valaki nem tudna rajzot a ráncfelvarrás előtti 307-es fényszórón található csatlakozó lábkiosztásáról? vettem az E@AG-on elektromosan állítható ködlámpás fényszórókat mindkét oldalit. Erre kaptam elektromosan állítható,de motor nélküli fényszórókat, ledugózott ködfény izzó helyekkel. Mégcsak az odavezető vezeték sincs benne. Gyanítom, a csatlakozóban a ködfényhez menő láb sincs beültetve. Kicseréltetni nem tudom, eltűnt az eladó az említett oldalról. Ezért úgy gondoltam megmókolom magam a régi fényszórókat donorként használva. Valaki jártas az ilyesmiben errefelé? Minden segítséget hálásan köszönök.
A tünet ott kezdődik hogy teljesen váratlanul elkezd jobb esetben dadogni, rángatni (eléggé durván). Fordulatszám ilyenkor kissé ingadozik, van hogy ritkán 0-ra leesik majd vissza menetközben. Folyamatos dadogás/rángatás közben elő szokta hozni az olajnyomás alacsony üzenetet és leáll.
Utóbbi alkalomkor rángatások közepette levettem a gyújtást menet közbe, majd újra beindítottam és nem folytatta tovább.
Hibakód:
P0087 Üzemanyag Elosztócső/Rendszer Nyomás - Túl alacsony
P0335 Vezérműtengely-állás érzékelő "A"
Első próbára üzemanyagszűrőt és érzékelőt is megvettem hozzá, hétvégen lesz cserélve.
Sajnos a jelenlegi anyagi helyzetembe még egy pár hónapig nem tudom elvinni szakemberhez, már a kopó alkatrészekre és pár dologra közel a vételár ment rá.
Ezt a cikkszámot már nem is ismeri a rendszer, feltehetően többször változott már.
A mostani, aktuális cikkszám a korábbi alvázszámhoz és féktárcsához tartozó fékbetét készlethez:
16 478 739 80 és a mai ára: Br.: 45.988,- Ft.
Azt nem tudom, hogy biztosan olyan-e, mint a tiéd a képen, de talán az utángyártott katalógusok még ismerik azt a régi cikkszámot is, ott össze lehet hasonlítani őket.