Keresés

Részletes keresés

csipiketörp Creative Commons License 2000.03.20 0 0 66
Itten vírítok, mint érdeklődő! :o)
Csak azt nem tudom, hogy virtualice ilyesmit meg lehet-e tanulni?
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2000.03.20 0 0 65
Hali medwe !

A világért se fogd vissza magad !
Kell-e némi előképzettség, képzelőerő, vagy efféle adottság hozzá ? (Mármint az olvasónak.)

Előzmény: medwe (62)
Som-Som Creative Commons License 2000.03.20 0 0 64
Hát akkor máris itt egy érdeklődő a virtuális tanfolyamra.
Előzmény: medwe (62)
én5 Creative Commons License 2000.03.20 0 0 63
Sziasztok!

Tud valaki Budapesten Thai-masszázs tanfolyamot? Címmel és telefonszámmal, esetleg referenciával.

Köszi előre is.

medwe Creative Commons License 2000.03.18 0 0 62
most találtam meg ezt az elsüllyedt topikot
az a helyzet hogy egy szerencsés váltás
következtében átértékeltem a mindennapjaimat
és visszatértem egy régi, elfelejtett élet-
módhoz és gyakorlathoz, amivel együtt jár,
hogy többek között tanítok masszázst is.

Virtuálisan nem próbáltam, de felajánlom.
Amennyiben van rá itt érdeklődés, akkor
indítok ebben a topikban egy tanfolyamot,
mégpedig egy régi japán gyógymasszázsról,
a shi-mitsuról, ami intim, de nem erotikus.

Van érdeklődő?

kory Creative Commons License 1999.10.16 0 0 61
udv mindenkinek.

rovid intro : tesiszakos tanar vagyok + masszor. hehe. tenyleg rovid lett.

valamirevalo tanfolyamrol ket helyen tudok : Testnevelesi Egyetem es Sportkorhaz. a Sportkorhazba bemesz az Alkotas utcai portan, es elindulsz jobbra. az Alkotas utcaval parhuzamosan van egy viszonylag hosszu faepulet (ket szintes) abba bemesz, elso emelet titkarsag es kersz egy jelentkezesi lapot masszazstanfolyamra. akkor inditanak uj tanf.-ot ha osszegyulik mittudomenmennyi ember, ugyhogy ha osszeszedtek eleg embert akkor viszonylag hamar el lehet kezdeni, ha minden igaz. az anyagiakrol nem tudok nyilatkozni, nem vettem reszt ugyanis a SK altal szervezett kurzuson.
A masik, a TF en megy de annak alapfeltetele hogy a jelentkezo TF hallgato legyen, vagy vmilyen egyetemen/foiskolan testneveles szakon vegzos ( de legalabbis legyen anatomia, es elettan szigorlat lehet hogy kell funkc.anatomia is ) vagypedig egezsegugyi / orvostan hallgato legyen, szoval mindegy csak az anatomiaval tisztaba kell lenni, mert a TFen a kepzes csak a masszazsra korlatozodik, es feltetelezi a hallgato jartassagat a fennt emlitett teruleteken, eppen ezert rovidebb is mint egy teljes kurzus ami az alapoktol kezdi. ha valaki erdekelt, Fekete Gyozot keresse, a foepuletben a 3.emeleten van az oreg. (de a portan megmondjak) a tf en ha jol emlexem 15ezer ft ba kerul...

mindenesetre azt tudom javasolni annak aki komolyan gondolja hogy foglalkozik a temaval, az kezdje a Miltenyi : Sportmozgasok anatomiai
alapjai 1 c. konyvvel, mert az anatomia nelkul gaz. TF jegyzetbolt, vagy ELTE jegyzetbolt. amennyire ismerem a hazai 'szak'irodalmat szartseer, de ez csak egyeni velemeny.

na hat ennyi, sok sikert!

Montechristoforo Creative Commons License 1999.09.23 0 0 60
Üdv Mindenkinek!

Akkor CaveMaN és más nem könyvklubosok kedvéért még egy "szakirodalom":
Clare Maxwell Hudson: Masszázs
Gondolat 1990
Akkoriban 450 Ft-ért vesztegették.

Egyéblént melegen ajánlom mindenkinek a könyvtárakat!

Sok sikert és pozitív tapasztalatokat!

