Keresés

Részletes keresés

Andriska07 Creative Commons License 2015.04.02 0 0 4841

Nekem fogalmam sincs, hogy miképpen állhat anyagilag. persze, ha a 38 millió eladott lemezből csak 1 dollárt kap tisztán, akkor már van mit a tejbe aprítani. Ehhez hozzájön a koncertek után felmarkolt zsé, és lejön az a szintén nem elhanyagolható összeg, amit drogokra költött, illetve egyéb költségek. Manapság egyébként anyagilag szerintem nem lehet valami sikeres a csapat, legalábbis az UA óta biztos zuhanórepülésbe váltottak az eladások, ami már a TWNAH idején is igencsak dugóhúzóba mozogtak. Gondolom ezt akarja kompenzálni a sok (70 perces) koncerttel.

Más: a RIP-cikkben elhangzott, hogy a mester kezet nyújtott Marty-nak, miután bemutatta a Tornado szólóját. A Mustaine-féle verzióban ez úgy hangzott, hogy a mellbimbói keményedtek meg a szóló hallatán. Szegény Marty, nem tudom mit lépett volna a kéznyújtáskor, ha tudja mennyire felizgult a mestere:)))

Előzmény: 4umos (4840)
4umos Creative Commons License 2015.04.02 0 0 4840

Pont ez az, hogy amennyire öntörvényű Mustaine és a maga útját járja, magasan tesz a nép sóhajára. Amit ő elgondol az lesz. És most úgy tűnik ő nem azt gondolja, h Menza, és Marty kéne vissza a zenekarba. De még az sem kizárt, h a turnéra visszaveszi őket. Mondjuk elég illogikus lépésnek tartanám, de amíg nincs "nagy bejelentés" addig az esély megvan rá. Majd legfeljebb akkor fogja meglépni ezt, úgy gondolom, ha már nagyon le lesz anyagilag gatyásodva (amit kétlek, h ebben az életben bekövetkezik) és nagyon kell a lóvé. Egyelőre úgy fest, hogy nem állnak rosszul anyagilag. :-)

Előzmény: Andriska07 (4839)
Andriska07 Creative Commons License 2015.04.01 0 0 4839

Na nézzük akkor mi is történt: a mester szándékosan hagyta, hogy a nép hangosan követelje Menzát, ám ő előre megfontolt aljas indokból vastagon tett a nép sóhajára. Le merem fogadni, hogy már csak dacból is nem vette vissza Nick-et. Ezt persze kiköszörülheti valamelyest, ha Adler után visszarántja Nick-et, bár erre nem látok esélyt, inkább egy Shawn2-re. Amúgy Vic esztétikailag szerintem nem egy főnyeremény, fej fej mellett halad mütyűrheddel. A Peace Sells borítója óta sokat vesztett szerintem a megjelenéséből. Ha a mester visszavette volna Nick-et, becsszó milliószor szavazok Vic-re, ha ez folyamatos IP-cserével is jár. Meg is írom mingyá neki a tényállást.

Előzmény: 4umos (4838)
4umos Creative Commons License 2015.04.01 0 0 4838

Te, kegyetlen! :-) Én azért Vic-re szavaztam volna, ha lenne kedvem ilyen jelentéktelen eredményű szavazáson részt venni. Azért ártani nem ártanék a zenekarnak. Jó, persze ez tudom nem egy nagy ártalom, amit "okozol" , de azért van betyárbecsület is... Tudod, Captive honour! ;-) Ezért most lehet mégis ráveszem magam, csakhogy kikalapáljam a csorbát, amit okoztál! :-))

Azt nem értem, hogy ha ez a Chris Adler annyira profi dobos, akkor ki fogja majd eldobolni turnén az ő témáit?! :-) Nehogy a végén emiatt le kelljen a mesternek igazolnia végleges tagként, és sokkal több pénzt fizetni neki, mint pl. egy Shawn Drover-nek. :-))

Tényleg, mennyi havi fix lehet egy Megadeth dobos állás? :-) 4-5 ezer dollár???

Előzmény: Andriska07 (4837)
Andriska07 Creative Commons License 2015.04.01 0 0 4837

Jaja, én is végigvittem a puzzle-t, pedig nem erősségem a memóriajáték. Ráadásul az első pár amit eltüntettem, pont Adler arcát szabadította fel, így nem volt túl nagy örömöm benne annak ellenére, hogy már rég tudvalevő volt a végeredmény.

Épp megy a szavazás Vic és a mütyűrhedes kabalafigura között. Bosszúból, most nem Vic-re szavaztam!

