Te Libi, télleg találkánk lett volna? Esküszöm, tisztára kiment a fejembol. Remélem rózsát nem vettél? A gatyaring cédé pedig nincs nálam, hidd el, nekem inkább Viveca a gyanús, asszem, hogy is mondjam, szóval szegény lány BETEGESEN vonzódik a zajártalomhordozók iránt. Különben hallom, épp csak pár napja, hogy milyen öreg lettél, gratula.
Nos, igen, Libi valójában egy kedves kis hobbit és egy gonosz troll keveréke, hehe. (A fenének kell nekem Tolkient olvasnom!)
Virág, eccer majd nézd meg a filmet, tán te se érted jobban, mint én. Szerintem valahol a Mátrixot akarták egy kicsit kopírozni, persze más szemszögből.
Libi! Kb. 10 olyan album jelent meg, ami mind kéne - csak tudnám, mibű... Észrevettétek, hogy a láma totál felszívódta magát? Micsoda egy pancser...
Hát, ilyenkor télen leginkább egy fekete varjúhoz hasonlítok :(. Lekközelebb rakj magadra valami mekkülönböztető jelet, pl. vegyél gumicsizmát és lengess egy 3x3 méteres táblát "A gróf urat keresem" felirattal, jól. :-)) Émmeg addig Tristania-t hallgatok (ez Vivinek szól, ő biztos értékeli). Üdv!
Viveca! 13th floor????? nem is tudom.... ismerősnek kéne VALHONNAN lennie?:-))) amúgy még nem láttam!
Blerviccs szinkronizálba nekem elég ijesztő!!! brrrrrr......
Libi! Te voltál az a szép szőke herceg... izé... gróf fehér lovon? vagy az a púpos büdös öregember???:-))) vagy más is állt ott?:-)))
Szia, Libi. Köszönöm a türelmedet és a megértésedet. Azt pedig különösen, hogy nem méltatod azt a telefoncsevejt. Talán jobb lesz, ha majd én hívlak a munkahelyeden - ha még aktuális a szám... -, mihelyt képes leszek arra, hogy megtegyek tíz métert. Bocsi, amiért várni kell a CD-kre, nagyon röstellem.
Nem haragszom, ez egyszerű félreértés volt. Tudod mit, Viveca, akkor javasolj Te egy időpontot, és akkorra én is szabaddá teszem magam (szerda nem jó). OK?
Ne haragudj, amiért nem voltam ott a Fővám téren, de azt hittem, a legutóbbi izenetemből kiderült, hogy nem leszek képes megjelenni. Ne haragudjatok, ha netán egymás mellett ácsorogtatok és rám vártatok. Egy-két nap és összejön a randi, okés?
Köszi a türelmetekért.
Én is ott voltam!!! 3/4 5-től vártam, aztán 5-kor elmentem német órára. :,-( Mondjuk télleg nem ismerjük fel egymást Virággal, így Viveca nélkül nem működik a dolog. Asszem ezt újra meg kell beszélnünk.
Te jó ég, Libi! Ilyesmiről beszéltünk?
A bazi nagy világ nyilvánossága előtt kérek bocsánatot azért, amit múltkor a telefonon elkövettem ellened. Böcsületedre legyen mondva, derekasan álltad a sarat. Kérlek, ne haragudj, de éppen olyan leépült állapotban voltam, amit a világon senkinek sem kívánok. Asszem, észrevehetted rajtam és külön köszi azért, amiért beszélgethettünk.
A mai hír mindössze annyi - asszem, ez csak számodra hír értékű -, hogy Jason kivált a Metallicából. Amúgy ezt megírtam a Talicska topikban is, ott lehet rá reagálni.
a Fővám téren a Vásárcsarnok, illetve a Közgáz van, azaz a kék metróval elmész a Kálvin térig, majd onnan egy megállót villamossal vagy gyalog a Dunapartig, ott találkozunk a 47-es/49-es villamosok megállójában. Üdv,
csókok!
ma túl lettem legutálatosabb vizsgámon, úgyhogy áll az alku, ott leszek... de hol is?
Fővám tér? nem ismerem, valami jó pontos helyet beszéljünk meg, el ne tévesszem... vagy csak fogalmam nincs, hogy melyik teret hívják így!:_)
Nem igazán jellemző rám az a jó tájékozódási képesség!:-)
Amúgy Placebo kezd kicsit nehézkessé válni... mármint a jegyszerzés... kicsit komolyabbak a feltételek, lehet, hogy megint adósságokba verem magam... afffffene......:-)
Gathering pedig kihagyhatatlan! napersze a Placebo is az...:-)
már azokat a nyamvadt Garbage-okat várnám, ha lenne!!!
Naszóval mi azt beszéltük meg Vivecával, hogy csütörtökön délután 3/4 5-kor kellene CD- és kazettacsere céljából találkoznunk a Fővám téren. Erre várnám válaszodat, kedves Vérvirág, mármint hogy ráérsz-e pár percre a nagy tanulás közepette? :)
Kedves dídzsé Pancsi! Mán aszittem, sose látunk ebbe az új év1000-be!
Örülök, hogy túlélted a hatalmas nagy változásokat (melyek által a világon semmi nem változott, lévén ugyanannyi pízbő kell megélnem sokkal drágább körülmények között).
Jaj, nagy bajok lengenek itten körülöttem s ha nem segítő, lesznek még nagyobbak!
Szeginy Virág, neki se píze, csak tanulnivalója! De azér kimegy valami koncertre, mer azér ami jár az jár, nem igaz?
A Libi meg csak hazudozik itten, hogy ő hí, oszt se hű, se há. Valami gáz lehet a memória-receptoraival.
Örülök Vivi, hogy rám gondoltál, mint díszzsoké, bizony jól ráéreztél a lelkem mélyén szunnyadó botfülre. Mit szólnátok valami pergos Gumbéj Denszbendben zanzásított Uhrin-remixhez? Csak aztat még nem döntöttem el, hogy dídzséj Láma vagy dídzséj Pancser legyek? Szerintem mindkét név baró telitalálat, nem azé mer én találtam ki, meglássátok özönleni fog a nép. Kifelé.
voltak némi gondjai a gépemnek, de most már rendben van, de én megint eltűnök egy időre... a vizsgák... grrrrr...
azt se tudom már, mi az az internet!!!:-)
A telefonszámom ismeretéhez annyi kell, hogy tudd a nevemet és legyen egy telefonkönyved.
A Rock Hard hónap közepe táján jelenik meg kint, általában minden hó 3 hetének szerdáján, nálunk 1 nappal később már kapható. Amúgy csak egyszer kell lecsapni rá, mert abból már látható, mikor jön a következő szám. Ők ugyanis halál pontosan betartják, nem úgy mint holmi magyar metal újságok... Persze nem mindenütt lehet kapni, csak olyan helyeken, ahol meglehetősen sok külföldi lapot járatnak. (Kálvin tér, Váci utca...)
Viveca, most hívnálak, mert még itt rohadok a munkahelyemen, de az otthoni számodat nem tudom. Amúgy mikor (a hónap melyik napján) szokott megjelenni a Rock Hard Mo-on?
Mizújs, Virág? Elutaztál Helsinkibe tényfeltárni??? A hamarosan megjelenő Rock Hardban lesz velük/róluk cikk, pontosabban az új albumról. Megdumcsizom Honey-Bee-vel, hogy fordítsa le nekünk a lényeges dolgokat.