Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
lenne egy ajánlatom azoknak, akik szintén beleszerelmesedtek a sellő típusú esküvői ruhákba.
Szívesen kölcsönadom az enyémet, ami sokkal olcsóbb lenne, mintha bérelnétek vagy megvennétek!
Ráadásul teljesen új a ruha. Sajnos még én sem viseltem, mert túl nagy rám. Külföldről rendeltem és rossz méretet küldtek, ezért próbálom eladni, de 70.000-ért (amennyibe eredetileg került) elég nehéz, ezért gondoltam rá, hogy hátha lenne valaki aki kibérelné olcsóbban, 40.000-30.000 körül. Ezt a típust egyébként ma 100.000 alatt se lehet kibérelni, ezért is vettem meg.
Gyönyörű organza, szatén anyag, csipke beborítás, fodor az alján, műgombok a háton és beépített alsószoknya. Couture sellő stílus. Megbeszélés szerint lehetőség van ruhapróbára Budapesten vagy Pest megyében.
(hétvégén találkozom egy M, L méretű barátnőmmel, akiről tudok majd több képet készíteni a ruhában, de a lenti kép teljesen élethű, tényleg ilyen szép a ruha!)
Nagyon pozitív tapasztalatomat szeretném veletek megosztani. A nővéremnek egy hónappal ezelőtt volt az esküvője. Nagy bajban volt hogy ki válaszon fényképésznek a számtalan lehetőség közül. Végül talált egy nagyon kedves, szimpatikus lányt aki maximálisan kielégített minden igényüket! Fantasztikus képeket készített róluk, nagyon jó áron! Ügyes, talpraesett, kedves és vérporfi!!! Tapasztalatból mondom hogy csak ajánlani tudjuk!Ha lesz esküvőm tuti őt válsztom majd! Nézzétek meg a képeket! Érdemes!
Ammenyiben van facebbok profilotok ezt a jó kis játékot ne hagyjátok ki:)
Szeretnénk egy újabb nyereményjátékot meghirdetni a számotokra. A 400. lájk-olónk nyer egy teljesen ingyenes menyasszonyi ruha kölcsönzési lehetőséget. Hajrá tessék lájk-olni mert innentől kezdve minden 5. lájk-olónk is esélyt kap szintén egy ingyenes menyasszonyi ruha kölcsönzési lehetőség megnyerésére. Minden 5. név bekerül egy nagy kalapba és ha megvan a a 400. lájk akkor a nagy kalapba került nevek közül is kisorsolunk 3-at 1 ingyenes menyasszonyi ruha kölcsönzési lehetőséget, és egy 50%-os menyasszonyi ruha kölcsönzési kedvezményt valamint egy ingyenes menyecske ruha kölcsönzési lehetőséget. Hajrá tessék lájkolni, és meghívni minden ismerőst is ugyanis a nyeremény átruházható lesz, tehát ha a te ismerősöd nyeri akkor tiéd a lehetőség.
Ha olyan helyen szeretnék rendezni az esküvőjüket, ahol elfogadnak K&H szép kártyát (szállás), akkor amennyiben az én szép kártyámmal fizetjük, úgy 10% kedvezményt adok. Pl. 10 forint a fizetendő, kifizetjük a szép kártyámmal a 10 forintot, de Önöknek készpénzben csak 9 forintot kell adniuk nekem.
Amennyiben 2013.07.06-ra vagy erre a hétvégére keresel dekorációt akkot használd ki a last minute akciónkat.
150db székszoknyánk még szabadon foglalható így erre most akciót hirdetünk. Aki elsőként megrendeli a cégünktől erre a hétvégére a komplett anyag és virág dekorációját az 150db-ig ajándékba kapja tőllünk a székszoknyákat.
További részletek emailon vagy telefonon.
kreativ.e.dekor@gmail.com, vagy a 0630/816-02-94
Vállalkozásunk vállalja komplett esküvői és rendezvény dekorációk tervezését és kivitelezését.
A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk akciónkat. Most minden 2013.06.30-ig lefoglalt dekorációs megrendelés mellé nagy értékű különleges ajándékkal kedveskedünk a megrendelőinknek.
