meg :((
Egyébként az én autóm Öcsike :))
Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.07.30 0 0 30
Hümm -hümm :-)))

Meg a z'apukámét is, egy l-el :-)))
A bella, olaszul gyönyörüt, szépet jelent, tehát nem is rossz az ötlet. Ráadásul, mivel a kiscsaj elég nőies - kár hogy oJJJJan megbizható - illene rá. Nem mondtál rosszat!!!

Előzmény: bélla (29)
bélla Creative Commons License 2001.07.30 0 0 29
Minden esetre símogatná a hiúságomat.
Előzmény: Bolivian Dancer (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!