Kedves Topikosok, közszolgálati hírrel szeretnék szolgálni:
Most, hogy vége a nyárnak visszatérünk az eredeti kerékvágásba a Marco Poloban a New Wave klubbunkkal kapcsolatban.
A múlt héten megtartottuk az utolsó ingyenes, nyári bulinkat és ehét szombattól visszatérünk a havi egyszeri jelentkezésünkre, ami immár újból fizetős lesz, 600 FT.
Most szombaton egy "Magyar Előadók Zenei Estjét" fogunk tartani, rengeteg Bonanzával, Dr. Beat-tel, F.O. Systemmel, PUF-kal, illetve lesznek a nyolcvanas évekből olyan csemegék, mint a Májusi Kalapács, CroMagnoni Cola, Bahnhof, Sexepil, az ősi Popular, azaz Aditie Populaire és még sok más.
Gothik DCD V/A (Rosetta S., The Wake, Alien Sex Fiend, Death Ride 69,
The Prophetess, Mephisto Walz, Nosferatu, stb. 33 zkr.)
Sex Gang Children: Medea CD
Killing Joke: Laugh?! I nearly ... CD
The Wake: Masked CD
Eternia: From Dungeon ... CD
KMFDM: Attack CD
PIG: American Monster CD
A Compilation of Ars Cd V/A (Novalis, Fleidflug, The Days of The Trumpet
Calls, Predella Avant, stb...)
Skinny Puppy: Vivisect VI CD
Last Rights CD
Götterdammerung: Morphia CD
Body and birthmark CD
The Whip CD V/A ( Andi Sex Gang, CarCrash International, Usherhouse,
Mephisto Walz, Kommuniyt FK, Play Dead, stb. 20 zkr.)
In Goth Daze Cd V/A (Alien Sex Fiend, The Wake, Switchblade Simphonym
stb.)
Jack Or Jive: Kagura Live In Tokyo CD (digip.)
Kenka CD
Majyo CD
Lights CD
Collection D'Arnell - Andréa - Tristesse des Mânes CD
Fleur: Prikosnovenie CD
Caprice: Eleven music CD
Lucisferrato: Weltanschauung CD
Folkstorm: Information Blitzkrieg CD
A Challenge Of Honour: Nacht Fiel ... 10"
Legio Patria Nostra 7"
Wilhelm Gustloff CD
Of The Wand And The Moon: Midnight Will 10"
Deva-Loka: Kampfstationen! 10" (300 pld. lim. Ernst Jünger emlékére,
nagy alakú kemény belsőkkel)
Chamber V/A (dark-ambient, post industrial, martial Von Thronstahl,
Folkstorm,, The Days OfTC., ACOH, stb.)
WEIHAN Galder CD (digipack)
While Angels Watch Dark Age CD (digipack)
Talán nem annyira offtopic itt:
THE CRÜXSHADOWS (USA)
Space Monkeez
Sanguis in Nocte
Gelka, Akasha (Nekromantika Voodoo Club)
Krisztián (Gabriel Art Gothic)
2004. augusztus 11. szerda 20:00
Budapest, Kultiplex (IX. ker, Kinizsi u. 28.)
info@negativeart.hu
30.359.7766
jegyek: elôvételben (Last Exit) a koncert napján 18:00 óráig 1700 Ft, a helyszínen 2000 Ft-os áron kaphatóak.
Megnyílt a Cantara Music online shop, Darkwave / Gothic / Ethereal / Medieval / Folk / Ambient stílusokban kaphatóak CD-k. A kínálat folyamatosan nő, ha valamit szeretnétek, amit esetleg nem sikerült eddig beszerezni, akkor írjatok nyugodtan. Szóval, ha van időtök, lszi nézzétek meg a honlapot, ill. még egy apróság: terjesszétek a linket :)
Köszi :)
http://www.cantaramusic.com
Az E-nomine egyfajta modern jellegű techno-t játszik (tehát nem a Kraftwerk-stílust), a "Vater Unser" c. számukban pl totál gépzene van + kórus. Tehát ilyen jellegű német banda. (ha nem lenne a gépzene, még jó is lehetne akár...)
de jó, hogy valaki reagált rám:). Lehet, hogy én túlzottan optimista vagyok, de Cov ígért őszre nagylemezt, és ha nagylemez, akkor lesz turné is, és ha turné, akkor Bécs is..ha ez nem jönne össze, jövőre biztosan, különben rájukeresztem dühömet:).
Egyébként nem járok a voodoo-ba, mert rühellek egyedül menni valahova, és hát nincs kivel, grrr...nagyon örülnék, ha egyszer valakivel el tudnék menni..így jár az ember, ha a testvére szerint fura zeneízlése van:)
nem feltétlenül a londoni átszállás a ludas a dologban, szerintem egy akkora lebőgés után, mint ez a július eleji jelenet, egyáltalán nem csoda, hogy nem nagyon igyekszik koncertezni.
Nagyon szépen köszönöm.
sajnos már tudom.
épp azért jöttem most ide h szóljak nehogy vki megvegye a jegyet 3 rugóért, aztán megnézze a tankcsapdás 'hiperbulit'.
persze itt és most kérnék elnézést Teviéktől, persze nem rájuk gondoltam, de mink pl. kb. 4 után indultunk vón pestről.....tehát az sajna -már megint- kiesett.ehh
sebaj Tevivel legalább együtt OT koncerteztünk múlt vasárnap:DDDDDDD
mikor lesz a Covenantnak Bécsben koncertje? szoktál járni vuduba nekromantika estekre? gyere el legközelebb, hozz egy üres cédét magaddal, és keresd meg Virágot:)
Ezen az úton (mivel el vagyok szontyolódva) megkérdem itten, hogy valaki tudja, hogy hol lehet megkapni Seabound mind a 2 lemezét? Ha valaki egyáltalán hallott róla....most visszasírom a lemezboltokat Lipcsében:(. De ami még jobb lenne:valaki(k) elmennek velem a Covenant bécsi koncertjére. Fogalmam sincs, mikor lesz, de ez másodlagos, mert ha esik, ha szakad, akár egyedül is elmegyek.Csak ne lenne az a hosszú út meg az éjszaka...