Előzmény: 4umos (4836)
4umos Creative Commons License 2015.03.31 0 0 4836

:-) hja!

a honlapon viszont az ötletes volt, hogy egy memória játék kirakása után láthatóvá vált a dobos. viszont az még mindig nyitott kérdés akkor, ki üt majd a turnén? ilyen szempontból nézve még akár van esély egy "turnés reunionra" is, bár (nyilván) egyre inkább csökken a százalékláb.

Előzmény: Andriska07 (4834)
4umos Creative Commons License 2015.03.31 0 0 4835

jól összeszedte a háttéranyagot hozzá a szerző, olvastam egy-két érdekes történetet, amit korábban nem, vagy nem úgy tudtam.

Előzmény: Andriska07 (4833)
Andriska07 Creative Commons License 2015.03.31 0 0 4834

Mit is lehet most mondani a hőn áhított reunionra? Hát RIP! :)))

Vicc volt, amúgy én is sírni tudnék. Teszek rá, hogy ki a srác...

Andriska07 Creative Commons License 2015.03.27 0 0 4833

Egyetértek. Amúgy érdemes ezt a cikket végigolvasni a RIP-ről és a szóban forgó felállásról. Mélyreható, igényes és baromi hosszú:

http://www.shockmagazin.hu/klasszikushock/megadeth-rust-in-peace

Előzmény: 4umos (4832)
4umos Creative Commons License 2015.03.27 0 0 4832

Valahol meg tudom érteni Ellefson gondolatmenetét is. Sőt, én pl. (már korábban is írtam, vissza lehet olvasni is akár) a reunion-tól nem várnék sokat. Viszont még azt is el tudom képzelni, hogy az albumot megcsinálja másokkal, egy turné erejéig meg összerántja a legklasszikusabbnak emlegetett felállást. Bár, erre azért nem mernék nagy tétet felrakni egy roulette asztalon. :-D Végül is egy turné felejthető, az album meg megmarad az utókornak. Így, ha egy fasza lemezt akar összehozni, akkor kiválasztja hozzá a tehetségeket, (ehhez egyébként mindig jó orra volt!) aztán mindenki mehet amerre lát.

Előzmény: Andriska07 (4831)
Andriska07 Creative Commons License 2015.03.26 0 0 4831
Előzmény: 4umos (4830)
4umos Creative Commons License 2015.03.26 0 0 4830

Ezeken (a két Dave) kiigazodni, ember legyen, aki tud. Tököm tudja minek a képzete érvényesül náluk... De ha a bazi nagy lóvé, akkor a logika mentén elvileg a reunion kéne, hogy legyen.

Ja, azon én is derültem, amikor már januárban is egy szőrös láb :-) alapján egyesek egyből biztosra vették, hogy ez Menza.

Arról egyébként lemaradtam, hogy a fiatalabbik Dave milyen dumával állt elő, hogy miért ne legyen a reunion. Milyennel?

De az mondjuk vér megalázó lenne, hogy előbb feldoboltatja a lemezt mással a vörös, utána meg visszaveszi a régi társat. Mondjuk ehhez közeli helyzet egyszer már előállt, ha jól emlékszem. A TSHF albumnál feldoboltatta Colaiuta-val, majd majdnem az azt követő turnéra visszavette Menza-t, csak amiatt kellett róla lemondania, mert akkoriban ment rá újra az anyagra a csávó, így "egészségügyi problémára" hivatkozva nem alkalmazták.

Előzmény: Andriska07 (4829)
Andriska07 Creative Commons License 2015.03.26 0 0 4829

Ha nem a sok-sok $-os zacsi képzete érvényesül, akkor mi? Nekem ez még mindig bűzlik. Aki egy szőrös térdből meg tud bármit is állapítani, annak gratula. A helyzet az, hogy direkt húzzák a népet. Bár ahogy olvasni lehetett ez a Lamb Of God-os srác csak vendégmuzsikus lenne az album elkészítésének erejéig. Ha így van, akkor pedig továbbra is nyitott marad a dobos személyének kérdése. Mindent összevetve rohadt megalázó lehet ez most Menzának, ha nem az ő térdét mutogatják. Junior pedig menjen a fenébe, bármilyen értelmes fazon is, hiszen ő is tök szépen visszasomfordált, s a kutya sem eresztett el olyan dumát, mint amit ő vezetett fel 1 héttel ezelőtt arról, miért ne legyen reunion.

