Arctic Monkeys: Whatever Kasabian: Empire The Kooks: Inside In/Inside Out Morrissey: Ringleader Of The Tormentors Placebo: Meds Nelly Furtado: Loose Pet Shop Boys: Fundamental Amber Smith: Reprint She Wants Revenge: She Wants Revenge White Rose Movement: Kick
Hát nehéz lesz összeállítani az biztos. Az a baj, hogy szerintem könnyebb lenne az év csalódásaiból egy listát összeraknom
pl.strokes, zutons, flaming lips (mondjuk őket sosem bírtam igazán), a raconteurs-tól sem voltam elájulva. Az új mission of burma, grandaddy, mclusky (ez mondjuk egy válogatás + kiadatlan számokat tartalmazó lemez) vagy sick of it all viszont egész jó lett.
tv-ben nekem megvoltak már, vmi füstösebb német csehóban játszottak. ha túl teszed magad a pogózó molnárokon, semmi gond nem lesz. ja, és a ki nem adott számaik sem rosszak.
Sziasztok, év lemeze Scott Walker The Drift, ez már mráciusban világos volt volt minden épeszű embernek, jó lemezek még az első félévből, kb sorrendben
Dresden Dolls. Yes Virginia Flaming Lips. At war with the mystics Beth Orton. Comfort of strangers Adam Green. Jacket full of danger Man Man. Six demon bag Lilys. Everything wrong is imaginary TV On The Radio. Return to cookie mountain Sonic Youth. Rather ripped Loose Fur. Born again in the USA Sparks. Hello young lovers Grandaddy. Just like the fambly cat Mogwai. Mr Beast Divine Comedy. Victory for the comic muse
Nem szetteltél te semmit (ha csak nem arra gondolsz, hogy képtelen voltál hónapokig elintézni magadnak az otthoni internetet), egyszerűen jóval gyengébb ez az év, mint az utóbbiak voltak. Például a tavaly középmezőnybe sorolt Engineers album, amit most hallgatok, idén simán Top 10-es lenne nálam. Eddig a Knife, a B&S, a Sparks esélyes erre, meg még van pár kellemes lemez (Futureheads, Pet Shop Boys, Be Your Own Pet, Kelley Stoltz, Strokes, Tiga...), de azért ezek a tökéletestől már messze vannak.