ízlések és pofonok, de szerintem megér egy alaposabb ismerkedést. tudok benne segíteni. persze csak akkor, ha megígéred, hgy megveszed a lemezt, amennyiben megtetszik :-)
Belehallgattam a Karabélyba a Wave-ben, akkor nem jött be annyira, de talan elsiettem.
Ma ez az arab hölgy nem volt rossz, bar inkabb Joan Baez-rajongoknak.
én nemmenek, mert szombat este a magyar sanzonpank legjobbja, a Karabély játszik a Trafóban. tőccsetek le cuccost, hallgassátok meg. sztem a topik legényéségének tetszeni fog.
Na jön valaki péntek vagy szombat erre a francia izére? Holnapra (péntek) valami arab énekesnöt igérnek, akit nem ismerek, de nagyon dicsérik, szombaton meg az a Rageous bigyusz.
Megvan a Millanaris.hu-rol: juni (Junius Caesar) 21, 20.45-re van kiirva, ingyenes koncert, hogyaszongya az oldal zenéjükben "vidáman keveredik Jamaika, a kelta Bretagne, valamint a mazurka, a ska, a cajun, a dub és a 70-es években kedvelt "perlimpinpin folk" hangzásvilága". Na, ide kikocogunk, legalabbis én tutira. Utana lesz Les Yeux Noirs, ami manouche jazz-t jatszik, de azért nem kell töle hanyattesni, korabban KFT meg Kimnowak (...) Ha meg valaki, mint azt a beharangozoban mondjak, tényleg nem tudna, mi a merguez, akkor szivesen elmondom, hogy baranyhusbol keszult cserkészkolbasz vagy olyasmi. Koncertröl hazafelé, hajnali 1-2 tajban néha nem rossz.
lesz juli közepén ez a francia zsámbori, vetítések, meg hasonló jók (javak), fellép a rageous gratoons is ( a hurlemets leo "család" tagja). egy-két mp3 alapján lehet, hogy érdemes őket megnézni, hallgatni.
June 14th, 2003
SONIDOS GITANO
SOLO FLAMENCO PRESENTS MARIA BERMUDEZ Y SONIDOS GITANOS WESTERN NORTH AMERICA TOUR SUMMER 2003
Solo Flamenco is proud to present the North American Tour of Maria Bermudez y Sonidos Gitanos from Jerez de la Frontera, Spain. Don't miss this opportunity to see the most exciting Flamenco performance to come to Santa Cruz in many years!
elnézést fórumbajárók.. de nem akarom most végigolvasni ezt a több100 hozzászólást... csak 1 kérdésem lenne: Manu Chao milyen albumokon működött közre ? Amparanoia ezen kívül..
Manu Negra: nem tudom .. (mivel csak említve láttam és nem olvastam tovább) érdekel e még valakit de nekem megvan az összes valaha megjelent album + 1 koncert ha valakinek kell (aki jár ebeb a fórumba) akkor: anteemoon@maffia.hu
most csinálok éppen egy "válogatásalbumot" (ó minő csoda, "Radiochango és tsai." lesz a címe, már hogy az "ó, minő csoda" nélkül), töltögetem fel az mp3akat, hogy aki ide vetődik az bele is tudjon szagolni, hogy miről is pofázok folyton.