Előzmény: 4umos (4828)
4umos Creative Commons License 2015.03.26 0 0 4828

Na, közben kikerült a hivatalos honlapra egy videó, amin egy doboló ember lába látható már megint, mint kb. január környékén, csak akkor szinte mindenki Menza-ra gyanakodott, most meg a Lamb Of God-os fickóra. Olcsó játék... :-D

Viszont ha tényleg nem Menza lesz az, akkor a nagy "reunion"-ra kevés az esély, és akkor az a teóriám csak-csak bejön, /na, nem mintha, most ettől boldogabb lennék vagy ilyesmi/ hogy Mustaine nem ELSŐSORBAN a pénzre /persze az is fontos!/, a minél többet még szedjünk ki a zenekarból, amit még lehet magatartása érvényesül.

Andriska07 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 4827

Hihetetlen, hogy egy olyan országban, ahol rögtön címlapra kerül az, amikor egy tanárnéni a földrajzszertárban korrepetál egy diákot, senki sem képes valami hidden camot a stúdióra állítani. Vagy csak figyelni, hogy Nick és Marty épp merre jár a felvételek ideje alatt.

Előzmény: 4umos (4826)
4umos Creative Commons License 2015.03.24 0 0 4826

Mindig is róla szólt, ezt bátran kijelenthetjük.

Az meg elég egyszerű lenne, ha ilyen pletyka szintű hír alapján tudatnák az új tagokat. Várjunk még ezzel...

Előzmény: Andriska07 (4825)
Andriska07 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 4825

Egy szempontot nem vettünk nagyon figyelembe a saccolásnál: ha reunion lenne, akkor az egyben azt is jelentené, hogy a megadeth már nem csak mustaine-ről szólna, s ezt nyilván ő is tudja. Márpedig ez az, amit a mester sosem tudna lelkileg feldolgozni...

Andriska07 Creative Commons License 2015.03.17 0 0 4824

Remélve, hogy a rossz hírt hozót ma már nem annyira divat felkoncolni: http://www.blabbermouth.net/news/nick-menza-to-chris-adler-good-luck-with-rumored-megadeth-studio-gig/

Úgy tűnik hiába regeltem újra... Tudom, hogy inkább a pletyka kategória, de ez a néma csend nekem egyre inkább a reunion ellen szól.

Andriska07 Creative Commons License 2015.03.05 0 0 4823

Kíváncsi vagyok, hétfőn tényleg stúdióba vonultak-e s ha igen, akkor hányan. Van már kilopott anyag? :)))

4umos Creative Commons License 2015.02.24 0 0 4822

Na, ácsi, mielőtt kinevet Mirrmurr bácsi! :-D Azért amit írtam, azt elsősorban Mustaine szemszögéből nézve írtam a reunionra vonatkozólag. Nem hiszem, hogy ő akar /kapuzárási pánikszerűen/ most kivenni hirtelen milliókat, mert ő már eddig is ezt csinálta. Pont ezért ment neki Ellefson perben, mert szerinte az évek során aránytalanul alul volt fizetve, és ezt az igazát próbálta bíróságon bizonyítani. Azt nem hiszem, hogy mióta Ellefson-t visszavette, a Megadeth iránti érdeklődés, vagy a zenekar bevétele ugrásszerűen megugrott volna. De ha tudsz erre vonatkozó konkrét kimutatást, akkor rajta! Persze, mindenki a saját érdekét nézi nyilván egy ilyen reunion esetén. Azért írtam, hogy Mustaine már talán nem csak anyagi oldalról, hiszen ő aprított rendesen a tejbe már eddig is. Igen, Menza/Friedman valószínűleg többet fog keresni, ha újra visszatérnek. Na ők, már sokkal inkább gondolom, hogy anyagi megfontolásból mennének bele a reunionba. Bár, azt elismerem, hogy amíg nem tudunk/tudok én sem konkrét számokat, addig csak elméletek amiket írok. Nem mondtam, hogy kőbe véset igazság vagy tény kérdése amiről itt beszélek. Simán lehet, hogy hülyeség! Én írtam, vállalom! :-D

Előzmény: Mirrmurr (4820)
Andriska07 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 4821

A mai pénzügyi tervezésekben ismeretlen fogalom a hosszú távú tervezés, csak rövid táv van.