Monte

Előzmény: CaveMaN (59)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.21 0 0 59
No beszámolok az eddigi tapasztalatokról:

Sajna a Masszázs keleti, nyugati technikák című könyvet egyelőre nem találom. Ami biztos, hogy a Magyar Könyvklub jelenlegi aktuális katalógusában nincs benne. Érzéki partnermasszázs dettó nincs.
Amit találtam náluk az valami Szexuális masszázs és a Tao. na ez engem spec. nem érdekel. Az első után kajtatok továbbra is.

hirvike Creative Commons License 1999.09.20 0 0 58
Off
Így virtuálisan kicsit nehéz lenne elmagyarázni, de nagyon szívesen megmutatom.
On
nemisbéka Creative Commons License 1999.09.20 0 0 57
off
Hirvike, hogy kell zoknit kotni? Annyira szeretnem megtanulni es meg nem lattam sehol egy jo leirast, ahonnan mint kezdo amator megerthetnem a dolgot. Koszi!
on
Som-Som Creative Commons License 1999.09.20 0 0 56
Ha elkezd az ember keresgélni a neten, akkor mindenféle hasznos dologra akadhat. Én is így jártam, találtam mindenféle chi chu ching cheng chang chung dolgot, amitől megváltozik az életünk, egész más emberek leszünk tőle, szexualis életünk mennyekbe repít, erősödnek a fogaink, megjavul a látásunk, kitisztul a tudatunk, stb.. Ajánlanak mindenféle könyvet is, mellyek segítségével 5000 éves hét pecsétes titkokat ismerhetünk meg (hát nem fantasztikus?), belénk száll az ősi, vad Kína ereje, és még az orrodat is tiszticcsa.

Szóval keressétek azokat a könyveket, vegyétek meg, végezzétek rendszeresen a gyakorlatokat, aztán tapasztalataitokat osszátok meg velem. Aztán ha tényleg bevált, adjátok nekem is kölcsön azokat a csodakönyveket. (Szkeptikus én? Miből gondoljátok?) Szóval álljon itt az életeteket újjá varázsoló link (hivatalos magyar fordításban: élőkapocs): http://www.globenet.hu/lunarimpex/csikung.htm.

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.17 0 0 55
bocs, nincs szaunam, nem divat szaunaban, utana johet, ugy mint hideg sor.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.17 0 0 54
Bocsanat,
vegre hogy Iren vagyok.
Mennem kell, rovidenelvileg szaunaban barmit lehet csinalni, de ott altalaban csak szaunazunk. A masszasz nem divat a szaunabam. A finn szauna inkabb 70-80 fokos, legalabb igy nekem legjobb.
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.16 0 0 53
off
brrrrrr..... ne cikizz, Qwer! Te nagyon jol tudod, hogy ez nekem most nem olyan egyszeru... ;-))
Latom tulelted a sor-turat ;-)).
on
Qwer Creative Commons License 1999.09.16 0 0 52
off on: Kicsi_Lany: lemesz az ujsagoshoz es veszel expresszt... nem egyszerü...?
off off
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.16 0 0 51
Jajj, egy het mulva is tokeletes.... engem is erdekelne :)

Koszi, KL

CaveMaN Creative Commons License 1999.09.16 0 0 50
Persze. Előre is köszi...
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.16 0 0 49
No akkor talán még a végén lesz is valami.....
GinY Creative Commons License 1999.09.16 0 0 48
cska! Tegnap az Expresszben láttam, hogy masszázstanf. indul valahol. Volt ott egy telcsiszám is. Megnézzem? (Lehet, hogy csak egy hét múlva jövök újra netezni...)
) Creative Commons License 1999.09.16 0 0 47
Én ilyennel szoktam...
)
Som-Som Creative Commons License 1999.09.16 0 0 46
A komolyt enyhén irónikusan értettem, csak nem tudom, hogy azt milyen mosollyal kell ábrázolni.
Denevér Creative Commons License 1999.09.16 0 0 45
Udv Som-Som,

... na ja forró, de előfordult már hogy a legalsó lépcsőn is meggondoltam a levegővételt és inkább arc elé szorított kézzel kimentem... míg a legfelső sorokban békésen csordogált a cyder és szolt a nóta.
Az mondod a szaunázás komoly dolog. Megindokolnád?
Szerintem inkább olyan közösségi, családi összekovácsolódásra használt hely, s mint ilyen vidám dolog...

