...na azért Robika te se panaszkodj, te is egészen jó helyen voltál a minap! :D
Amúgy Welcome back Godot! ;)
Elnézve ezt az ábrát, szerintem bontottat kellene szerezned.
Fene se tudja pontosan melyik része adja fel ilyenkor a szolgálatot... kizárásos alapon lehetne gondolkodni, de szerintem egyszerübb, ha kompletten cseréled.
Szóval vagy bontó, vagy a TT Spares-en az új 18 Font... szerintem az nagyon jó ár...
No....megjöTTem..:))) Sikeresen hazahozott minket KriszRUdi itáliából!:))
Laci: a biztosítékot minden tankolásnál néztem, hogy érintkezik-e, nem volt vele gond, de azért ha valaki Robi?? tud egy olyan műanyag házat vagy mi ez ami nincs megolvadva..szívesen kicseréltetném a cuccot - ja igen az akksi tetején lévőről beszélek amiben 3 db 30-as bizti van...itt kell megemlítenem LACI FOR PRESIDENT barátunk egyre nagyobb hozzáértését a dolgokhoz...mielőtt elindultunk nyarakni felhívtam, hogy ugyan mi lehet a gond mert hideg állapotban is kapcsolgat be a hűtőm és ez elég érdekes jelenség...na erre ő kapásból vágta rá, hogy nézzem meg a biztiket az akksinál...és láss csodát ott volt a ludas...az egyik bizti lába már át volt égve...így kifújtuk, befújtuk, új bizti és már nem is kapcsolgatott az a szar. Persze mindez augusztus 20-án mikor hajnalban indulni akarsz 1000 km-re....
De! Letoltam a vassal 2750 km-t Veszprém-Rimini-Róma-Pisa-Firenze-Veszprém útvonalon és mondhatom itthon kapott egy nagy puszit, mert azon kívül , hogy lezabált egy kis olajat (a pálcán egy-másfél kis háromszög vagy mi az ott egységgel alatta van most a maxnak) hibátlanul tette a dolgát és megfordultam vele 7,8 literes fogyasztással, pedig minden városban furikáztunk elég sokat és út közben egy-két kisebb dugót is beszoptem :))
Tempomat nélkül (amit 20 rongyért szórt bele a gyerek indulás előtti nap és nagyon tuti) viszont gyalázat lett volna a dolog, bár egy 160 magas embernek biztos kevésbé megy szét a térde mint nekem ilyen hosszú úton...CSAK A TEMPOMAT!!! :DDD No meg a TT ;)))
2, Az autó vásárlás kapcsán csak annyit, hogy Chip Ricsinek meg kell mutatni vásárlás előtt a kiszemelt pédányt, majd Ő megmondja a tutit.. láttam dolgozni, érti amit csinál és TT fan! És nem lakik messze Ceglédtől.
4, Egy barátom épít egy TT-t. A vázat már elkészitette, lassan mennek rá az elemek. A motor középre kerül a súlypont alulra... és nem lesz ki lenyomja!
Zánka-Balatonfüred VW-KONSZERN TALÁLKOZÓ helyszín:Balatonfüred Füred Kemping dátum:2010.09.10 - 2010.09.11 kezdés:08.30 befejezés:20.00 Info: Szeptember 10-11.-én mindenkit szeretettel várunk a már megszokott szeptemberi Volkswagen-Konszern találkozónkra.Közvetlenül a vízparton és egy plusz medencével ellátott gondozott igényes területre várjuk az érkező vendégeinket.
Ez nyílván attól függ ,hogy ki milyen felfogású. Beleköthet például abba is hogy miért nem gyári méretű a kerék. De szerintem ha nem lóg ki a kerékjáratból túlságosan,akkor nem lesz belőle gond.Nézni kimondottan nem fogják az meg fix 1-es.(Mi is vizsgabázis vagyunk)Inkább gömbfejek ,szilentek, szélvédő legyenek rendbe,a károsanyag emisszió sem árt ha ok.Egyébként az elmélet úgy szól hogy minden változtatás ami akár kicsiben is megváltoztatja az autó futóműgeometriáját vagy a kasztni méreteit,az nem megengedett