Keresés

Részletes keresés

bodus Creative Commons License 2002.08.27 0 0 925
Póló.

Kedves 405GRX, jó a felvetés, idő most már kissé szűkös, de fent személyesen megbeszéljük a dolgot és jövő hétfőtől gyártódhat a szita.
Ott lesz lehetőségetek a már kész Hungarian Heart pólók megvizsgálására, véleményezésére és közös döntés alapján nekifuthatunk a sorozatgyártásnak.
Természetesen a nem 'hegylakók' is beszálhatnak, így nagyobb lesz a fehér humán sáv az októberi koncerteken az első sorban..
Aztán Bruce-papa, koncert után, kutakodhat a '88-as emlékeiben meg szaladhat a computeréért.

Üdv

Bodus

Cukorka Creative Commons License 2002.08.27 0 0 924
Nem lehet igy... Ez nem er. Ilyen "olcso nepszeruseggel" nehez vetekedni :-)

Pedig eppen sokkal melyebb dologrol akartam irni itten, nevesen arrol, ami az Into the Fire-ban (ami szerintem az egyik legnagyobb szam a lemezen, himnikus refrenje miatt Bruce legendas szamai koze fog kerulni, meglatjatok!) vagyon irva. Szeretnem hinni, hogy nem lehet felreerteni az utalast:

"May your strength give us strength,
May your faith give us faith,
May your hope give us hope,
May your love give us love."

Tehat, a gyengebbek kedveert: Faith+Hope+Love.
Magyarul: Hit+Remeny+Szeretet.

A jo oreg Bruce csak fejlodott az evek folyaman :-)

Előzmény: bmafte (923)
bmafte Creative Commons License 2002.08.26 0 0 923
Hi!

Mail ment mindenkinek a pillanatnyi helyzetrol!
HegoBox-ot meg minding nem erem el.

BMaFTe

OFF
Csak hogy vidamak legyetek!
ON

bodus Creative Commons License 2002.08.26 0 0 922
Még két Bruce-barát a hegyen:

Barbara (BP) + ura
(honlapra író fan)

pok_ussz Creative Commons License 2002.08.26 0 0 921
Egy körtéri hányaveti alak...
;o)))
Előzmény: qqch29 (920)
qqch29 Creative Commons License 2002.08.26 0 0 920
OK, poc_us, sokat tudsz, de én nem eleget...
Ki is vagy?
Kuka
Előzmény: pok_ussz (894)
pok_ussz Creative Commons License 2002.08.26 0 0 919
OFF
Csak a kezdeti gyorsaságból indultam ki.
:o))
Ha debreceni vagy, akkor marad a királyi posta, címem megy privátban. S jó szemezgetést, majd szólj, mi kell.
ON
Előzmény: bmafte (918)
bmafte Creative Commons License 2002.08.26 0 0 918
Ja, bocs!

OFF
Miert ne segitenek? Meg nem valasztottam ki, nekem mi kellene, masik, hogy debreceni vagyok, ugyhogy kisse messze vagyunk egymastol. Megoldasi javaslatok?

ON

BMaFTe

Előzmény: pok_ussz (917)
pok_ussz Creative Commons License 2002.08.26 0 0 917
OFF
Szia bmafte,
Nem válaszoltál, megkaptad a levelemet?
Nem baj, ha nem akarsz segíteni, megértem - csak igazán mondhatnál valamit...
ON
Előzmény: bmafte (916)
bmafte Creative Commons License 2002.08.26 0 0 916
SZevasztok!

Térképes mail - még nem kaptam meg, de délután csinálok én is egy újabb, összefoglaló levelet!

Addig is megyek dolgomra

BMaFTe

Cabingo Creative Commons License 2002.08.25 0 0 915
Üdvözlet!

Szerintem jó, hogy felkerült a Worlds Apart. Egyrészt a téma sokat segít hogy visszabillentse az ”I want an eye for an eye” féle, tényleg nem túl szimpatikus kiszólásokat. Hisz Bruce korábban elég erősen kiállt amellet, hogy ”War – what is it good for, absolutely nothing.”
Amellett zeneileg is érdekes – persze, ízlések és pofonok -, ahogy ezt az arabos dallamsort ötvözi a rockkal. Én nagyon tisztelem, ha egy alkotó mer kockáztatni, kísérletezni, főleg egy olyan kvalitású zenész, mint Springsteen, aki bármikor rutinból megír mondjuk ”Mary’s Place” típusú dalt.
Szó mi szó, ha az egész lemez groove-alapokból és world music beütésekből állna, azért megütköznék kissé, de így, hogy van egy ilyen dal is, színessé teszi az anyagot.
Egy másik vélemény: meghallgattam a minap a ”My City of Ruins” Tribute to Heroes-féle változatát, és nekem sokkal erőteljesebb, ”protestebb” úgy egyszálgitár, szájharmonika formában, háttérvokállal. Az ének is jobban tetszik ott.

