Akkor "B" terv, az OR-hez kellenek eredetiből alkatrészek vagy azokat már megoldották? Voltaképp nem az eredeti játék érdekelne, hanem az Alföld pálya.
Segítséget szeretnék kérni, keresem az alap játékot gyári adathordozón. Hypermarketekben, szoftverboltokban Steamen nem találom. Egyéb ötlet, tipp hol lehet még kapni? ( Fontos, csak legális megoldások érdekelnek. )
Azt nem tudom, de nálam csak a 32 bites win7 alatt megy, 64 bit-es win10 alatt el már az üdvözlő képernyőig se jut el. Mindkét winfosom eredeti, változtatás nélküli Microsoft-tól letöltött lemezkép. Érdekesség, hogy minden más játék megy win10 alatt is.
Nekem, van egy ORIGI - gyári - Win7-em 32, de valamiért nem fut az msts, a win rendszerhiba jön be, viszont win10-en 64 kiválóan fut, jobban mint xp-n, pedig az csak egy másolt win10.
Én megtartottam a Win 7-et, nem cseréltem 10-esre, hanem másik partícióra telepítettem. Szerintem ez a legjobb megoldás a programkompatibilitási gondokra.
Miért nem tudok fékezni sehogy? Egyszerűen hiába nyomom le az "Á" betűt, nem fékez semmit. Próbálom az egérrel is, de úgy se megy. Mindig visszaugrik alapállásba a fék, hogy "Vonatfék oldva".
Egy kis segítségre lenne szükségem. Most töltöttem le a játékot torrentel és fel is telepítettem. Abszolút nem tudom mit hogyan kell csinálni mert még soha nem játszottam vele. Letöltöttem az Alföld 6-ot, illetve az Alföld 6.1-től egészen a 6.6-ig mindegyiket. Youtubeon láttam egy videót, aszerint telepítettem fel az Alföldet. De ha be akarok lépni a játékba, egyrészt kb 3 perc mire betölt az alapképernyő után, utána meg kiír valami hibaüzenetet és kidob.
Érdeklődnék, hogy a Kengyel Zsolt által készített Nyugat-Dunántúl pályáról lehet-e már tudni valamit? ki lesz-e adva, vagy ha már kiadta, akkor honnan lehetne letölteni?