1, ha tényleg csak akkor csinálja, amikor bekapcsolsz vmi elektromos kütyüt akkor elektronyos gubi van. Ilyenkor felemeli a fordulatot, majd amikor a szivató eleenged, akkor visszaveszi;
2, ha nem csak ilyenkor csinálja: automataszivató probléma. Ezen elméletileg lehet állítani...
Az enyémből egyébként kidobtuk az összes ilyen elektronyos hülyeséget, mert mindig volt vhol vmi kóbor áram és néha teljesen megbolondult... Pl Derecskén az első KP-nál 1/2 órát kellet szerlenem, mert mindenhonnan eltűnt az áram...
Olyan kérdésem lenne, hogy miért van az hogyha hidegen beinditom a samurajt
/SJ 413/ és bekapcsolok rajta pl. ventilatort vagy vilagitast akkor az 1000 fordulat felugrik 3000-re??? De ezt csak addig van mig be nem melegszik a motor.
Ha tudtok valamit ez ugyben légyszives irjátok már meg. Köszi.
Merre vetted a gépeket és mennyiért? Pár képet is dobhatnál, másnem mélben. Hallottam mostanában elég olcsón lehet venni őket, lehet, hogy amúgy is megyek ki és akkor már lehet hogy hoznék egyet.
Ezt csak csendben mond,mert szerencséd volt.Már szombaton megtörtént a szemét szedés nagyrésze.Na meg persze a tavalyin amin szintén résztvettél,összegyüjtöttük a Mátra ezen részének az összes szemetét.Mennyivel jobb érzés volt idén autózni a megtisztított utakon?!!!!
Szerencsére ismét sikeres volt az akció,az erdészet elégedett!Köszönet a Clubtársaimnak TOYOTA 4WD CLUB,Papusnak,MEBnek és bájos barátnőjének,Domoszlai- Gaba duónak,akik visszafordultak ugyan de jobb is mert a vasárnapi terep nem egy szalon állapotú új L200nak volt való.
Nagyon jó volt!! PaPus,-mert ő is ott volt- szerintem fog majd felpakolni képeket.Tavalyhoz képest talán most az autózás tette ki a nagyobb részt a szemétszedéssel szemben. :-))
Jóestét!
Elszántam magam 410-esem rendberakásához, hál istennek a motor jó, de a kasznit lehetne javítgatni.
Keresek szélvédő keretet, illetve kérdezném, hogy létezik sárvédő dob samuraihoz, mert most nincs ezen és megy a gané a benzintankbevezetőre meg a többi apró zugba.
Utángyártott oldalelemek léteznek, vagy csak cserélgetni lehet bontottakat?
Bocsi a sok kérdésért egyszerre de most akadtam rá a topikra és megörültem neki....
Edig csak a szentendrei klub oldalát ismertem és az elég szomorú...
Üdv
recefice
A hétvégén sikerült egy vízmosásos gödröt találnom az út szélén, amikor sárnézőpben jártam, de szerencsére sérülés nélkül megúsztuk mi és az autó is! Mondjuk az autó a hernád árvíz után egy kicsit lebetegedett, elszállt a középső kardán :)
Hát a baja az amit mondtam főtengelycsapágy!!!!!!Sosem hiszel nekem?Kolozsvárra nembiztos hogy megyek.Ott is kezd elüzletiesedni a dolog :100-150 EUR a nevezési díj!Az egy kicsit horror!Szombaton találkozunk Dombón.Akkor megint lesz szúnyogirtás?:))
Joeeye: gondolom olajat raktál bele újat! Víz, nem fogy?? Vagy nincs benne olaj?? Az olajat biztosan eszi rendesen... Elég fura így ez a hiba, én már kétszer inkább motort cseréltem a füstölés miatt, olcsóbb is volt, na meg így utólag szerencsére nem futottam bele ilyenekbe.