Keresés

Részletes keresés

nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.24 0 0 353
Ja és még mindig nem mondtad, mitől lepődtél meg olynagyon a születési évedet feldolgozó topicon, kedves R.
Előzmény: R Rózsa (346)
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.24 0 0 352
Nem akartam linkelni, de nesze...
Előzmény: vkid (351)
vkid Creative Commons License 2004.01.24 0 0 351
"Jó, de ha csak arról lehet beszélni, hogy Justin Timberlake Király Lindára bukik, akkor meg minek?" -- NE BASSZ!!!!!!! :))
Előzmény: nohabmozdony (349)
vkid Creative Commons License 2004.01.24 0 0 350
Pöcök: Lelkesnek sajnos annyiban tényleg igaza van. hogy mi tudhatjkuk hogy ki vm, de egy outsidernek (felvételiztető anyuka stb.) valószínűleg nem. Ér lehet hogy az iróniát nem hajlandóak kibogozgatni. Másrészt a magyarázatunkat és az Anna beírását nem nyomtatta ki (a Szegőtől kapta a cuccot) mert valszeg még akkor lett kinyomtatva amikor még az nem volt benn. De mint írtam, igérete szerint a TFNFK elé lesz terjesztve az egész topik akkor majd lesz hejehuja.

Meg érdekelne, hogy mért nem mondta ezt meg nekünk vki, mér csak üzengetés meg bezárás van, undorító, de ezen eleget pampogtunk már. Szerintem ez az igazi baj. Nem vesznek még minket végzetteket sem emberszámba. Mármint a Lelkes-Szegő Tengely (LST). A Koren meg csak jókat röhögött az egészen :)

Nem arról van szó, hogy a Dani nem a nyilvánosságnak szánta a véleményét, ez a Dani sérelme, ennek a fórumbezáráshoz semmi köze, és megbeszéltem vele (más kérdés, h én eztet ott neki írtam, és aszittem nem, zavarja, h ezt más is látja), illetve mondta, h ez van. Na erről van szó. Ezt kértem most 1-2*szer nemcsak Pöcöktől hanem mindenkitől, magamtól is, hogy képzeljük el úgy mintha egy tömeg előtt beszélnénk, mert biztos hogy a Pöcök ilyen helyzetbe nem adta volna ezt a véleményt ki. Csak ilyenek tömegét szeretném ha megúsznánk. De né' má', a Pöcöknek szóltam egyszer, és megértett! JÉ, AZ EMBEREKKEL LEHET BESZÉLNI, NEM CSAK ÜZENGETNI, ÉS BEZÁRNI!?!?!?!? Na ez az ami nem fér az átlag alsós-középiskolaitanár (LST) fejébe.

Megint más kérdés, h a Dani nem nagyon azt mondja, amit te, hanem pont az ellenkezőjét, h valszeg zackumpack bezárják az egészet. Makk Peti jószokása szerint optimista, én viszont a Lelkes hangjából, nézéséből is levettem meg ki is mondta hogy valszeg bezárjág.

Hozzáteszem, h a gazdaságtörténeti tanszék az egyik leggázabb a közgázon, porlepte, elfeledett történészek, akik 30 éve ugyanazt darálják. Hehe, mint nálunk a Világirodalmi Antológia (köt. olvsmny.) bevezetése a Görög Irodalomhoz:

kb.: "A görög irodalom egészben a rabszolgatartó társadalom terméke. A rabszolgatartó társadalom - tanítja Sztálin......" hahhahahha!

És RRózsa: ez a összeesküvés tényleg röhej, de szerintem egyszerűen van mit csinálni. És ezt a Lelkesnek is elmondtam, hogy amikor decemberben észrevettem hogy van fórum, és oda ir mindenki aki addig (kiv. Izéke, de montam neki irjon be ide), sőt, Pöcök barátom is, olyan boldog voltam hogy 2 napig dinoszauruszt lehetett volna velem fogatni. Van miért élni: Unikum, filmklub, nyelvészet, Fórum. :)))

Na pá, Bet. Sr.

nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.24 0 0 349
Jó, de ha csak arról lehet beszélni, hogy Justin Timberlake Király Lindára bukik, akkor meg minek? Mert engem ez pl sose érdekelt, és szerintem a többiek is kinőttek abból a korból, amikor felségsértésnek titulálták, hogy nem tudtam a backstreetboys énekesének a nevit...

