A PHI Brian Bouchert szeretné elcserélni, Stillmanért, Weightért és Youngért. Azé ez durva. Kár hogy csak azt felelheted rá, hogy benne vagy, vagy elutasítod. Ilyen esetekre lehetne olyan válasz is, hogy menj anyádba. :-)))))))
Mostmár van kihívás ebben a játékban, Pens-payroll: 34m. Erre Moose 3,25m-t kér, +1m készpénzet. Nahát.
Meg Levi. Ez a srác igazából is ilyen sóher? 460k-t kért, megadtam, kevés volt, végül 550 körül állapodtunk meg, mintha nem tudná, milyen csóró a csapat amúgyis :)
Az viszont látszik, hogy a t. készítők találkoztak már ChampionshipManagerrel...
Ez a 6 gólos limit nekem rohadtul nem tetszik. Mi az, hogy maximum 6 gólt lő a csapat, bármennyivel is jobb a másiknál? Egyébként ez tényleg rohadt király, hogy "közvetiti" a meccset.
A hét vicce: Philadelphia Brian Boucher-ért cserébe Stillmant, Youngot és Weightet kéri. Normális????
hmmm...érdekes.. én is nyertem az első évben, mégse írt ki semmi ilyet... vagy csak még elfelejtkeztek ünnepelni a srácok?
vagy csak az avsnek szabad??:)
Marioval nyertél kupát? pfúj. Ilyen nincs, pláne Avs-mezben. Majd NHL 2k1-el csinálj nekem pls egy ilyen képet. hogy az Avs away jerseyben hogy mutat 66. Elképzelve pfúj.
Ezt kapjátok Ti is, ha nyertek majd :-PPPP
Felhívom a figyelmet az utolsó mondatra, olyan szép és szentimentális:-)))
Colorado Avalanche celebrate Stanley Cup
The Stanley Cup Champions Colorado Avalanche were celebrated in their hometown with grand festivities today. The Stanley Cup was driven through the town in a parade and the fans were chanting the team's name every time captain Mario Lemieux lifted the Cup above his head.
The major of the town greeted the players on a stage with the media surrounding them as masses of loyal Colorado Avalanche fans chanted the names of Mario Lemieux and David Aebischer.
I think this is the one thing everyone dreams about, said Mario Lemieux wiping his eyes.
Közben feltelepítettem az új verziót, és ott az Options-ben van egy olyan lehetőség, hogy "View humans game in-game", szvsz az lesz az, csak épp még nem jutottam el az első meccsig (Hedberg 3.25 M kért :(, vele próbáltam egyezkedni, de nem állt kötélnek, sz'al megkapta.)
dude, amikor én néztem azt az oldalt, azt írták, hogy van már olyan bölcs a meccs-szimulátor engine, hogy akár mutogathatják is a meccset á la CM. Ezt kb az 1.0-s verzióra tervezték akkoriban, azóta nemtom mivan.
Arra már rájött vki, hogy hogyan lehet a meccset "le is játszani", nem csak szimulálni ?
Én eddig azt hittem, hogy nem is lehet, de nézzétek csak meg az új screenshotokat !
Érdekes, főleg a 4. oldalon a leguolsó, nem ? :)
Ja azt kifelejtetem, hogy az UFA piacról felmarkoltam Anson Cartert, Fischert és Brulét. Juneaunál és Doug Brownnál is próbálkoztam, de keveset kínáltam csak, hátha ráharapnak. Nem, inkább döglenek a strandon :-)
Na akkor a Mester most kiokosít, idd a szavait :-))))))))
Igen igazad van, éspedig éppen azért, mert az abban a rubrikában lévő játékosoknak NINCS szerződése, de a csapatnak van KIZÁRÓLAGOS joga vele szerződést kötni.
A prospecteknek az életben sincs szerződése, ha csak simán draftolják őket, majd akkortól lesz, amikor kapnak szerződést (ekkortól hívják őket profinak).