Cadillac Ranch témában megy egy térképes mél mindenkinek, hogy eltéveszteni se lehessen!
Nem tud valaki hegedülni, kedves résztvevők? Nem lenne rossz. Vagy egy brácsa, mondjuk.
És jó lenne vhogy rögzíteni is a jam-et, nemde? Utána kiadhatnánk elvetemült gyűjtőknek :-)
Cab.

bodus Creative Commons License 2002.08.23 0 0 914
Sziasztok!

Ha valakit felizgat az alábbi cd-k, VHS-ek közül valami, szóljatok megveszem és felhozom a hegyre.
Ezek használt cd-k, kazik, de garantált minőségben a musicland.hu-ról.

CD SPRINGSTEEN, BRUCE 18 tracks 1990.- Ft

VHS SPRINGSTEEN, BRUCE Blood brothers 1990.- Ft

PCDS SPRINGSTEEN, BRUCE Blood brothers Promo 5 tr. 790.- Ft

CD SPRINGSTEEN, BRUCE Born to run 1990.- Ft

CD SPRINGSTEEN, BRUCE Greatest hits 2490.- Ft

CD SPRINGSTEEN, BRUCE Greatest hits 2490.- Ft

CD SPRINGSTEEN, BRUCE Greeting from Asbury park, NJ 1490.- Ft

CD SPRINGSTEEN, BRUCE Human touch 1990.- Ft

CD SPRINGSTEEN, BRUCE Lucky town 1990.- Ft

CD SPRINGSTEEN, BRUCE Lucky town 1990.- Ft

CD SPRINGSTEEN, BRUCE Tunnel of love 1790.- Ft

Üdv

Bodus

Jegy ügyben zizegek (3 olasznak is szóltam), de egyelőre nincs tuti forrás.
Ha valaki meghallja az értékesítés kezdetének idejét, jelezze, mert várhatóan - as usual - nem hetekig fogják árulni a ticket-eket.
Internetes vásárlásban pedig a lehető legkezdőbb vagyok..

405GRX Creative Commons License 2002.08.23 0 0 913
Nemá...
Előzmény: Cukorka (912)
Cukorka Creative Commons License 2002.08.23 0 0 912
see #847...
Előzmény: 405GRX (911)
405GRX Creative Commons License 2002.08.23 0 0 911
Thanks Cukorka...ugye jössz a Cadillac Ranch-re?
Banyek csupa ismeretlen dalcim...hétvégén tényleg beszerzem a lemezt mer' ég a bör a képemröl:-)
Előzmény: Cukorka (910)
Cukorka Creative Commons License 2002.08.23 0 0 910
Naptarat nem neztem, az igaz. De majd eldontjuk, remelem mas is velunk tart me'g -- 2 hely termeszetesen lefoglalva szamotokra! :-))

- Countin' on a Miracle ... most esett le, kicsit David Bowie-s nem?

Előzmény: 405GRX (909)
405GRX Creative Commons License 2002.08.23 0 0 909
Már hogyne irnék...
Bologna se rossz, de idöpontilag jobb Berlin szvsz, mert van egy hétvége elötte, amit akár ott is lehet tölteni. Ráadásul nekem a város is kedvenceim közé tartozik, nagyon szeretem.
A "hüvös" hangulatot (létezhet ilyen egy Bruce koncerten?) meg felforrositaná a Hungarian Hearts, attól ne félj:-)
Ami nem jelenti azt persze, hogy Bologna kizárva...az olaszokat is szeretem...
Előzmény: Cukorka (908)
Cukorka Creative Commons License 2002.08.23 0 0 908
Szia!

Vegre Te is irsz valamit :-)
Nincs Bologna (sokkal) kozelebb? Es tudod, az olaszoknal 1000x nagyobb lehet a hangulat, mint a huvos nemeteknel. Tudod, az olaszok vermerseklete, meg amugy is imadjak ot...

Cukorka

Előzmény: 405GRX (906)
Cukorka Creative Commons License 2002.08.23 0 0 907
Igen, igen... Kezd osszeallni a kep az uj lemezzel kapcsolatban. Amit paran mar eszrevettetek, par szam mintha kilogna a sorbol. Nos, en inkabb kezdem ugy tekinteni a lemezt, mintha ez direkt lenne igy. Nem elkepzelheto, hogy egy-egy szam direkt olyan, mintha egy korabbi, masik lemezrol lenne? Talan egyfalyta visszatekintes, osszefoglalasa az eddig eltelt idoknek? Kulonoskeppen, hogy ujra egyutt vannak a fiuk...

Konkretumok:
- Nothing Man (siman beleferne a Tunnel of Love-ba)
- Mary's Place (ahogy korabban irtam, az elso ket lemez, de inkabb a jobban sikerult Greetings...)
- Lonesome Day (Human Touch)

Nem kell persze eroltetni a dolgot, de lehet, hogy van benne valami?...

Amugy hallgatom a szamokat sokat, es "mar vannak kedvencek!

Nalam a legjobbak:
- Into the Fire
- You're Missing (hegedu!)
- Further On

Gyengecskek:
- Waitin' on a Sunny Day
- Words Apart (ez a vilagzenes beutes! Eleg borzalmas, ki beszelhette ra erre?...)

