"Wir dürfen uns den Feind nicht widerstandslos ergeben! Das erfordert die Ehre."
"Was heißt das?"
"Wir bleiben zusammen ins Raum. Wenn die Russen kommen feuern wir unsere Magazine auf sie leer. Mit den letzten Kugeln erschießen wir uns selbst in dem Kopf."
persze mindez csak olcsó délutáni bohóckodás a Laibach NSK államához képest:
Art and totalitarianism are not mutually exclusive. Totalitarian regimes abolish the illusion of revolutionary individual artistic freedom. Neue Slowenische Kunst is based on the principle of a conscious renouncement of personal taste, judgments, convictions. It espouses voluntary depersonalization, voluntary adoption of ideology and the the unmasking and recapitulation of the regime of ultra-modernism
Hú bazeg, tényleg! Pedig van, hogy így töltök le egy csomó képet (lementem a lapot és a könyvtárból kimásolom a nekem kellő képeket), de ez eszembe se jutott. hehe:-)
Ezt mondjuk igazán megérdemelték volna! El tudom képzelni a Linzi Lenin Werke (ex Hermann Göring Werke) dolgozóit az üzemi menzán szart enni, és geci kis osztrákok generációit vöröskalapos rotjägerként kirándulni a fővárosba nejlonotthonkás elhízott tanárnénitől vezetve az ausztrokommunizmus útján (tejfölszocializmus). Az iskola legjobb vasgyűjtőit talán még az alpok munkásparadicsomának Ernst Fischer csúcsára is felviszi az Ikarusz busz.
Az első nincs meg letölthető verzióban? Nekem még legkisebb felbontással is pufferelnie kell, és 30 másodpercnél többet nem tud pufferelni. Szar megszakításokkal végignézni...
egy interjúban a készülő Phantasmagoria c. filmjével kapcsolatban megemlítik
Boyd Rice nevét, ("Whenever I see Boyd, I always enjoy being around him.") ami egy kicsit meg is lepett, hehe. aki esetleg nem ismeri az illetőt annak jó szórakozást:
persze az is előfordulhat, hogy ezek a lapok csak kifejezetten a HW lemezborítóhoz készültek. sőt. a saját tarotja egészen biztosan titkos, (kb. valami olyasmi lehet mint az inkvizítornak a warhammer40K regényekben, amit küldtem, hehe), valami egészen személyes, egyedi valami, ami nem kerülhet mások kezébe, és nem lehet belőle több.
egy interjúban említi hogy a saját tarotjából jósol neki egy barátja, úgyhogy a 22 "nagy" lap biztos meg van csinálva, de hogy a többit publikálkta-e valahol 'nyilvánosan', nem tudni.