élettárs fenyegetően, rettenetes sebességgel tolta orrát Demszky irányába. Ő nem tehetett semmit, öklét védekezően maga elé emelte - és megtörtént a baj: Demszky ökle súlyosan károsodott,"
Hát akkor a futurista hercegnek kellett volna a testi sértést okozó élettársat feljelenteni, mert az zúzódást okozott az orrcsontjával a kétségbeesett herceg öklén, mert arra az illegalitásban, ugye, nagy szüksége lehetett.
Uraim, egy lehetőséggel nem számoltunk: hátha 120 kilós smasszer volt az élettárs (vagy csak 70 kg, de cselgáncsban edzett elhárító).
Ez nagyon jó! "Jogos önvédelem" miatt - elitélték.
S ő ezt méltányosnak tartja. Ha vernék egy nőt (nem szoktam), nem hivatkoznék "önvédelemre", tök égő!
Budapest Főpolgármestere...
Eleg szegenyes dolog olyan dolog miatt kigúnyolni valakit, ami szuletesi adottsag, es nem tehet rola. Egy not orrbaverni.. nos nem sokan szuletunk igy.
Az eset úgy történt, hogy a hullarészeg élettárs fenyegetően, rettenetes sebességgel tolta orrát Demszky irányába. Ő nem tehetett semmit, öklét védekezően maga elé emelte - és megtörtént a baj: Demszky ökle súlyosan károsodott, és még ma is - évtizedek múlva! - viszket...
Ja, és amúgy mellékesen - az élettárs orrcsontja is eltört.
Feltűnő, hogy a rendszer - amelynek állítólag ellensége volt - milyen kesztyűs kézzel bánt Demszkyvel. Miért hagytak volna ki egy ilyen sanszot Demszky kivonására a forgalomból?
Úgy tűnik Márainak megint igaza volt: az egész szamizdatos értelmiség feltűnően jól jött a Kádár-rendszernek, az meg feltűnően - ha nem is barátságos, de - engedékeny volt velük szemben.
Szerintem is elég lett volna a "kézrátétel" egy majd´ 2 méteres férfitol. Furcsa barátnoi vannak ennek a pasasnak. Az egyik összevissza beszél, a másik hullrészegen randalírozik.A legnagyobb problémám Demszkyvel kapcsolatban az, hogy láthatóan nem képes uralkodni az idegein. Süt róla a düh és a gyulölet. Ezért aztán politikusnak egyáltalán nem alkalmas.
Seki Waker válasz erre | adatok | e-mail 2000-11-20 15:52:40 (1670)
Na lyó. Néhány kérdés:
1. Ki látta a Lovas által emlegetett papírt?
2. Hogyan juott hozzá Lovas?
3. Milyen viszony volt a titokzatos hölgy és Demszky között?
4. Tett-e feljelentést az orbavágott?
5. Volt-e tárgyalás?
6. Látta-e valaki a peranyagot?
7. Megkérdezte-e már valaki az ügyről Demszkyt?
[előzmény : nevtelen, 2000.11.20 15:47]
Seki Waker, patetikus kis hülye vagy. Ne erőlködj. Csorog rólad a VII. kerületi verejték.
A hirtelen haragú herceg akkor még nem volt a tolerancia bajnoka, és nem tudta elfogadni a "másság"-ot. Azóta ez biztos megváltozott, csak az a kérdés, hogy jó vagy rossz irányban.
Amit nem értek: Miért volt szükség a jobb egyenesre? Nem lehetett volna lefogni és úgy kipenderíteni a menyecskét a megrémült szülők lakásából?
Mi történt a magyar osztályon, miután Kasza László lett a lótuszfaktusz?
Zsille Zoltán könyve, Lovas István néhány írása, lepaktálás Acéllal. stb.. elég közérthető.
Érdekes!Demszky nevét hallottam anno a Szabad-Európában-még a 80-as évek elején.A Csurkáét,a Kövérét, Stumpfét nem.Vajon a Szabad-Európa is balos lett volna????
Népszabadság:
Egy pofon története
Demszky sajnálja, de jogos önvédelemre hivatkozik
Demszky Gábort a budapesti II.–XI.–XII. kerületi
bíróság 1980. április 3-án súlyos testi sértésben
bűnösnek találta, miután 1979. december 31-én
eltörte egy hölgy (F. E.) orrcsontját – hangzott el a
Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorának
november 19-i adásában, Lovas István jegyzetében.
Noha ez a bűncselekményi kategória akár három év
börtönbüntetéssel is sújtható, a Kádár-rendszer
bírósága az akkor üldözött egykori ellenzéki
Demszkyt olyanynyira elnézően kezelte, hogy ezért
csupán háromezer forint pénzbírságra ítélte – írta a
szerző. Az asszony verve jó, tartják Oroszországban
és sokan Magyarországon is, ahol egy nőt orrba verő
főpolgármester még miniszterelnöki vágyakat is
táplálhat. A civilizáltabb vagy eurokonformabb
országokban ez elképzelhetetlen lenne – szögezi le
Lovas István.
Kérdésünkre a főpolgármester nem cáfolta a húsz évvel ezelőtt történteket.
Ám hozzátette: jobban örülne, ha a Vasárnapi Újság inkább „rajta keresne
fogást, nem az egykor vele kapcsolatban álló hölgyeket hozná méltatlan
helyzetbe”. Demszky Gábor értékelése szerint a felvetett esetnek sem
ellenzéki, sem politikusi pályájához nincs semmilyen köze. – Mivel az SZDSZ
elnöke kívánok lenni, egyetértek azzal, hogy életem nyitott könyv legyen a
nyilvánosság előtt – jelentette ki.