Előzmény: 4umos (4819)
Mirrmurr Creative Commons License 2015.02.21 0 0 4820

LOL

Előzmény: 4umos (4819)
4umos Creative Commons License 2015.02.21 0 0 4819

Szerintem egy ilyen reunion mögött nem biztos, hogy teljes mértékben csak a pénz szaga áll. Persze, az elvitathatatlan, hogy így nyernek régi rajongókat is, ergo bevételnövekedés a jegyeladásokból. De fordítsunk egyet a dolgon. Sokkal kevesebbet sem keresne a zenekar, ha nem venné/veszi vissza a Menza/Friedman kettőst. Szerintem szépen be van árazva a Megadeth is koncertszervezők körében, jól tudják, hogy mennyit érnek. Mellesleg egy reunion esetén, szerintem az első körben még biztos kimennének a régi rajongók, ha a városukba menne a zenekar játszani, de koslatni több országon keresztül idegen város/városokba már nem. Sőt, arra sem vennék mérget, hogy egy következő körös turnén már újra kimenne-e ugyanaz az öregedő tábor, aki egy reunion utáni első körben szinte biztosan.

Afelől meg nincs kétségem, h nem vett már ki Mustaine hatalmas dollármilliókat a zenekarból. Szerintem olyan kő gazdag, hogy megteheti, hogy borászkodjon, lovakat tenyésszen, több államban legyen hatalmas birtoka, melynek területére néha még mérges kígyók is betévednek, amiket vaslapáttal agyonüt... Szóval, én azt is el tudom képzelni, hogy ugyanolyan alapon veszi/veszik vissza a régi két tagot, ami miatt nagy valószínűséggel visszavette Ellefson-t. Hiányzott neki a régi cimbora. Unalmas turnékon egyedül maradt Mustaine az állandóan cserélődő új tagokkal, nem érezte magát jól. Így meg együtt nosztalgiázva, jól érezve magukat kereshetik meg ugyanazt a lóvét. Azért az nagyon erős kapocs, ha olyan régi cimborákkal vagy újra együtt, akikkel annak idején gigabulikat (színpadon kívüliekre gondolok) csináltál, a csajozástól kezdve, piálás, drogozás stb. stb. Mára meg mindannyian öregedtek annyit, hogy a múltat megfelelő egóval tudják kezelni, és összeálljanak újra.

Előzmény: Santoro (4816)
Atom-anti Creative Commons License 2015.02.20 0 0 4818

Próba. Teszt.

Andriska07 Creative Commons License 2015.02.19 0 0 4817

Így van, mint igazi fotelrokker én is kimennék az biztos. Tény, hogy az a szerencsésnek mondható helyzet állt elő, amikor a megfelelő döntés egyszerre szolgálhatja ki mustaine anyagi érdekeit, illetve a rajongók óhaját is. Ez tényleg egy olyan win-win szituáció, amit csak a mester tud elcseszni. S neki az ilyen sosem okozott gondot...

Ha jól láttam, akkor március 2-án vonulnak stúdióba, kíváncsi vagyok mikor lesz valami bejelentés.

Előzmény: 4umos (4814)
Santoro Creative Commons License 2015.02.18 0 0 4816

Szerinted más számít, 50 felett már nem onmegvalósít az ember, kiveszi azt amit lehet. 

Előzmény: 4umos (4814)
Mirrmurr Creative Commons License 2015.02.18 0 0 4815

Az ilyen csak jófejség, semmi utalás nincs benne. Jeff Waters is poénkodott már Dave-vel, az se önajánlás volt.

Előzmény: 4umos (4811)
4umos Creative Commons License 2015.02.18 0 0 4814

Végül is abban tök' igazad van, hogy üzletileg ez lenne a legjövedelmezőbb, és a "fotel rokkerek" is kimennének a koncertekre.

Előzmény: Santoro (4812)
radoznao Creative Commons License 2015.02.18 0 0 4813

Az Antraxtól is láttam üzenetet Lombardonak születésnapja alkalmából, szóval szerintem ebből nem lehet következtetni.

Sőt én úgy tudom Lombardo már cáfolta, hogy menne.

Santoro Creative Commons License 2015.02.18 0 0 4812

Nekem még mindig az a véleményem, hogy üzletileg  a Marty/ Nick visszatérés a legjövedelmezőbb, és nem véletlen, hogy egyszerre üresedet meg a 2 poszt. Ha csak magamból indulok ki, ha nem maradt volna el a legutóbbi koncert, arra már akkor sem mentem volna el, unalomig ismert setlist stb, ha viszont ez a két tag a legsikeresebb korszakból visszatér, számos öregembert ki tudnak rángatni a fotelból, az hogy milyen lesz a lemez az tökmindegy, én úgyis A Holy Warst Nick Menzával akarom látni/hallgatni mint régen. Nosztalgia ez van, az új lemezek úgyis szarok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!