Keresés

Részletes keresés

Strato Creative Commons License 2001.06.04 0 0 213
Mi ennek a magyar War3 oldalnak a pontos címe?
CADi Creative Commons License 2001.05.28 0 0 212
- Bányaváros bug javitva.
- Az orkos mókánál hol a hiba? (helysiras javitva ;)).
- Igazad van! :) - nem akarsz korrektornak jonni ? - lenne mit ;).

WarCraft1 reszet, hmm... >> www.freeoldies.com régi játékok keresője :).

) Creative Commons License 2001.05.28 0 0 211
S valóban :)
Előzmény: CADi (208)
dEvil Snail Creative Commons License 2001.05.28 0 0 210
Jajj mégvalami!

Nem todja valaki, honnan lehet leakasztani a Warcraft 1 részét? Tudjátok nehéz gyerekkorom volt, s nekem nem volt meg, de így utólag szeretném pótolni.

__@y

dEvil Snail Creative Commons License 2001.05.28 0 0 209
Hisztok!

CADi!

Az oldalatokon jeleztem már pár hibát.
Sokat javítottatok, de van egy kettö amit most lehet, hogy én nem értek, de szerintem hibás.

NJK-k leírásánál:
Törpe: "A játékos mikor az Emberek BányaváSrosában..."

Szal ott az "S" a Bányavá- után és a -ros elött direkt van? Most látom csak, hogy az van odaírva, hogy (ez a tekepülés neve).

Aztán.

Ork épületek:
Forge - Kovácsműhely: "...Valószínűleg itt *lehet lesz* fejleszteni..."
A két * között található a hiba.

És erre összevontad így:

Forge - Kovácsműhely: "...Valószínűleg itt *lehetlesz* fejleszteni..."

Hmm.

Ja igen. A kronológiánál van szerintem egy fogalmazásbeli(?) hiba.
Mégpedig az Idöszámításunk utáni (???) x évvel.
Vagy Idöszámítás szerinti x. év(ben), vagy idöszámítás kezdete utáni x. év...

Egyébként szerintem az oldal nagyon hangulatos, nagyon pöpecül meg lett csinálva. Szerintem jobb, mint a Dio-s oldalad/-tok.

Gonosz Csiga___@y

CADi Creative Commons License 2001.05.27 0 0 208
Kösz, hiba javítva ;).
) Creative Commons License 2001.05.27 0 0 207
"Nos íme egy másik gameplay, amely az elozohöz hasonlóan bink formátumban van meg, azonban szinte sehol sem lehet megtalálni... se a hivatalos oldalakon, se a nagyobb Warcraft3 oldalakon. Szerencsére nekünk régebbrol megvolt így letölthetitek azt. "

The requested URL /files/movie/war3_gameplay2.exe was not found on this server.

Számítsam ezt nagyobb bakinak? :)

Üdv,
Mosoly

Előzmény: CADi (206)
CADi Creative Commons License 2001.05.26 0 0 206
Uhh tenyleg nagyon rulez lett az uj page... nekem is tetszik.

"Van jonehany helyesirasi hiba is," - igen ez sajnos igaz, es ahogy tudjuk szepen javitjuk oket. Ha majd nehany nagyobb bakinal tudnal irni a war3.hu forumaba azt megkoszonnem! :)

"szerintem a Keep az erod a Castle meg inkabb kastely" - Nos igen ez nagy gond volt nekunk is, de szerintem egy Erőd nagyobb erőd képvisel mint egy "kastélyocska" - legalabbis a magyar nyelvben.

Előzmény: HLDrizzt (203)
BIRDy Creative Commons License 2001.05.25 0 0 205
Blizzard:
Our next big announcement is at ECTS [European Computer Trade Show] this September. It's not Starcraft 2 (the people who would be doing that are doing W3), but I can tell you without exaggeration that this is a huge announcement and one that will dominate coverage of the show. I can't say more about the game at this point, but the stuff you see rumored on the Web is pretty far off the mark. This fall is going to be a very exciting time!

HLDrizzt Creative Commons License 2001.05.25 0 0 204
Enyem a 200. :))
HLDrizzt Creative Commons License 2001.05.25 0 0 203
Nem tudom neztetek-e mostanaban a Blizzard.com-on a sajat war3 pageuket, en par napja neztem es azota teljesen megujjitottak!

Megneztem a warcraft3.hu-t is, nagyon tetszik, sok erdekes info van rajta, viszont par dolog meg nem mukodik. Van jonehany helyesirasi hiba is, es nemely forditason is jokat rohogtem ( vagy epp nem nagyon tetszett, pl szerintem a Keep az erod a Castle meg inkabb kastely), de alapjaiban veve jok. Oszzessegeben pedig nagyon pozitiv osszkepet mutat az oldal.

Drizzt

CADi Creative Commons License 2001.05.21 0 0 202
Az a csukjas arc egybknt Arthas volt, Lorderon hercege. Azt sajna nemtom, hogy az egesz szovetseges csapatok fonoke-e, de az tuti hogy nagyarc. (Azert nemtom, hogy az emberek szovetsegese-e mivel az emberek elsosorban Azerothban elnek...)

Az ork csako pedig Thrall, az az "ember" aki osszefogta a szetvert ork hordakat, es most o vezeti azokat.

Egybknt a videot, a Blizzard nem most csinalta, hanem mar - ahogy olvastam - vannak reszek amelyek 1999-esek, es egy reszlet talan az egyik betet movibol, azt, hogy mi az értelme, vagy a tortenet, nem arultak at... legyen meglepetes decemberben :)) - alig varom mar!!

