Keresés

Részletes keresés

Anzika Creative Commons License 2007.11.15 0 0 284
Ezeknél a szem színével sok baj lehet.
Előzmény: mazsooca (282)
Anzika Creative Commons License 2007.11.15 0 0 283

A tarka kutyák nem nagyon tetszenek

A liver-t megnézném, így képen nagyon tetszik a színe. Megnézném idősebb korában is, akkor milyen lesz?

Előzmény: mazsooca (282)
mazsooca Creative Commons License 2007.11.15 0 0 282

Az egy liver színű törpe schnaci.

Amerikai gyártmány.  Hihetetlen színekben tenyésztik őket...

ez egy liver parti schnaci

Előzmény: Anzika (280)
Bonykozmi Creative Commons License 2007.11.14 0 0 281

halika én is vagyok, csak én is kicsit elfoglalt voltam. Tetszik az új cím:)

Az a barna izéke mii??:))

Előzmény: Anzika (278)
Anzika Creative Commons License 2007.11.14 0 0 280

Jópofák, ahogy állnak hárman.

A barna milyen kutya? Olyan az alkata, mint egy snacinak,  hosszú szőr van a fülén, de rövidnek látszik a fül,az orra hegyes, mint egy snacinak. Olyan, mint egy spániel-schnauzer keverék. De szép színe van.

Előzmény: mazsooca (279)
mazsooca Creative Commons License 2007.11.13 0 0 279

Szia:)

Nem vagyok eltűnve... csak kicsit...

Elég mozgalmas hétvégém volt, nem néztem fel ide.

Nagyon-nagyon tetszik az új cím!!

Előzmény: Anzika (278)
Anzika Creative Commons License 2007.11.13 0 0 278
Hova tűntetek? Megzavart Bennetek, hogy helyesen van leírva a cím?
Előzmény: Anzika (277)
Anzika Creative Commons License 2007.11.09 0 0 277
Különben tetszett a megoldás, ahogy a tó partján bizonyos szakaszokra ki volt írva, hogy csak pórázon lévő kutyával lehet bemenni az adott területre. Itt a táblánál zacskók is voltak elhelyezve.
Előzmény: mazsooca (273)
Anzika Creative Commons License 2007.11.09 0 0 276
A kutyák többsége nem szereti az alkoholnak még az illatát sem, ki lehet vele üldözni őket a világból. De már én is láttam, hogy a kutya beleivott a sörbe. Az én kutyáim eddig mind antialkoholisták voltak.
Előzmény: Bonykozmi (267)
Anzika Creative Commons License 2007.11.09 0 0 275

Azért ő is meg van kötve és látod, hogy a madzag tartja, mert különben eldölne jobbra.

Egyszer ráhajtott a Gyöngyösben a vadkacsákra, a part meredek volt és ráugrott egy uszadékra, azt hitte, stabil talajra lép. Ábrisbaba elmerült. Azóta óvatosabb.

Előzmény: mazsooca (273)
mazsooca Creative Commons License 2007.11.09 0 0 274
Nálam is voltak már totál lekopasztva egy alkalommal, se lábszőr, se szakáll, se semmi, mindenütt 3 milissel visszafelé...   hááááát...  nem voltak csodásak, de meg kell hagyni rettentően élvezték, azt meg pláne, hogy nincs fésülködés, de amilyen lassan nőtt vissza a szakáll meg a lábszőr (főleg Mazsinál)  nem lessz több full kopasztás, csak ha feltétlen szükséges:)
Előzmény: Bonykozmi (267)
mazsooca Creative Commons License 2007.11.09 0 0 273

Atya-gatya...   :)

Milyen nyugodtan szemléli Ábris a tollas jószágot...   és milyen közelről.

Bubó úr már vízbe vetette volna magát, én meg hevesen kalimpálnék és kiabálnék, a tóparton, hogy "azonnal gyere visszaaaaaaa"

Előzmény: Anzika (270)
mazsooca Creative Commons License 2007.11.09 0 0 272

:) Ezek a rámolós törpék...

Egész az utolsó heteikig fürgék és fiatalosak...

Aztán hirtelen, és szinte átmenet nélkül robbannak le:( Képesek 2 hét alatt elmenni, ez szomorú is meg nem is...    Legalább nem szenvednek hónapokig...

Előzmény: Anzika (261)
Anzika Creative Commons License 2007.11.09 0 0 271
Tegnap megvette a feleségem a kosarat. Soha nem hittem, hogy ennyi játkéa van Ábrisnak. Na, aztán van nagy öröm Ábriséknál. Amit el lehet képzelni, mindent széthord belőle egy pillanat alatt. Sisakban ülünk a lakásban, mert repked minden a levegőben, egy lépést nem lehet tenni, hogy ne sipoljon valami.
Anzika Creative Commons License 2007.11.08 0 0 270

A bigámia nem is olyan vidám dolog, nehéz két nőt eltartani.

Vadkacsalesen a Wörti-tónál.