Offtopic: Peti, nem tudod, hogy a Fehér Sándort miért nem lehet emailben utolérni?

Előzmény: makkpeti (348)
makkpeti Creative Commons License 2004.01.24 0 0 348
Daninak is meg nekem is azt mondta, hosszútávon nem akarják bezárni. Én ebben biztos vagyok. Jövő héten tárgyalunk róla.
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.24 0 0 347
Pöcök: kevesebbet káromkodsz mint a többség, kivéve Rózsaszínű meg én? Akkor most mi többet káromkodunk vagy kevesebbet? Hümm? :)

A bizottságról: Pagyuval beszélünk, de mint mondtam, sok esélyt nem látok, mert ha a Lelkest nem sikerül meggyőzni, akkor nem várható el tőle, hogy miattunk ő veszekedjen Vele.

Btw: m_bátyátok fedőnévvel Czétényi Miki tanár úr ide régebben még írni is szokott, gondolom néha még visszanéz ide olvasgatni. :)

Amúgy pedig: akármit is mondasz, Rózsa, Te már benne vagy a sötét összeesküvésben, mese nincs, különféle konspirációs neveken, és ez alól már nem ment fel semmi, hiába. :)

Előzmény: R Rózsa (346)
R Rózsa Creative Commons License 2004.01.24 0 0 346
Hát, ez nekem se nagyon tetszik, h majd összeül a bizottság és dönt. Úgy érzem magam, mintha valami illegális, setét ténykedésnek lettem volna aktív résztvevője, és mintha most szégyellnem kellene magam.
TM: igen, igaz, az a tanár valóban fura (felháborító) dolgokat mondott állítólag előadáson is, de én nem jártam. A gazdtöri kötelező tárgy, de nem biztos, h pont ugyanaz, mint ami a cikkben van. Mindenesetre nekünk is kellett az ő könyvéből tanulni, undorító volt, bár nem ennyire. (Én spec azt sem értettem, h miért is "köztiszteletben álló" ő, mert abban a könyvben nem volt egy normális állítás sem.) Mivel egyébként egyszerre több, mint 400 diák tanulja ezt a tárgyat, a többség nem nála vizsgázik (én sem ott voltam). Bár népszerű vizsgáztató, mert szinte elég csak az ő könyvét megtanulni (kb 150-200 oldal, modern kori gazdtöri), nem kell a többi 300 oldal. Arról pedig, h szidni kell -e a kommunistákat, az egyetem közvéleménye általában hallgat. Nálunk nem nagyon megy a politizálás. Gondolom, senki nem akarja feladni majdani üzleti kapcsolatait azért, mert egyszer az egyetemen beszólt párszáz embernek a szájtépésével. Persze ez nem jelenti azt, h a közgázosok bármely antiszemita hajlamú demagóggal leülnek egy asztalhoz, de könnyen elsikkad az ilyesmi.
Hozzáteszem, h a gazdaságtörténeti tanszék az egyik leggázabb a közgázon, porlepte, elfeledett történészek, akik 30 éve ugyanazt darálják.
makkpeti Creative Commons License 2004.01.24 0 0 345
Azért nincs mert mint mondtam a honlapot letörölték, eddigi ebédedim során ennyit sikerült rekonstruálnom.
PPPPeggy Creative Commons License 2004.01.24 0 0 344
Hé, álljon meg a menet! Nem arról van szó, hogy a Dani nem a nyilvánosságnak szánta a véleményét, ez a Dani sérelme, ennek a fórumbezáráshoz semmi köze, és megbeszéltem vele (más kérdés, h én eztet ott neki írtam, és aszittem nem, zavarja, h ezt más is látja), illetve mondta, h ez van.
A vizet meg igenis felkaphatom, mert kurvára nincs egy csomó dologban igazuk (de ez100000* lerágott csont), és mivel el se olvasták azt a szart (ti a fórumot) bezárása előtt, és nem indokolták meg az egészet egy szóval se, valamint amit itt a Dani leírt (most), az is kellőképpen gusztustalan, és én eddig végig eléggé békésen elvoltam. De ez már sok. Ilyen hozzáállás igenis felháborít, és ezt közöltem is. Pont.
És szerintem az iskola hihetetlen módon felvállalhat engem, mert talán legyen már fontos az, amit mondunk, ne az, ahogy mondjuk, meg egyáltalán ezt az álságos hozzáállást utálom.
Megint más kérdés, h a Dani nem nagyon azt mondja, amit te, hanem pont az ellenkezőjét, h valszeg zackumpack bezárják az egészet.
Megj.: Az osztlapon sincs fórum :) Mér?
Higgadj le, és értsd meg inkább a p-adikus konvergenciát, ahelyett, h engem űzöl itten.

