Keresés

Részletes keresés

Hella Creative Commons License 2000.07.25 0 0 473
Sziasztok!

Hát mi nem mentünk. Nem is baj, szombaton kicsit rosszul voltam, Ark is beteg, szóval így. :o(

Volt valaki lent?

Devil: megkaptam a mailt, meg olvastam az előző hozzászólásodat, de pénteken teljesen meghalt az Index, nem tudtam már feljutni. SMS-t megkaptad? Milyen volt Esztergom? Egyébként nem tudtunk volna oda sem elmenni, hiszen nem úgy készültünk pénteken, én még sokáug bent voltam, dolgoztam, aztán haza. Hálózsák ugye nuku, de majd legközelebb.

Devil Inside Creative Commons License 2000.07.21 0 0 472
Mostanra úgy tűnik tisztázódott minden, ez sajnos azt jelenti, 99% hogy nem megyünk mert kb. én maradtam az egyetlen, aki ráér, viszont nincs autóm. :-(((

Ezzel szemben ma este Esztergomban lesz valami fesztivál, ahova "taxi" visz. (Szintén valami ilyen sátrazós buli.) Ehhez lenne kedvetek?

Előzmény: Hella (471)
Hella Creative Commons License 2000.07.21 0 0 471
Részünkről csak annyi, hogy a Tesóm tegnap szó nélkül elvitte a hálózsákunkat, mert Szarvasra mentek (ma reggel) sátorozni... Még jó, hogy ez nem ma este derült ki. Szóval, ha még ma sikerül beszereznem két hálózsákot, akkor 99%-ig megyünk, 1% fenntartva mindennemű kifogásnak.

Veletek mi van? Indulás? Találkozás? Egyéb?

Hella Creative Commons License 2000.07.20 0 0 470
Hát ez az! Trebb is jelezten, meg Whoalive-ék, hogy jönnek de azóta úgy eltűnt Mindenki. Nekünk még mindig nincs különösebb programunk, mondjuk nem unatkoznánk, ha nem mennénk. Gondoltam, majd indulás előtt megint beindul mindenki, hogy hogy megyünk le. Szóval ma csütörtök van, holnap péntek.

A számomat tudod még, ugye? A kapcs. megvan.

Előzmény: Devil Inside (469)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.20 0 0 469
Bocs, bocs, bocs. :-))

Sajnos nincs túl sok kedvem bármiféle mulatozáshoz - meg alkoholizáláshoz - mégis egyfolyatába ilyesmikre próbálnak elráncigálni. (Pénteken pl. Esztergomban lesz valami fesztivál. A fenébe... :-)

Ennek ellenére egyáltalán nem kizárt, hogy néhányan megyünk. (Még mindig csak azt tudom mondani: majd meglátjuk. Igyekszem ma beszélni az illetékesekkel. :-)

Ha tudunk pontosítsunk, rajtunk kívül ki menne?

Előzmény: Hella (468)
Hella Creative Commons License 2000.07.20 0 0 468
Khm!
Hella Creative Commons License 2000.07.18 0 0 467
Mi lesz, ha esik? Akkor is megyünk?

Devil, van már valami hír, hogy jöttök-e? Vagy holnap kérdezzem meg újra? :o)

inabu Creative Commons License 2000.07.17 0 0 466
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre, viszont Nagykörűben voltam néhány hete. Akkor kértem egy tájékoztatót a Cseresznyefesztiválról, de nem tudtak adni.
Vagyis két lehetőség van: telefon a polg. mest. hiv-ba. vagy a helyi turinform irodába.

A Cseresznye fesztivál az eddigi tapasztalatok alapján nem nagy durranás. Ha jól tudom a célja az volt, mint egykoron az arató-báloknak. Vagyis, amikor vége a melónak, akkor lehet bulizni. Néhány éve még próbáltak kultúrális színezetet adni az egésznek, de nekem nem nagyon nyerte meg a tetszésem, mármint nem a kultúra, hanem a próbálkozás kivitelezése.
Akkor miért érdemes elmenni? Kiváló alkalom a helyiekkel való ismerkedésre (itt mindenkit emlékeztetnék azokra a leányzókra, akik a szerencsésebbeknek a kaját hordták az árvíz idején, igaz nem voltak olyan sokan), és a híres 77 cseresznyéből készült pálinka kóstolására.
És persze azért lehet fürödni a Tiszában, állítólag nagyon jó a part. Lesznek műsorok is, ki tudja milyenek, és a végén egy hatalmas vásár.
Bár attól függ ki, mihez van szokva. Mindegy, én megyek, mert kíváncsi vagyok.

RAMBO Creative Commons License 2000.07.14 0 0 465
Hello brigád!

Gondolkozunk Akunszu Oucsával (Sápadt Ördög) :) , hogy leosonunk. Bár én a múlt hétvégén annyira betéptem, hogy most rágondolni se bírok semmiféle italra :(

Hella Creative Commons License 2000.07.14 0 0 464
Mi úgy gondoltuk, hogy szombat reggel le, vasárnap (ébredés és józanodás után) haza.
Előzmény: trebb (463)
trebb Creative Commons License 2000.07.14 0 0 463
Valószínűleg mennénk mi is páran. Még nem tudom, hogy egy napra, vagy a hétvégére, meglátjuk. :)
Előzmény: Hella (462)
Hella Creative Commons License 2000.07.14 0 0 462
Ezt szomorúan hallom. :o( De én optimista vagyok! :o) Mindenesetre számítunk rátok!