==================
CAD - WarCraft3.hu

Riker Creative Commons License 2001.05.21 0 0 201
Aaaaaaa! Minden havernak megmutatom legalabb egyszer es igy sokszor lathatom :)
Nekem legjobban az ork harcos tetszik akinek meglokik a vallat a kollegai de o ra se rant,
meg a ork muflon tetejen a dobos aki harcba hivja a tarsai, egyszeruen brutalis

nezegettem az in-game videokat, nekem ugy tunt, hoyg az iranyitasban forgatast es scrollozast fog tamogatni a jatek

BIRDy Creative Commons License 2001.05.21 0 0 200
Te csak ketszer nezted meg? :)
Riker Creative Commons License 2001.05.21 0 0 199
ehe, meg kellett neznem megegyszer...meg mindig rohadt jo :)
Riker Creative Commons License 2001.05.21 0 0 198
koszi, kozben az mportalon megtalaltam ... k*va jo!

keresgelles kozben meg letoltottem egy csomo videot a nemet warcraft oldalrol, in-game videokat

Rephyx Creative Commons License 2001.05.21 0 0 197
HCgameren fent van, szedd le.

r.

Előzmény: Riker (196)
Riker Creative Commons License 2001.05.21 0 0 196
ti milyen csuklyas csakos videorol beszeltek? nem talaltam ilyet sehol
BIRDy Creative Commons License 2001.05.20 0 0 195
NAGYON JO a csuklyas gyerkoc, nekem mar most a kedvencem!
Előzmény: Rephyx (193)
CADi Creative Commons License 2001.05.20 0 0 194
Az új videó tényleg nagyon durva, iszonyú hangulatos, de sajnos bekovetkezett az amitol feltem: nevezetes az, hogy télre csúsztatják a kiadást - tehát a karácsony előtti csúcsra :(( - ennek nagyon nem örülök, hisz reméltem, hogy szeptembe magasságába már kezeim közt tudhatom azt.

En remelem nem lesz belole 2002 tavasza, de Diablo2-vel mar egyszer megtettek (habar mint elozolef volt rola szo, nem ugyanaz a ket fejleszto csapat)... igaz StarCraft sem eppen akkor jott ki mint ahogy azt eloszor mondtak.

==================
CAD - WarCraft3.hu

Rephyx Creative Commons License 2001.05.20 0 0 193
Jaja, csak rovid, nem azt akarom nezni, ahogy koma kipillant a csuklya alol, hanem hogy szaladnak ezerrel a mezon az idiotak... :)
Csak a jatek is legyen legalabb olyan jo, mint az elozo ket resze! (this winter, haha, lesz ebbol meg 2002 is :))

r.

Előzmény: BIRDy (192)
BIRDy Creative Commons License 2001.05.19 0 0 192
Atyavilag, de kurva jo az uj E3 video!
Hiaba, nagyon tudnak a Blizzardnal videot (is) csinalni...
BIRDy Creative Commons License 2001.05.14 0 0 191
Igy van, a ket fejlesztocsapat teljesen kulonbozo.
Előzmény: CADi (189)
bayzee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 190
a kiadásról szerintem ne beszéljünk. maradjunk annyiban, hogy majd valamikor :)
CADi Creative Commons License 2001.05.14 0 0 189
Nos szerintem nem egy jó dologa Diablo2 es a WarCraft3-t egy lapon emlegetni. Az, hogy Dio2 neked nemtetszet, az szubjektiv, nekem igen. Egybknt meg a Diablo2 es a WarCraft3 fejleszto csapatanak kb anyi koze van egymashoz, mint Ausztrianak, Ausztraliahoz. A Diablo2-t a Blizzard North keszitette, a WarCraft3-at pedig a Blizzard (South) - készíti. A kiadast egybknt szeptember - december koze lehet datálni.
Előzmény: Laszlo-- (187)
dEvil Snail Creative Commons License 2001.05.12 0 0 188
Nem lefikáztam, nagyon kellemes kis játék még most is. Szerintem nem olyan lesz a hangulata a W3nak, mint a W2-nek - lehet nem is akarják visszahozni azt a hangulatot, hanem egy újfajta érzést, hangulatot akarnak kialakítani a játékban - de attól még lehet jó.
Csak arra kívántam utalni, hogy akármennyire is jó a 2, már annyira várom a 3-t, hogy nem tudok odafigyelni a játékra. És offtopic módon ez igaz a Commandos 2-re és a Heroes of M&M 4-re is.

Gonosz Csiga

Előzmény: Laszlo-- (182)
Laszlo-- Creative Commons License 2001.05.11 0 0 187
Micsoda jostehetseg :) Ja pontosan igy van ,a D2 ota valahogy megingott a bizalom a Blizzardban mert akkora szart mar reg lattam.. Nem vagyok biztos benne ,hogy a War3 jobb lesz. 1-2 kep meg semmit nem arul el.
Előzmény: BIRDy (184)
BIRDy Creative Commons License 2001.05.11 0 0 186
Apropo nem tudom, hogy olvastatok-e, hogy a Blizzard az ECTS-en szeptemberben fogja bemutatni az uj jatekat. Annyit elmondtak, hogy egy teljesen uj (3d) game lesz, nem a jelenlegi jatekaik folytatasa. Bill Roper megerositette, hogy egyenlore nem terveznek Starcraft 2-ot.
bayzee Creative Commons License 2001.05.11 0 0 185
lehet a diablo II-t szidni, de óriási siker lett (mármint az eladott példányokat tekintve). Amúgy a warcraft előző részeire, és a starcraftra gondoltam
BIRDy Creative Commons License 2001.05.11 0 0 184
Na erre aztan jon a Diablo 2 fikazasa, majd megvedese es szepen halad elore majd a topik :)
Előzmény: bayzee (183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!