Előzmény: Bonykozmi (269)
Bonykozmi Creative Commons License 2007.11.08 0 0 269
:))))
Előzmény: Anzika (268)
Anzika Creative Commons License 2007.11.08 0 0 268
Én nem készülődök, hanem az vagyok.
Előzmény: Bonykozmi (264)
Bonykozmi Creative Commons License 2007.11.08 0 0 267
én azt hiszem a pálinka nem tenne neki jót:)) viszont én lenyírtam Arti szakállát a nyáron, na hát mit ne mondjak többé nem teszem, nagyon lassan nő vissza. viszont Mazsócának igaza van, ha egyik oldalon, lenyírtad talán a másikon is le kellene, vannak jó szőrnövekedést serkentő samponok, talán meg lehet próbálni kezelni vele, viszont mindenképpen csak akkor ha elmúlik a gyulladás. Puszi egyszer mikor nem figyeltünk, belenyalt a párom sörös poharába, hát izlett neki, azóta óriási csatákat folytatnak ha véletlenül a párom leteszi elérhető helyre a sörös poharát, Puszi rögtön ráveti magát:)))) Lehet a kutyám kicsit alkesz lett?, igaz a schnazik régen sörös kocsikat kísértek, lehet onnan maradt meg a sör imádat:))
Előzmény: Anzika (256)
Bonykozmi Creative Commons License 2007.11.08 0 0 266
én is elpillangóznék ott:))) kezdem irigyelni Ábrist:)
Előzmény: Anzika (263)
Bonykozmi Creative Commons License 2007.11.08 0 0 265
elbújtunk:))
Előzmény: ywerg (257)
Bonykozmi Creative Commons License 2007.11.08 0 0 264
hm:))van akinek menyasszonya és felesége is van?:))hogy is van ez, netalántán, bigámiára tetszik készülődni?::))
Előzmény: Anzika (261)
Anzika Creative Commons License 2007.11.08 0 0 263
A Trazimenó-tóban pillangózik Ábrisbaba.
Előzmény: Anzika (262)
Anzika Creative Commons License 2007.11.08 0 0 262

Itt olyan rossz idő van. Ábris október elején fürdőzik.

Ábris napozikMegy be
Anzika Creative Commons License 2007.11.08 0 0 261

Nem a kutya gyorsul fel a pálinkától, hanem szőrnövekedés.

Ábrisnak is van egy hátizsákja -amit még a régi kutyám nyert egy tápos reklámon-, abba szedi össze a menyasszonyom Ábrisbaba játékait. Nem szoktam a feleségemmel beszélni a neten történteket, de mosolyognom kellett tegnap. Ábris éppen pakolta ki belőle a játékait. A menyasszonyom arról tartott előadást, hogy kellene venni neki egy nyított kosarat, hogy könnyebben előszedhesse a játékokat Ábris.

Olyan vidáman, fürgén ment az a 15 éves törpe, nem gondoltam, hogy annyi idős.

Előzmény: mazsooca (260)
mazsooca Creative Commons License 2007.11.08 0 0 260

És, hogy fogsz utólérni egy bepálinkázott törpe schnacit?

Előzmény: Anzika (256)
mazsooca Creative Commons License 2007.11.08 0 0 259

halihóóóó:) 

Itt vagyuuuunk...

Anzika Creative Commons License 2007.11.08 0 0 258

Hi-hi-hi, ha-ha-ha mit gondolt magában.

El is indult egyszer....

Ma reggel séta közben láttam egy fekete törpét. Még soha nem találkoztam vele. Nem mehettünk oda hozzá, mert a gazda szerint minden kutyát megtámad. Nem is ez a lényeg, hanem 15 éves volt a kutyus. Nem értem, miért nem láttam eddig soha?

ywerg Creative Commons License 2007.11.07 0 0 257
Hi-hi-hi!
Szóval itt vagytok?!
Anzika Creative Commons License 2007.11.07 0 0 256

Furcsa dolog ez a szőrnövekedés. Amikor kell, akkor nem nő, ha nem, akkor viszont gyorsan nő. Az ember szakálla télen lassabban nő, míg melegben gyorsabban.

Ha berúg az ember akkor is gyorsabb a növekedés. Ábris rá kellene szoktatnom a pálinkára, abból nem kell sokat innia és mégis hat.

Előzmény: mazsooca (255)
mazsooca Creative Commons License 2007.11.07 0 0 255

Nincs elrakva a szatyor, azt vesz ki belőle amit akar, csak most nincs minden centiméteren egy játék, mindíg csak egy.kettő van elől. Szépen megtanulta, hogy nem lehet mindent előszedni:)

Lehet, hogy akkor szimmetrikusabb lessz, ha a másik oldalán is levágod, de nincs sok értelme, így csak az egyik felére kell várnod, hogy visszanőljön.

A szakáll elég lasan regenerálódik, hosszú idő mire megint hosszú lesz.

Volt, hogy Mazsinak levágtam az egészet csutkára, hát elég lassan lett megint szép.

De ha muszály, mondjuk egy sérülés miatt, akkor nincs mit tenni

Ahogy látom Ábrisnak nagyon sok szőre van, és a gyorsan növő típust képviseli, szerintem neki hamar rendbejön a szakálla.

Előzmény: Anzika (254)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!