Többiek?

Előzmény: Devil Inside (461)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.14 0 0 461
Úgy néz ki most jobb, ha mi itt RAMBO-val nagyon nem szervezünk, az egész talán jövő hét második felében adhoc jelleggel eldől.
Hella Creative Commons License 2000.07.14 0 0 460
No, úgy fest, hogy ha semmi extra nem jön közbe, akkor mi megyünk, valószínű jön egy barátnőm is és lehet, hogy a tesója is.

Hella Creative Commons License 2000.07.12 0 0 459
Devil húzzál akkor bele, ebből nem szabad kimaradni! :o)

És ki vállalja a szervezést?

Előzmény: Devil Inside (458)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.12 0 0 458
A jövőheti eseményt közöltem a többiekkel, majd meglátjuk. Most hétvégén nem lett volna jó, mert pénteken egy lakásavatón, szombaton pedig valami telken italozunk. Ezenkívül se vagyunk most túl aktívak, mert baromi sok a munka, még hétvégékre is jut (hacsak nem sikerül valami mást szervezni, nekem eddig összejött. :-) Azér' hátha...
whoalive Creative Commons License 2000.07.12 0 0 457
Lapátot feltétlen ! Körül árkoljuk a sátrakat, Isten tudja mi történhet.
No akkor cseresznyézünk jövőhéten.
Előzmény: Hella (456)
Hella Creative Commons License 2000.07.12 0 0 456
Helló Trebb! :o)

Szerintem próbálkozzunk a jövő hétvégével! (Lapátot vigyünk...? :o))

Előzmény: trebb (455)
trebb Creative Commons License 2000.07.12 0 0 455
Húha!! Optimális ajánlat a láthatáron!! :))

Mehetnénk akkor, nemde? Most biztos nem autóval megyek. Megkérdezem a haverokat is, hátha jönnek.

Előzmény: h-m (454)
h-m Creative Commons License 2000.07.12 0 0 454
Az a bizonyos Cseresznye Fesztivál pedig a jövő héten lesz (júl. 21-23.), ha esetleg a sátorozás mellett néminemű kultúrára is vágytok...
Hella Creative Commons License 2000.07.12 0 0 453
Hali!

Már kezdtem azt hinni, semmi sem lesz belőle. Szerencsére nincs különösebb programunk hétvégére, de persze ezt még megbeszélem Arkkal.

Jó időt ki fog hozni magával?
:o)

Előzmény: whoalive (452)
whoalive Creative Commons License 2000.07.11 0 0 452
Hello Hella és többiek !
Mit szólnátok egy hétvégi sátorozáshoz Nagykörű környékén ?
Javaslatok ?

Hella Creative Commons License 2000.06.26 0 0 451
Sziasztok!

Volt valaki Nagykörűn hétvégén? Meséljen de iziben!

Hella Creative Commons License 2000.06.20 0 0 450
O.K. Szerveződjünk. Valószínű velünk tartana egy barátnőm is... :o)
Előzmény: trebb (449)
trebb Creative Commons License 2000.06.19 0 0 449
Július közepi időpontot szervezhetünk...

Cseresznye rulez!! :))

Előzmény: Hella (446)
ribizli Creative Commons License 2000.06.17 0 0 448
Nem tudjátok, lehet-e még "központilag" felajánlani dolgokat az árvízkárusltaknak? Háztartási gépről volna szó, és kezdek tanácstalan lenni...
Még az árvíz idején egy kereskedelmi rádiót hívtam, azóta sem hívtak vissza, aztán karitatív szervezetnél próbálkoztam eredmény nélkül.
Bővebbet is írok szívesen, ha érdekel valakit, meg emilre is. :-)
ribizli
econ Creative Commons License 2000.06.17 0 0 447
Bármikor érdemes ide jönni (a Tisza mellé), Nagykrűnek nagyon jó strandja van, full homok, és tele van gázlókkal a víz.
Én csak valamivel lentebb fürödtem a Tiszába, de jó volt..
a víz nagyon lent van, áradáskor +11000cm-t is mértek, most gyakran előfordul -150 -180cm ilyenkor a nagy homok padok már a víz színt felett vannak, és napokban vírágzik a gyönyörű szőke Tisza.
Előzmény: Hella (446)
Hella Creative Commons License 2000.06.16 0 0 446
Végülis pálinkázni bármikor lehet, de hát ugye a hely szelleme...

Többiek?

Előzmény: Devil Inside (445)
Devil Inside Creative Commons License 2000.06.16 0 0 445
Szia Hella! Jól vagyunk, de a jövő hétvége nekünk sem igazán jó, sőt nekem valahol július közepén van először szabad hétvégém.
Hella Creative Commons License 2000.06.16 0 0 444
Sziasztok! Már épp kérdezni akartam, hogy mi az ábra? cseresznyézünk vagy sem? Az biztos, hogy a jövő hétvége nem jó.

Amúgy jól vagytok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!