makkpeti Creative Commons License 2004.01.24 0 0 343
Nem kéne ennyire felkapni a vizet. Egy csomó dologba igazuk volt, tényleg nem egymás közötti csevejj, hanem egy iskola által vállalt fórum. Végigolvassák, és majd egy két ember ezentúl cenzúrázni fogja. Igaza van a Daninak, neked mondta a véleményét és nem a nyilvánosságnak.
PPPPeggy Creative Commons License 2004.01.24 0 0 342
Nahiszen, ezek szerint Lelkes tanárnő az Anna beírását nem találta sértőnek, vagy nem vette észre, hogy ott per „hímneműek” aposztrofál minket, micsoda szexizmus ez tisztelt tanárnő! Meg nem nézte meg a másféloldalas TM-meg az enyém (ez 2* is) szöveget, ahol világosan le van írva, h mit is írtam, és hogy mér nem piros az ég. Meghogy csúnyabeszéd, pont most, pont ezér; meghogy a Dodó meg van sértve, ááááááááááááááááááá!!!!!!!!! Tényleg fingjuk sincs, hogy MIT MONDTUNK és még azt se nézik meg rendesen, hogy AMIT, azt HOGYAN. Sajnálom, ha ezt itt valaki illetéktelen elolvassa, de ez szimpla korlátoltság; meg nem megérteni, h Vm beírása irónia?! Meg ha vette vón a fáradságot, és VÉGIGOLVASSA bárki a beírásokat, csak én elejtettem annyi infót, hogy egyértelműen kiderüljön ki VM, egész pontosan egy konkrét és ezer választható üzenetemből 2 mikrogramm logikával ki lehet találni…
És persze szexizmus, hogyne, nemtom: nem vették észre, hogy vm beírása után mindenki szépen mindenféle antinő-nőkizsákmányoló-ellenes hangulatba rázódott. Vki szerint egy ODB ülés unalmas volt, és ezt megosztotta a fórumolvasókkal. Szerintem a félévem összes Méréstechnika laborja unalmas volt. Szeretném kérni a fórum bezárását ez utóbbi megjegyzésem okán.
Megj.: én kb negyedannyit káromkodom mint a nagyátlag tette (kivéve RR és TM), még ki is csillagoztam :)
Szeretném látni a tfnfk ülését, ahol tételesen végigolvassák az érveinket, és nem értenek meg belőle egy szót se, mer különben nem tudom elképzelni, hogy épeszű ember bezárja a fórumot; egész egyszerűen nem lehet, ha logikusak és következetesek lesznek, ugyanis nem volt hiba az érvelésünkben (tm-ében és az enyémben) :).
Meg érdekelne, hogy mért nem mondta ezt meg nekünk vki, mér csak üzengetés meg bezárás van, undorító, de ezen eleget pampogtunk már.
Szarok bele, boldog névnapot minden Marcellának! Tudjátokmit, ilyen iskola fórumára én nem is akarok írni :)
(Pedig valaha hogy szerettem ezt helyet, sikerült összezúzni az illúzióimat, ha olyan volnák most fognám magamat és megsértődnák (mostmár biztosan))
Na, hát most sok újat nem mondtam, csak sírtam pár sort, ez van.
Legyetek boldogok, ’ankh dzsat!

