Aki PlayStation 4 tulajdonos, az beruházott már az MLB The Show aktuális játékára? Jó élmény vele játszani? Mert akkor én is veszek majd egy PS4-et egyszer! :D
Az ötlet kiváló. A sportág népszerűsítése. Ebből kellene másnak is lehetőséget biztosítani. De akárhogy is nézzük, az NFL és az NBA az MLB előtt tart minden szempontból. Talán csak az NHL megelőzhető! De örülök, hogy Magyarországon is teret nyer magának a baseball. Úgy értem, hogy szélesebb kör fog izgulni hétről hétre. Ha nem is kedvelik meg úgy, mint az amerikai focit, de a lehetőség ott lesz, hogy szeressék ezt a sportot is!
Szívesen, bár azért én 1 icipicit keserédes vagyok, persze örülök neki hogy lesz magyarul! DE! eddig az alapszakaszban minden nap volt 1 free meccs amit visszanézhette satöbbi, a sport tv ad heti 3 meccset, sok ész nem kell hozzá, ha az MLB elveszi az ingyen mozit, akkor én pl buktam.... talán érted:)
De ettől még örülök neki hogy lesz nem is kicsit, érdekes lesz magyarul, én nem tudok angolul, az eredeti kommentár kb csak aláfestés volt.
Amúgy a csonka szezon miatt eddig legalábbis még nem volt szezon az egész 18-19es szezon összes meccse szabadon nézhető, eddig így volt, ha lesz szezon nem tudom marad e, amíg nem volt biztos hogy mikor és milyen szezon lesz az MLB így kedveskedett a regisztráltaknak.
ui: a YT csatornájukra is töltögetnek fel régi meccseket, ha nem tudtad nézz szét.
Az MLB oldalán eddig is lett volna lehetőséged, minden nap 1 free meccs az alapszakaszban. Bár lehet ezt a lehetőséget elveszi az MLB mivel szerződés van magyar tv-vel-..
Most egy jobb hír. Ma este 18:30! Dodgers at Phillies | MLB Game of the Week Live on YouTube Live from Citizens Bank Park in Philadelphia, watch the Phillies take on the Los Angeles Dodgers Thursday, July 18 at 12:30 PM ET. Set a reminder so we can notify you at game time! The MLB Game of the Week Live on YouTube brings live baseball to YouTube! Watch select live games every week of the regular season, starting July 18. https://www.youtube.com/watch?v=8aTUbhnYrKs