Nem todja valaki, honnan lehet leakasztani a Warcraft 1 részét? Tudjátok nehéz gyerekkorom volt, s nekem nem volt meg, de így utólag szeretném pótolni.
Az oldalatokon jeleztem már pár hibát.
Sokat javítottatok, de van egy kettö amit most lehet, hogy én nem értek, de szerintem hibás.
NJK-k leírásánál:
Törpe: "A játékos mikor az Emberek BányaváSrosában..."
Szal ott az "S" a Bányavá- után és a -ros elött direkt van? Most látom csak, hogy az van odaírva, hogy (ez a tekepülés neve).
Aztán.
Ork épületek:
Forge - Kovácsműhely: "...Valószínűleg itt *lehet lesz* fejleszteni..."
A két * között található a hiba.
És erre összevontad így:
Forge - Kovácsműhely: "...Valószínűleg itt *lehetlesz* fejleszteni..."
Hmm.
Ja igen. A kronológiánál van szerintem egy fogalmazásbeli(?) hiba.
Mégpedig az Idöszámításunk utáni (???) x évvel.
Vagy Idöszámítás szerinti x. év(ben), vagy idöszámítás kezdete utáni x. év...
Egyébként szerintem az oldal nagyon hangulatos, nagyon pöpecül meg lett csinálva. Szerintem jobb, mint a Dio-s oldalad/-tok.
"Nos íme egy másik gameplay, amely az elozohöz hasonlóan bink formátumban van meg, azonban szinte sehol sem lehet megtalálni... se a hivatalos oldalakon, se a nagyobb Warcraft3 oldalakon. Szerencsére nekünk régebbrol megvolt így letölthetitek azt. "
The requested URL /files/movie/war3_gameplay2.exe was not found on this server.
Uhh tenyleg nagyon rulez lett az uj page... nekem is tetszik.
"Van jonehany helyesirasi hiba is," - igen ez sajnos igaz, es ahogy tudjuk szepen javitjuk oket. Ha majd nehany nagyobb bakinal tudnal irni a war3.hu forumaba azt megkoszonnem! :)
"szerintem a Keep az erod a Castle meg inkabb kastely" - Nos igen ez nagy gond volt nekunk is, de szerintem egy Erőd nagyobb erőd képvisel mint egy "kastélyocska" - legalabbis a magyar nyelvben.
Blizzard:
Our next big announcement is at ECTS [European Computer Trade Show] this September. It's not Starcraft 2 (the people who would be doing that are doing W3), but I can tell you without exaggeration that this is a huge announcement and one that will dominate coverage of the show. I can't say more about the game at this point, but the stuff you see rumored on the Web is pretty far off the mark. This fall is going to be a very exciting time!
Nem tudom neztetek-e mostanaban a Blizzard.com-on a sajat war3 pageuket, en par napja neztem es azota teljesen megujjitottak!
Megneztem a warcraft3.hu-t is, nagyon tetszik, sok erdekes info van rajta, viszont par dolog meg nem mukodik. Van jonehany helyesirasi hiba is, es nemely forditason is jokat rohogtem ( vagy epp nem nagyon tetszett, pl szerintem a Keep az erod a Castle meg inkabb kastely), de alapjaiban veve jok. Oszzessegeben pedig nagyon pozitiv osszkepet mutat az oldal.
Az a csukjas arc egybknt Arthas volt, Lorderon hercege. Azt sajna nemtom, hogy az egesz szovetseges csapatok fonoke-e, de az tuti hogy nagyarc. (Azert nemtom, hogy az emberek szovetsegese-e mivel az emberek elsosorban Azerothban elnek...)
Az ork csako pedig Thrall, az az "ember" aki osszefogta a szetvert ork hordakat, es most o vezeti azokat.
Egybknt a videot, a Blizzard nem most csinalta, hanem mar - ahogy olvastam - vannak reszek amelyek 1999-esek, es egy reszlet talan az egyik betet movibol, azt, hogy mi az értelme, vagy a tortenet, nem arultak at... legyen meglepetes decemberben :)) - alig varom mar!!
Aaaaaaa! Minden havernak megmutatom legalabb egyszer es igy sokszor lathatom :)
Nekem legjobban az ork harcos tetszik akinek meglokik a vallat a kollegai de o ra se rant,
meg a ork muflon tetejen a dobos aki harcba hivja a tarsai, egyszeruen brutalis
nezegettem az in-game videokat, nekem ugy tunt, hoyg az iranyitasban forgatast es scrollozast fog tamogatni a jatek
Az új videó tényleg nagyon durva, iszonyú hangulatos, de sajnos bekovetkezett az amitol feltem: nevezetes az, hogy télre csúsztatják a kiadást - tehát a karácsony előtti csúcsra :(( - ennek nagyon nem örülök, hisz reméltem, hogy szeptembe magasságába már kezeim közt tudhatom azt.
En remelem nem lesz belole 2002 tavasza, de Diablo2-vel mar egyszer megtettek (habar mint elozolef volt rola szo, nem ugyanaz a ket fejleszto csapat)... igaz StarCraft sem eppen akkor jott ki mint ahogy azt eloszor mondtak.
Jaja, csak rovid, nem azt akarom nezni, ahogy koma kipillant a csuklya alol, hanem hogy szaladnak ezerrel a mezon az idiotak... :)
Csak a jatek is legyen legalabb olyan jo, mint az elozo ket resze! (this winter, haha, lesz ebbol meg 2002 is :))
Nos szerintem nem egy jó dologa Diablo2 es a WarCraft3-t egy lapon emlegetni. Az, hogy Dio2 neked nemtetszet, az szubjektiv, nekem igen. Egybknt meg a Diablo2 es a WarCraft3 fejleszto csapatanak kb anyi koze van egymashoz, mint Ausztrianak, Ausztraliahoz. A Diablo2-t a Blizzard North keszitette, a WarCraft3-at pedig a Blizzard (South) - készíti. A kiadast egybknt szeptember - december koze lehet datálni.
Nem lefikáztam, nagyon kellemes kis játék még most is. Szerintem nem olyan lesz a hangulata a W3nak, mint a W2-nek - lehet nem is akarják visszahozni azt a hangulatot, hanem egy újfajta érzést, hangulatot akarnak kialakítani a játékban - de attól még lehet jó.
Csak arra kívántam utalni, hogy akármennyire is jó a 2, már annyira várom a 3-t, hogy nem tudok odafigyelni a játékra. És offtopic módon ez igaz a Commandos 2-re és a Heroes of M&M 4-re is.
Micsoda jostehetseg :) Ja pontosan igy van ,a D2 ota valahogy megingott a bizalom a Blizzardban mert akkora szart mar reg lattam.. Nem vagyok biztos benne ,hogy a War3 jobb lesz. 1-2 kep meg semmit nem arul el.
Apropo nem tudom, hogy olvastatok-e, hogy a Blizzard az ECTS-en szeptemberben fogja bemutatni az uj jatekat. Annyit elmondtak, hogy egy teljesen uj (3d) game lesz, nem a jelenlegi jatekaik folytatasa. Bill Roper megerositette, hogy egyenlore nem terveznek Starcraft 2-ot.
lehet a diablo II-t szidni, de óriási siker lett (mármint az eladott példányokat tekintve). Amúgy a warcraft előző részeire, és a starcraftra gondoltam