PS.: eddig egész békés, várakozó hangulatban voltam, nem hittem volna, h vmiféle utálatot ki fog váltani belőlem ez az egész, de sikerült…

ZD.: sajnálom, h ezt nem nagyon érted, de borzasztó hosszas volna ezt korrekten és rendesen elmagyarázni, pl el kéne olvasnod a vpgfórum elmúlt 2 havi összes beírását etc, tényleg ne haragudj, h nem magyarázok rendesen

vkid Creative Commons License 2004.01.23 0 0 341
hát az eredeti a Veres Pálné által lett lefoglalva.

A cím az úgy volt, hogy nagyon későn kezdték meg a honlapot csinálni, kb. 2 évig volt egy semmilyen próbaállapot, majd az IttVagyok nevű jelenleg 10-es (akkor 7-8-os!) srác több-kevesebb segítséggel (Makkpeti) megcsinálta a jelenlegi, szerintem fantasztikus honlapot. Ezzel (a Fórum által létrehozott látogatottság segítségével) oktatás kategóriában ha jól emlékszem ELSŐ helyezettek voltunk vmi számlálóban.....

Előzmény: ZedIzDead (340)
ZedIzDead Creative Commons License 2004.01.23 0 0 340
Mint nagyjából outsider kérdem, ha ennyire szívügy ez a fórum, akkor azt nem tartják cikinek, hogy a sulihonlapnak csak rulez.org keresztnévvel találtak helyet...?

[ZedIzDead]

Előzmény: vkid (338)
vkid Creative Commons License 2004.01.23 0 0 339
Corrigenda:

4. Vérmenyét beírását, hogy az új odb-elnök "nőstény". Ezt külön kiemelte, hogy Ő meg a Kaszás Dóra nem nőstény, hanem nő. Én ezt nem vontam kétségbe :))) Lelkes emelte ki külön :)

Addenda:

3b. Aláhúzott egy nem regisztrált felhasználó által írott szöveget, amely szerint az első Dodó féle ODB ülés unalmas volt. Úúúúúú.... Legyen ez a legfőbb baj!!

Soksikert kívánva a mindenkori ODB-elnököknek :) B.S.

Ui: Tényleg, gondoltátok-e volna hogy a rém kihalt ODB topik lesz az Új Botrány Melegágya??

Ui2: MakkP: Nem jön be az osztályhonlap egyelőre, de ha megy, majd írok

Előzmény: vkid (338)
vkid Creative Commons License 2004.01.23 0 0 338
Na srácok.

1. VizsgaIdőszakBúcsúztató Részeg ÁldomásTétel Ohne Róka, röviden VIBRÁTOR, tőlem lehet 30-dikán :)) hős reményeim szerént 29-dikén vannak utolsó dolgaim.

2. Beszéltem Lelkessel. Nagyon ki volt borulva az egészre, elég soxor önellentmondásba keveredett. Úgyismint:

- ez egy ezredrangú kérdés, ezért nem foglalkoztak vele most szalagavató félévzárás ezmegaz közepette
- viszont ezt megbeszélendő 15 fős bizottság (!) fogja eldönteni, hogy mi lesz, mert a Pagyu ezt igényli. Khöm.

Megmutatta az ODB-topikról kinyomtatott részt, aláhúzogatva ami szerinte gáz akkor, ha angol középiskolák látogatnak a fórumra partnerségkeresőben. Hümm. Érdekes, mióta tudnak ezek magyarul... Ami alá volt húzva:

1. vérmenyét hozzászólása, ahol parodizálta iql tevékenységét, miszerint rossz magyar helyesírással magyarkodik. Valami ilyesmit írt, hogy "tti kötcsög gaj-goly-gólljyverö zsido mocsaddékog!" vagy ijesmit. Egyazegybe bárki levágja hogy ez irónia --- nem! LELKES HALÁL KOMOLYAN VETTE, S NEM TUDJA KI AZ A VÉRMENYÉT :))) HÁHHÁHÁHÁHÁHÁ! Még egy vm-hozzászólást aláhúzott: ahol vm írja, hogy kár hogy leváltottuk az "igaz magyar" odb-elnököt...... Lelkes okoskodva mondogatta nekem hogy Áron köztudottan erősen jobboldali. Én meg kényszeredetten vigyorogtam was kann ich tun!?
2. Pöcöknek az a bizonyos hozzászólását, amit én is kértem hogy korrigálva legyen. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy ha lenne moderálás, akkor ott ezt 1/2 nap alatt kimoderáltuk volna, és senki nem sértődött meg, viszont így meg "hírhedtté" lett ez a beírás ennek következtében sokkal nagyobb kárt tesz, mint akárhogy tudott volna!!! Ecch.
3. Hunturul beírását ahol kb azt írta hogy nem örül annak hogy Dodó (ha már eccer így híjják) az új ODB-boss és nem ő!! Hát persze hogy nem örül neki, b.szom!
4. Vérmenyét beírását, hogy az új odb-elnök "nőstény". Ezt külön kiemelte, hogy Ő meg a Kaszás Dóra nem nőstény, hanem nő. Én ezt nem vontam kétségbe :)))
5. Vérmenyét elemzését a kétféle női fajtáról. Jellemző hogy vm korrekcióját nem vette észre (nem is nyomtatta már ki), ahogy az én korrekciómat sem Pöcökre. Ugyanakkor megígérte, hogy a Tizenöt Fős Nagy Fórumbetiltó Kongregáció (TFNFK) elé terjesztve majd ott lesz az összes hozzászólás (ps. minek?)
6. Valamint a csúnya szavakat, főleg Pöcök szájából öö tollából öö billentyűzetéről, mint pl. geciláda nyálas köcsög. (amit én ismét nem vallok magaménak :D) Ezt hangosan is felolvasta undorba csanfarodott arccal a tanáriban.

Kiderült továbbá hogy Dodó állítólag nagyon ki volt borulva, hogy őt meg a barátját mi itt szidjuk. ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Tartok Lelkesnek szerintem egy gyorsított jelentéstan-szemináriumot most hogy 4-es lettem belölléje :).

Na a lényeg az az hogy valszeg a fórum végleges bezárása mellett döntenek, ezért felkérem T.M. Fórumtársat, hogy ha van ideje+kedve keressen lassan egy otthonos, általunk moderálható felületet a VPG Illegális Fórum (VPGIF) számára. De lehet hogy én fogok! :))

ÉS EGY NAGYON FONTOS TANULSÁG: Hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy egy nagyon kedves családi miliőben vagy szolid házibulin vagyunk ahol 5-6-an beszélgetünk egy asztal körül, néha odatéved valaki akivel szót váltunk. Nem. Nagyon más. Mostantól (igen, itt az Indexen is! Gyorsan megtalálják emberkék--azért van!) kezdjük úgy felfogni a dolgot, hogy az a bizonyos asztal be van kamerázva, mikrofonozva, és kb. 4-5* annyian olvassák több-kissebb rendszerességgel a fórumot, mint ahányan írunk.
Ezért.
Ezért kell úgy viselkednünk, hogy ne legyen oltári égés, ha ezt a Lelkes elolvassa. Vesd össze az igen szellemes, de a tnő által 110% félreérthető második levelet.... Mi értjük azt, tudjuk hogy VM stílusa így viccelni, én nekem eszembe se jutna ilyenen megsértődni, de hát...
És ugyanez vonatkozik a Pöcök-féle szarráalázott hozzászólásban: ne minősítsen, vagy adja ki az ő interpretációjában a minősítésemet, mert 1-2 napba tellt mire az eljutott pl. Dodóig! Gondolom vágjátok, hogy utóbbi, aki sose írt be, szinte biztos hogy olvasta többé-kevésbé RENDSZERESEN a fórumot!!! Különben nem lenne magyarázat a tanárok azonnali reakciójának!!!
Ugyanígy derült ki pl., hogy Apám is rendszeresen olvassa a fórumot, s kénytelen voltam megkérni hogy ne tegye (persze ettől még olvasni fogja, szia Apu!::D:D:D), eccerűen mert olyan hangulat van itt, mint amikor PöcökVérmenyéttel ultiznánk a Famban és vaskosan ökörködnénk- s ha ezt Apám mondjuk kihallgatja, az kicsit unheimlich.