– A nevezett hölgy korábban az élettársam volt – tért ki Demszky a
részletekre. – Gyermekét örökbe fogadtam, a nevemre vettem. Azóta felnőtt,
de továbbra is gondoskodom róla. A hölgy ’79 szilveszterén – az estéhez
képest is felfokozott hangulatban – botrányt okozott szüleim lakásán. Ekkor
történt a baleset, amit mélyen sajnálok – emlékezik vissza.
A bíróság – véleménye szerint – a körülmények helyes mérlegelése után
döntött úgy, hogy jogos önvédelmi helyzetben, maga és szülei értékei
védelmében cselekedett. Így a legenyhébb büntetést, pénzbírságot szabott ki
– közölte a főpolgármester.
Többen gyanúsnak találják, az egykori demokratikus ellenzék tagjaival a Kádár-rendszer elnyomó apparátusa túlzottan kesztyűs kézzel bánt. Emlékeim szerint ezt az "illetékes elvtársak" azzal indokolták, hogy nem kívánnak felülni a provokációknak, nem hajlandók mártírokat gyártani, okot adva egy nyugatról induló tiltakozó akciósorozatnak. Ezért megelégedtek a zaklatás finomabb módszereivel, melyekről a Szabad E. rádió naponta tudósított.
Más: Én csak azt nem értem, ha már évek óta halljuk, hogy Demszky Gábor milyen elvetemült, alávaló, gonosz stb ember, mi késztette Budapest szavazóinak többségét arra, hogy megválasszák ismételten főpolgármesternek?
Hát ez a szemét agresszív Demszky főmao olyan hevesen ugrott neki a a három rendőrnek, hogy agyrázkódást kapott, és 8 napon túl gyógyuló egyéb sérüléseket. Volt ugye három tanuja az esetnek (maguk a rendőrök), így aztán egyértelművé vált, hogy Demszky volt a támadó. Meg is írta az esetet az újság annak idején. Az elvert élettárs esete azonban nem kapott nyilvánosságot mindezideig. Demszky beszámolója szerint a hölgy a szilveszter estéhez képest is felfokozott állapotban, törte-zúzta Demszky szüleinek lakását. Amikor nem sikerült lefogni, kapott egy pofont, amitől elesett. Így tört el az orra. Tényleg borzasztó alak ez a Demszky főmao, most azon töprengek, hogy a Fidesz-re vagy a MIÉP-re szavazzak 2002-ben.
Ja, hogy a kedves neje volt az áldozat? Igy már érthetőbb az enyhe itélet. Biztos a biró elvtárs is nős ember volt. Azér' manapság jobban teszi sziklaöklü Gabi, ha uralkodik magán. 1980 óta nagyon elnőiesedett a birói kar...
"...hogy jogos önvédelmi helyzetben, maga és szülei értékei védelmében cselekedett." mondta Demski
Önvédelmi helyzet elvtársaim mint '56-ban csapataink......világos?
Igazi férfi elvtárs, a mama és a papa mindenekfelett, kivéve a tulajdont (Maot nem tanulmányozta eléggé ezért megrovásban részesítem). Üsd a tökét khhmmm orrát ne siránkozz....
Tehát, ha jól olvastam, orrbaverős demszky egyszer nekiugrott egy rendőrnek, aztán még egynek. Hatósági közeg elleni erőszak, masszívan egy-két éven a sitten. Normál halandónak persze, mert ellenzési esetén kapva kaptak volna az alkalmon, de nem tették. Furcsa, hogy miért nem. Mintha neki többet szabadott volna, nemhogy üldözött ellenállóként pörgött.
Akkor mégis besúgó volt? A fenébe is, mennyi balek bedőlt neki. Szerintem még most se merik maguknak bevallani mekkora marhák voltak.
Aztán orrbavágta a nejét is. Ez szimplán bunkóság, tahóság, akármi, valami megbocsáthatatlan, mert a muffokat a fenekükön kezelik a férfiak, de ez az orrbaverés, orrtörés megbocsáthatatlan.
Hát tényleg.
Ennél csak egy durvább van, - bár az alacsonyabb, és emiatt kisebbrendűségi érzései vannak, melyeket folyvást csak kompenzálgat, kompenzálgat...
:O))))
Szóval Demszky eltörte a barátnője orrát.
Rendőrökkel erőszakoskodott.
Elvált két feleségétől. (Igaz, az egyiket elcserélte Magyar Bálinttal, a másik meg Révai, MDP kultúrkorifeus unokája volt.)
A mai napig orrbaveréssel fenyegetőzik.
KÍNAIAK előtt megjegyzéseket tesz Orbán magasságára. (Vagy ő, vagy az a nő, akit idén Szilveszterkor fog orrba verni.)
Ha még ezek után se kell a választóknak, akkor nem tudom, hogy mi az, ami jó nekünk.
Pardon, Demszky mondott nem odavalo megjegyzeseket a kinai politikusoknak. Kb mintha a suketnemanak azt mondta volna hogy "ne hadonasszon itt nekem, beszeljen hangosabban!"
Volt egy ilyen graffiti régen, hogy "szavazz a liberálisokra, különben lelőjük a kutyádat!" Ez most változott, hogyaszongya, "szavazz Demszkyre, különben betöri az orrod!"