Ezúton ragadnám meg én is az alkalmat, hogy Minden Kedves Topicseknek boldog, békés karácsonyt és összejövetelekben, úszásban, futásban és fogyókúrában gazdag új évet kívánjak!
: ))
Bocs, zsuzsa, ha félreérthető voltam, nem öregítelek meg ilyesmi, csak arra céloztam, hogy a vásárláshoz kell felmutatni a diákot, ott esetleg kötözködhetnek, de a belépésnél már senkit sem érdekel, hogy kifijaborja vagy.
Egyébként nekem estis diákom van érvényesben, de csakazértis a régi lejárt nappalisomat adom oda nekik, sohasem nézték még meg. :)
felhívtam a Komjádit (ui. egyéb nyitvatartás ügyben is beszélnem kellett velük), ott a hölgy, akivel beszéltem, kicsit bizonytalannak tűnt, elég nehezen értette meg, hogy milyen diákigazolványról beszélek, aztán végül azt mondta, hogy lehet azzal is, ha az rendes diákigazolvaány...
Zsuzsa, őszintén, rendes a te diákigazolványod? A kalandorokat ezek szerint ott sem szeretik... :))
Hivatalos választ én sem adhatok, mert én sem váltottam ki a diákigazolványt, de...
én pl diákigazolvány nélkül veszek bérletet, és a kutya se kéri, sőt a kabinos kutyája se, ha meg kéri, akkor: Jaaaj otthonhagytam, de itt egy 50-100-as, mert maga mindig olyan jó szekrényeket ad :))
Ha ezzel arra célzol, hogy látványosan öreg tyúk vagyok, akkor köszi.
Pont ennek felismerésére van most szükségem.Elfelejtettem irni, hogy a szóbanforgó igazolvány az enyém, egyes testrészeim nem öregszenek annyira és az agyamat pl ilyen módon szoktam fényesiteni a nyugdijasok nyári egyetemén.:-)
Viszont mint munkaviszonyban álló, csak ezt a diákigazolványt kapom. Még egyszer kérdem, van itt olyan aki táv-esti-levelező oktatásban tanul és ilyen nemutazos diakigazolvanya van?
meg fogom probalni, adnak e rá, csak kiváncsi vagyok és arra gondoltam, valaki biztos tudja.
Sziasztok !
Enterke, aranyos vagy, hogy hivtal de en szétesőfélben vagyok, a vizsgaim, a karacsonyi elokeszuletek... persze meg is faztam, szovcal most nem topicsek hanem depicsek van..
Azt azert csak fel kene jegyezni, hogy én voltam a vilagtortenelemben az első aki a testfestéseteket topic se helyet topicseknek olvasta.. bar a veradás miatt ebben nem vagyok teljesen biztos. A pezsgore sem emlekeztem.
Ha megerem a karacsonyt es nem lesz ezredvegbucsuztato arcüreggyuszim, akkor a ket unnep kozt en is fogok pancsikolni.
Annak meg nagyon örülök, hogy ujabb tagjaink vannak!
Fontos : szerintetek az utazasi kedvezmenyre nem jogosito diakigazolvannyal tudok venni kedvezmenyes uszodaberletet?
Szép jó reggelt kívánok minden kedves topicsekesnek!
Sajnos nem tudtam megjelenni a vasárnapi talin, jelenleg fulladazom, van némi lázam stb.
végre szünet erre vártam már mióta.
Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!
Én az új futó-úszóbolond csajszi vagyok, aki vasárnap debütált.
Ma (kedd) pedig ha(a)hó nem fúj el még ma korizni is fogok! (Ti is?)
Szerdán vagyis holnap reggel (?) 1/2 8-kor pedig reggel a sportusziban kezdek!
Egyenlőre ennyi programban mükszöm!
Valakit sikerül ráizzítani?