A barna milyen kutya? Olyan az alkata, mint egy snacinak, hosszú szőr van a fülén, de rövidnek látszik a fül,az orra hegyes, mint egy snacinak. Olyan, mint egy spániel-schnauzer keverék. De szép színe van.
Különben tetszett a megoldás, ahogy a tó partján bizonyos szakaszokra ki volt írva, hogy csak pórázon lévő kutyával lehet bemenni az adott területre. Itt a táblánál zacskók is voltak elhelyezve.
A kutyák többsége nem szereti az alkoholnak még az illatát sem, ki lehet vele üldözni őket a világból. De már én is láttam, hogy a kutya beleivott a sörbe. Az én kutyáim eddig mind antialkoholisták voltak.
Azért ő is meg van kötve és látod, hogy a madzag tartja, mert különben eldölne jobbra.
Egyszer ráhajtott a Gyöngyösben a vadkacsákra, a part meredek volt és ráugrott egy uszadékra, azt hitte, stabil talajra lép. Ábrisbaba elmerült. Azóta óvatosabb.
Nálam is voltak már totál lekopasztva egy alkalommal, se lábszőr, se szakáll, se semmi, mindenütt 3 milissel visszafelé... hááááát... nem voltak csodásak, de meg kell hagyni rettentően élvezték, azt meg pláne, hogy nincs fésülködés, de amilyen lassan nőtt vissza a szakáll meg a lábszőr (főleg Mazsinál) nem lessz több full kopasztás, csak ha feltétlen szükséges:)
Tegnap megvette a feleségem a kosarat. Soha nem hittem, hogy ennyi játkéa van Ábrisnak. Na, aztán van nagy öröm Ábriséknál. Amit el lehet képzelni, mindent széthord belőle egy pillanat alatt. Sisakban ülünk a lakásban, mert repked minden a levegőben, egy lépést nem lehet tenni, hogy ne sipoljon valami.
én azt hiszem a pálinka nem tenne neki jót:)) viszont én lenyírtam Arti szakállát a nyáron, na hát mit ne mondjak többé nem teszem, nagyon lassan nő vissza. viszont Mazsócának igaza van, ha egyik oldalon, lenyírtad talán a másikon is le kellene, vannak jó szőrnövekedést serkentő samponok, talán meg lehet próbálni kezelni vele, viszont mindenképpen csak akkor ha elmúlik a gyulladás. Puszi egyszer mikor nem figyeltünk, belenyalt a párom sörös poharába, hát izlett neki, azóta óriási csatákat folytatnak ha véletlenül a párom leteszi elérhető helyre a sörös poharát, Puszi rögtön ráveti magát:)))) Lehet a kutyám kicsit alkesz lett?, igaz a schnazik régen sörös kocsikat kísértek, lehet onnan maradt meg a sör imádat:))
Nem a kutya gyorsul fel a pálinkától, hanem szőrnövekedés.
Ábrisnak is van egy hátizsákja -amit még a régi kutyám nyert egy tápos reklámon-, abba szedi össze a menyasszonyom Ábrisbaba játékait. Nem szoktam a feleségemmel beszélni a neten történteket, de mosolyognom kellett tegnap. Ábris éppen pakolta ki belőle a játékait. A menyasszonyom arról tartott előadást, hogy kellene venni neki egy nyított kosarat, hogy könnyebben előszedhesse a játékokat Ábris.
Olyan vidáman, fürgén ment az a 15 éves törpe, nem gondoltam, hogy annyi idős.
Ma reggel séta közben láttam egy fekete törpét. Még soha nem találkoztam vele. Nem mehettünk oda hozzá, mert a gazda szerint minden kutyát megtámad. Nem is ez a lényeg, hanem 15 éves volt a kutyus. Nem értem, miért nem láttam eddig soha?
Furcsa dolog ez a szőrnövekedés. Amikor kell, akkor nem nő, ha nem, akkor viszont gyorsan nő. Az ember szakálla télen lassabban nő, míg melegben gyorsabban.
Ha berúg az ember akkor is gyorsabb a növekedés. Ábris rá kellene szoktatnom a pálinkára, abból nem kell sokat innia és mégis hat.
Nincs elrakva a szatyor, azt vesz ki belőle amit akar, csak most nincs minden centiméteren egy játék, mindíg csak egy.kettő van elől. Szépen megtanulta, hogy nem lehet mindent előszedni:)
Lehet, hogy akkor szimmetrikusabb lessz, ha a másik oldalán is levágod, de nincs sok értelme, így csak az egyik felére kell várnod, hogy visszanőljön.
A szakáll elég lasan regenerálódik, hosszú idő mire megint hosszú lesz.
Volt, hogy Mazsinak levágtam az egészet csutkára, hát elég lassan lett megint szép.
De ha muszály, mondjuk egy sérülés miatt, akkor nincs mit tenni
Ahogy látom Ábrisnak nagyon sok szőre van, és a gyorsan növő típust képviseli, szerintem neki hamar rendbejön a szakálla.