Som-Som Creative Commons License 1999.09.16 0 0 44
150 fokos?! Jóember, akkor már vörösen izzik a kályha kéménycsöve! Szerintem a finnek nem nyilvános szaunában sem szoktak túl sokat masszírozni, mivel a szaunázás komoly dolog, nem szabad butáskodással elrontani.

Egyébként Jyrki azt mondta, hogy szaunában mindent lehet, masszírozni is, sőt szűlni is, csak akkor ne legyen felfűtve, ne izzasztásra használják. Ez a szülés nem valami gyenge poén akart lenni, ugyanis ha a ház koszos, kidőlt-bedőlt, a szauna akkor is jó minőségű és tiszta (tiszta szoba szerepét is betöltheti, víz van benn / mellette). Van is egy finn mondás, miszerint előbb építsd meg a szaunát, utána a házat.

Denevér Creative Commons License 1999.09.16 0 0 43
Nem akarnék beleköhögni, de Júliusban egy egész érzéki masszásban sikerült részesíteni egy kedves lányismerősöm. Márpedig mindketten szaunában voltunk. Addig oké, hogy a finnek szeretik a 100-150 fokos szaunákat, de mi nem nyilvános szaunában voltunk. És hozzátenném, hogy én még egy szintes finn szaunát nem láttam. (Onnantól meg ott a hőeloszlás és az uszomedence se véletlen, ha nem lenne egy tó a környéken.) De ma megyek és újra megnézem...
Bikkmakk Creative Commons License 1999.09.16 0 0 42
Magyar Könyvklub bolt van az Anker közben (Deák tér mellett), illetve a Déli Pályaudvarnál a gödörben, valamint az Árpád hídnál, a távolsági buszpályaudvar mellett (ott zenék vannak, de azt hiszem könyvek is). Legalábbis néhány hónapja ezek még voltak...bocs ha tévedek. Tagságim viszont nekem sincs, pont az említett vásárlási kötelezettség miatt (annak idején volt, aztán párszor nem vettem át az "ajánlat-könyvet", és leszoktak rólam)
Azt hiszem nem említette senki az Érzéki partnermasszázs című képes-szépes könyvet, ezt is tudom ajánlani...én vagy 6-7 éve vettem.
cska Creative Commons License 1999.09.16 0 0 41
...és akkor azt csak a Könyvklubbon keresztül postán lehet megszerezni?
Nincs nekik boltjuk valahol?
hirvike Creative Commons License 1999.09.15 0 0 40
Off
A Könyvklubos könyvekkel csak az a gond, hogy csak klubtagok vásárolhatják meg - ill. be lehet lépni, de akkor negyedévente venni kell valamit, ami a választékot tekintve nem is olyan egyszerű... Ha találsz egy klubtagot, szóljál nekem is, mert van egy kiadványuk, amire nagyon fenem a fogam.
Köszi! :-)
On
hirvike Creative Commons License 1999.09.15 0 0 39
Csatlakoznék az előttem szólóhoz:
Lehet, hogy itt némi fogalomzavarról van szó. Nevezetesen a finn szauna kb. 100 fokos, magas páratartalommal, és ilyen körülmények között kifejezetten kerülendő a fizikai megerőltetés. (Márpedig a masszőr számára ez mindenképp ezzel jár.)
Amennyire hallottam, a magyar szaunákra max. kellemes meleg a jellemző, itt akár masszírozgatni is lehet, és még a megfázástól sem kell tartani.... :-)
Som-Som Creative Commons License 1999.09.15 0 0 38
Szaunában masszírozni? Hát nem hiszem, hogy a finnek hallotak volna már ilyenről. Legalábbis az én szememben a szaunázás az, amikor az ember locsolgatja a kályhán a köveket, éget a mozgó levegő, így nem sokat mozgok, néha csapkodok nyírfavesszővel, esetleg elfogy egy kis a Lapin Kulta... Aztán jön a szaunázás fénypontja, belecsobbanni a hideg (esetleg jeges) tóba. Vicces, mikor az ember meztelenül bandukol a tóba / tóból és lát vastag kabátban vacogó embereket.

Na, majd szólok Jyrkinek, hogy nézzen már át ebbe a topicba, hátha tud mondani valami hasznosat nekünk.

cska Creative Commons License 1999.09.15 0 0 37
Amint megtalálod írj be ide tüstént!
(Hol miért mennyiért kivel mikor stb...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!