Ezért írjunk űgy be, hogy amit írunk azt olvas(hat)ja: TM,VM,BS,Pöcök,URÓ,stb., ÉÉS Lelkes,Szegő,Pagyu ÉS KaszásDóra,KisPista,NagyBéla ÉS OrbánViktor (!) ÉS Apáink, Anyáink.

Legalább addig amíg itt vagyunk és nem tudjuk magunkat moderáltattattatni.

Baráti Szívélyes Ölelettel,

Beteg Srácotok

makkpeti Creative Commons License 2004.01.23 0 0 337
DANI: NÉZD meg az osztlapot. És reghéten jövő utáni lépünk vhová kirándulni, mondjuk kedd, szerda vagy ilyesmi
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.23 0 0 336
Hahaha, félév végi lerészegedés... :)

R kolleginától kérdezném, hogy ez igaz-e, és ha igen, akkor mégis hogy. Vizsgán is ezt kell mondani?

PPPPeggy Creative Commons License 2004.01.23 0 0 335
Asszem én nem tok nem aludni, tegnap du 4-re értem haza a méréstech-vizsgáról, majd pár perc után bedőltem az ágyba, és aludtam ma hajnali 5-ig :). Meglehetősen kellemes volt. De amint látom itt azóta nem nagyon volt élet. Viszont lemaradtam a Simpsonsról :(
Tudodki fogja feledtetni Takenohanát!! Majd max ha én bemegyek és az 52 kilómmal kitolom a bandát a ringből.
Na Dani. Kezd körvonalazódni, hogy merre hány lépés: ha minden OK, akkor 29-30. körül mindenképp végzek az egyetemmel, leszámítva talán az oroszjegy-beírást, de oda se neki, azt lehet másnaposan, meg részegen is. Tehát legkésőbb 30-án megtarthatjuk a vizsgaidőszak-búcsúztató mocsárrészegséget. :) előre sajog a májam, nemtom a kedves fórumlátogatókat ne invitáljuk-e meg.
Aztán meg megyek az évfolyamtársaimmal valahova egy többnapos partira (31-én), nemtom pontosan hova, aztán megmár csak egy tavaszi félév, és itt a nyár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ööö…egyelőre nincs több mondanivalóm.

Legyetek boldogok

nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.22 0 0 334
Nyilván addig lehet ezt folytatni, amíg a szédületes sebességű magyar igazságszolgáltatás a végére nem ér.

S bár nem tudom, mi történt pontosan, mennyi igaz és mennyi nem, van egy olyan érzésem, hogy itt több szempontból is fontos lesz, hogy a statuálás a lényeg...

Előzmény: vkid (333)
vkid Creative Commons License 2004.01.21 0 0 333
Megint kezdődik...
(Bocsi ha szarul linkelek.)

cím:
http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID=154803&DocID=133460#133460

link:
Erőszakba torkollott házibuli

Ha már éppen elfelejtettük volna... Meddig lehet ezt a kurva sztorit folytatni még? 8 év? 80? Mrrr

vkid Creative Commons License 2004.01.21 0 0 332
Ja és persze hogy nem öregdiákot írok, mert magamnak is szólnÁk be ezzel... Mi mind Diákok vagyunk, csak a többieknél kicsit nagyobb a végzettségi együtthatónk (mindezt persze csak a Fizikus Banda bosszantására :)... :)

Pá B S

vkid Creative Commons License 2004.01.21 0 0 331
Heje haja, hát ez tipikus. Aki "meg van sértve", az le se sz*rja, egy ember meg ugrándozik mint a hülye... És szegény Lelkes tanárnő hogy süllyedhetett ennyire pokolian mélyre, óh !?

Ha Kaio aggresszív, akkor én nem tudom hogy Chiyotaikai-t hova számítod, aki egy igazi barom pofozkodós geci, vagy Asashoryút, aki szintén pofozkodik aktívkodik, csak mindezt olyan zseniálisan, hogy Takanohanát minden meccsével egy méterrel közelebb taszítja a feledésbe... :))) Amúgy már 11-0-n áll, elég nehéz lesz már kikapnia...

TM: küldd el vkid@freemail.hu köszzsszssi!!!