Cukorka

405GRX Creative Commons License 2002.08.23 0 0 906
Hi All,

Bmafte köszi a mailt, válasz ment. Kiváncsi vagyok mit szólsz a javaslatokhoz.
Eszembe jutott még egy dolog: korábban emlegettétek a pólók nyomtatását, nem lenne érdemes erre a jeles alkalomra is gyártani valamit? Igény szerintem lenne rá...
Cukorka,
Én a berlini verzióra szavaznék, söt azt mondanám, hogy ha van még hely abban a szakadt kisbuszban, 2 utast TUTIRA vehetsz magam+párom személyében. A jegyvásárlás tényleg érdekes kérdés, ha valakinek van internetes forrása, jelentkezhetne.

Cukorka Creative Commons License 2002.08.22 0 0 905
Az a 900! Ezt most nem hagyhattam ki! :-)

Cukorka

Cukorka Creative Commons License 2002.08.22 0 0 904
... de amire most nagyon figyelek...
Cukorka Creative Commons License 2002.08.22 0 0 903
koszi, pont most ment Neked mail!
Előzmény: bmafte (902)
bmafte Creative Commons License 2002.08.22 0 0 902
Kedves Cukorka!

Remélem ott leszel a hegytetőn!!

BMaFTe

Előzmény: Cukorka (900)
bmafte Creative Commons License 2002.08.22 0 0 901
Hi Bodus!

Mail ment mindenkinek.

A CD-t megvetted? A szállás pontosan hol lesz?

BMaFTe

Előzmény: bodus (899)
Cukorka Creative Commons License 2002.08.22 0 0 900
Nekem CD-arus baratom 5,590-ert hozza (igaz, mar majd' egy honapja), ma rakerdeztem, hogy tud-e meg adott esetben ennyiert szerezni, valaszat varom. De, ahogy latod, ha van is ennyiert, turelem az kell hozza....

Ha tudok konkretumot, ideirom!
Cukorka

Előzmény: MIHI (897)
bodus Creative Commons License 2002.08.22 0 0 899
Kedves Mihi!

Szerintem a 6700-as ár nem rossz, bár, ha láttad 5200-ért az tényleg nagyon kedvező (egyébként a 'sima' cd 5990 a Fotexben meg a Virgin-ben, úgyhogy szerintem az 5200 ft-os ár csak valami adminisztratív árazási hiba volt).
Vigasztalásul: én 30 euróért vettem meg, ami ugy közel 7500 ft..

Üdv

Bodus

Cukorka Creative Commons License 2002.08.22 0 0 898
Tehat: Project 2: Oktoberi koncert.

Magam reszerol is vagy a bolognai (Okt.18), vagy a berlini (Okt.20) lenne a legkevesbe megerolteto, bar nem lenne semmi Bruce-t latni a Wembley-ben!!.....

Amit magam reszerol fel birok ajanlani, az egy 9-szemelyes szakadt Fiat Ducato kisbusz az utazashoz (az uthoz szukseges uzemanyag-koltseggel egyutt). Ebbe cuccokkal egyutt kenyelmesen elfer 9 ember, es 2-en aludni is lehet benne, ha a hatso ulest kihuzzuk.

A jegy-vasarlas az, ami engem izgat, ebben kernem nagyobb rutinnal rendelkezo (gondolok itt elsosorban bodusz-ra) rajongotarsak segitseget. Ti mar voltatok kint, biztos van ismeror is, aki meg tudna veni a jegyeket nekunk, anelkul, hogy ki kellene utazni ezert is.

Szallas?

CUkorka

Előzmény: bodus (887)
MIHI Creative Commons License 2002.08.22 0 0 897
ha valaki lát valahol kedvező árú Limited RISING-ot szóljon legyenszíves. a Média Marktban 5290 volt csak mire megfelelő pénzmaggal visszatértem, már nem volt, ezek után nem fogom a Virginben 6690-ért megvenni
405GRX Creative Commons License 2002.08.22 0 0 896
Hi Folks,

Rég voltam felétek mert betemetett az Élet, de a lényeg:
Jómagam részvétele a Cadillac Ranch hétvégén - legalább egy estére - 90%-ban biztosnak mondható!Sajnos a +1 fö bizonytalanná vált egyéb irányú elfoglaltságai miatt, igy ö csak 10%. A gitár maradt 90%:-)
Viszont nem kaptam mailt Töletek! Jó lenne tudni a részleteket, szóval irjatok!
Hangszóróm nekem van 2db, amit szivesen felajánlok, de nem utóerösitös, hanem passziv. Szóljatok ha kell hozni.
Bevallom férfiasan hogy nem jutottam még hozzá a Rising-hoz, de a hétvégén bepótolom, hogy ne jöjjek teljesen felkészületlenül!
Ja és nagyon várom a kedves kollégákkal rendezendö Jam session-öket:-))))

Előzmény: bmafte (888)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!