Én 11 éves korom óta hallgatom Jarre-t, mivel van egy nálam 13 évvel idősebb bátyám, aki nagy rajongója, állandóan az Oxygene (meg a többi) szólt otthon, így én is megszerettem! :)
Vagy a dedkálással mérte fel a rajongói viszonyokat.
Jó persze arra nem számított hogy egy Luna megigézi és muszáj lesz visszajönnie :)
apropó sejtésem szerint 14 voltál,hogyan hallgat egy 14 éves ember JMJ-t?
Ez képtelenség,hacsak nem öregebbnek teccik lenni belül(ez pozitív kritika :) )
Magamból kiindulva akkoriban félig sem értett energikus életigenlő muzsikákat hallgattam:Technotronic,DrAlban,McHammer,PublicEnemySnap,2Unlimited,Jovanotti,DeLaSoul,KrissKross, Salt'n Pepper.......
Ja és ezek némelyike így utólag újrafelfedezve őket nagyon is tudatosan nem ölte ki a fiatalokból az életkedvet,hanem "ártatlan" táncra bulira buzdított a drogok ellen énekelt stb,ellentétben pl sok más előadóaval pl Kovács Ákossal és a Bonanza banzájjal vagy a Popular-al vagy a Cure-al vagy a Depeche Mode-al és még sorolhatnám ezeket a túl korán pódiumra engedett emberkéket akik fiatalok százait sodorták az öngyilkosság szélére vagy épp adták meg az utolsó löketet.
Megoldásokat egyik sem sorolt csak a problémákat,és teszik ezt mind a mai napig.
Amikor megjelent az Oxygene 7-13 lemez, akkor eljött Pestre és a Vörösmarty téri cd-boltban dedikált. Ez 97' februárjában volt. Akkor megkérdeztem tőle, hogy várható-e, hogy visszajön és koncertet ad. És azt válaszolta, hogy feltétlen visszajön. És még abban az évben vissza is jött! :)
Amúgy megvan valakinek a 4. évad? Nagyon kéne nekem avi-ban. És sehonnan nem tudom letölteni, akinek megvan és át tudná másolni nekem az legyen olyan kedves és szóljon, aztán a többit megbeszéljük email-ben.
Mármint összefutottatok vele a városban és dedikáltattátok a CD-t? Nembiztos hogy botox,elvégre érzékeny és vélhetőleg valódi-művész emberről beszélünk,azok fiatalosak néha.Lásd a romolhatatlan Szent Bernadettet 187x-ben halt meg.(nem balzsamozták,ezt tudományosan is bebizonyítva,utólag viasszal kenték le asszem)
Jean Michel nagyon jól néz ki még mindig, meg nem mondaná az ember, hogy 60 éves. Símán letagadhatna 10 évet (bár a kolleganőm valahol hallotta, hogy botoxozik)!
Hát velünk nagyon kedves volt amikor mi taliztunk vele a tesómmal, meg ha a koncertjére meghív szerepelni egy idegen utcazenészt, hát az rossz ember nem lehet! :)
Nekünk állójegyünk volt, és pont ott álltunk ahol bevonul, ott ment el mellettem! :)
Luna látod ha csókos bulvár témával kezdesz végig se olvasom a hozzászólást :)
Most vettem észre hogy bővebben is írtál a koncertről és a végigvonulásról.
Ezekszerint ott ültél a környéken?
Öreg már a Jarre papa ugye?
Honnan tudod hogy kedves?
Sajnáltam kiadni érte 10 ezret,pedig ez a kedvenc lemezem,az oxy6 meg az örökös favorit,sejtettem hogy nemhoz látványt magával,hangerő nekem már kevés,persze ha tudom hogy 2m-ről elsétál mellettem biztos elmegyek.
Az első népstadionost sajnálom hogy kihagytam.
Még mindíg csodálom hogy az X-akták rajongói közül abból az 5-6 emberből akik ide írogatunk abból 3-an JMJ rajongók.Hasonló lelkületünk lehet.Sőt sztem ábrázatra tekintetre is hasonlíthatunk talán.
Csak nem bírtam ki és a youtube-on megnéztem pár videót.
Egyiken kamerázza a stadiont a koncert előtt épp vki vélhetőleg a leghátsó lelátóról amikoris hátrafodul és követlen mögötte ott áll (jön) JMJ és keresztülmegy a küzdőtéren egészen a színpadig.
Ez egy jópfa gesztus volt tőle,jelezte hogy tudja hogy a magyarok nem barbár népség aki ráront majd.
Ja, egyébként a közönségen én is ki voltam akadva teljesen! Nagyon sokan kijárkáltak piáért koncert közben. Meg tényleg nem tűntek valami lelkesnek. :(