Előzmény: PPPPeggy (326)
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.21 0 0 330
A matematikus egyetlen mentsége, ha ilyenekkel foglalkozik. Hihihi. :) Najó, lehet még más mentsége is, de az nem függ össze a foglalkozásával.
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.21 0 0 329
Hát ha Dodó nem haragszik, akkor minden rendben. De tulajdonképp mindegy, itt is megszokunk, ha nagyon muszáj. :)

Namost én a Kopasztól sem rettegtem, ő meg ezt díjazta, így egész jóban lettünk végül, néha összefutunk a HÉV-en.

Viszont nem hiszem, hogy a tekintélyt csak félelemkeltéssel lehetne fenntartani, nem baj az, ha nem félnek a gyerekek. A nagyobbak megismerik a Pagyut és akkor úgyis lesz tekintélye, a kisebbeknek meg egy darabig elég, hogy ő az igazgató, és ezért kellő respektet adnak, már ha látják, hogy egy határozott illető, és nem csinál direkt olyan tekintélyromboló dolgokat, hogy kiáll egy iskola elé, és azt mondja: milyen jó, hogy a szemetes a szemétben van, vagy hogy érettségizőinknek a következő hetekre egy kalappal, sőt, egy vödörrel...

PPPPeggy Creative Commons License 2004.01.21 0 0 328
ZD: Igen, én is arról beszélek :)
De jót aludtam az előző beírás óta...
ZedIzDead Creative Commons License 2004.01.21 0 0 327
Lehet, hogy te távolságtartásnak hívod, személy szerint mindenesetre úgy paráztam tőle, mint életemben semmitől :-) Persze ki-ki hogy éli meg...

[ZedIzDead]

PPPPeggy Creative Commons License 2004.01.21 0 0 326
ESEMÉNY…ESEMÉNY…ACHTUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma jöttem haza analízis vizsgáról, és békási hévet fogtam, leszállák róla, erre Fehérvári-öccsbe botlák. No ő meg meglátta a Dodót közeledvén felfelé a lépcsőn, és Dodó odajött hozzánk, majd közölte, hogy ő nem haragszik rám, abszolút nem vett sértésnek semmit, és hogy a Lelkes pampog a suliba, (meghogy milyen pattogós lett mióta igazgatóhelyettes, nem is tuttam, h az), meg hogy Dodó szerint a Szegő jó fej. Na most én már kommentárt sehova nem fűzök, csak mondom, h Dodócskát, (aki egyébként tök aranyos volt) kurvára nem érdekelte az egész, nemhogy a szívére vegye, vagy megsértődjék… Akkor most mi a faszér van zárva a Fórum ? ha? Erre varrjatok gombot.
És a Kaio meg egy idegesítő agresszív köcsög, csak úgy utálom.

Más: azér mindenki csak tőlem tudja, h Rácz milyen tanár vót, mer csak minket tanított, ehe..ehe..ehe.

Más: PaGyu-Kopasz: Daninak itt van igaza, nemtom a kicsik félnek-e pgy-től kellőképpen, de ő tényleg egy borzasztó jámbor, halál jófej ember, (mongyuk engem nagyon szeretett), és a Kopasznak meg pont a távolságtartástól volt tekintélye (mással azt nem is nagyon lehet), szóval ezért.
Ma jött el az undorító méréstechnika-tanulás napja, pfujj…

nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.21 0 0 325
Igen, Papp György az igazgató. Hogy mik vannak... :)

RR: egyébként persze rájöttem, az is lehet baj, ha épp nem provokállak, eszembe jutott ugyanis az örökbecsű mondat, miszerint engem nem is akarnak megölni? :) Szóval abszolút tanácstalan vagyok... :)

Előzmény: ZedIzDead (324)
ZedIzDead Creative Commons License 2004.01.21 0 0 324
Mindent értek. Külön köszönöm, hogy nem az öregdiák megszólítást választottad :-)

[ZedIzDead]

PS ha jól értem PaGyu = Papp György, és most ő az igazgató? Ha egy személyről beszélünk, ő nekem rajzot tanított anno.

Előzmény: vkid (322)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!