Ami 2db egyedi VILÁGÍTÓS SZÉKSZOKNYA ezek Magyarországon még csak nálunk kölcsönözhetők. Valamint minden 390Ft/db áras székszoknyánk mellé ingyen alap dekorációt biztosítunk a székszoknyák árában.
Székszoknyáink bérelhetők ekrü fehér, és fekete színben is rakott, székre szabott bármilyen székre jó, még egyes karfás székekre is.
Akciós ajánlatunk keretein belül az organza masnival rendelt székszoknyáinkhoz melynek darab ára:390Ft ajándék képen egy alap dekoraci?t biztosítunk minden megrendelőknek.
Mely a következőket tartalmazza 30Féle szín közül választható masnival az asztalokra sima vagy mintás futó a főasztalra szaténselyem asztalszoknya a svédasztalra szinten szatén anyagból készült asztal szoknya a főasztal elejére 1db organza dekor anyag és egy fényfüggöny.
Az ár tartalmazza a mosás, vasalás, költségét, valamint a felrakásét is, viszont amennyiben csak székszoknyát rendelsz úgy a kiszállítás plusz költség.Bármilyen színű választható masnival. A kiszállítását is Vállajuk az ország bármely pontjára. 80Ft/km-es áron. Amennyiben komplett dekorációt kérsz úgy a kiszállítási költséget teljes egészében elengedjük. A szabad kapacitásról kérlek mindenképp érdeklődj, minden esetben előzetes foglalás szükséges. Kérj árajánlatot: 0630/816-02-94-es számon, vagy a kreativ.e.dekor@gmail.com címen Munkáinkból még több képet találsz: www.kreativdekor.gportal.hu
Erre pl. akkor gondoljatok, ha gyereketek születik, ha nincs anyakönyvezett házasság (házassági anyakönyvi kivonat), akkor nem kerül automatikusan az apa nevére a gyerek, még a születése előtt apasági nyilatkozatot kell tenni, illetve sok helyen közös háztartásnak sem számít az élettársi közösség (hitelfelvétel, stb.).
Szia! Lehet, hogy te nem szeretnél polgári szertartást, de azt tudnod kell, hogy Magyarországon hivatalosan csak az anyakönyvvezető előtti házasságkötést ismerik el, az egyházi szertartásokat nem lehet anyakönyvezni, így nem is hivatalosak. Ez teljesen független attól, hogy melyik egyházhoz, felekezethet tartoztok. Ha erkölcsi okai vannak a polgári szertartás kihagyásának, akkor házasodjatok össze egy olyan országban, ahol az egyházi szertartásokat is lehet anyakönyvezni, majd honosítsátok Magyarországon a kivonatot.
Csak kíváncsiságképp: miért is nem akartok polgári szertartást?
Nemrég mi is végigjártuk őket és az eddigi tapasztalataink a következőek, hátha segítenek valamit:
- Katolikus egyház: ide én miattam nem mehetünk, egy bizonyos ok miatt...
- Református egyház: összeadnak más felekezetben lévőket is, de vagy nektek kell egy pár hónapos "tanfolyamon" részt vennetek vagy a tanuk közül kell valakinek református vallásúnak lennie.
- Evangélikus egyház: ők a legrugalmasabbak, alapvetően semmibe sem "kötnek" bele, szerintem próbáljátok meg őket...
Párommal tervezzük az esküvönket és keresgéltem egy picit az interneten.
Az ORIGO filmstúdióról hallotatok már esetleg? Nagyon tetszik ez az ötlet, hogy most nekem lehet egy saját stábon, és az esküvőm akár olyan is lehet pontossan, mint amire mi vágyunk a kedvesemmel.
Az lenne a kérdésem, hogy katolikus valáásúak vagyunk, de nem szeretnénk polgári esküvőt, csak templomi szertartást. Ez lehetséges? A reformátusoknál, tudom hogy nem!
Kovács Dávid vagyok, galambász Hófehér esküvői galambjaimat kínálom az ifjú pároknak elsősorban Szabolcs-, Borsod-, és Hajdú-Bihar megyék területén. Tegye emlékezetesebbé esküvőjét hófehér galambok elengedésével! Kapcsolat-árak-egyeztetés: punkrockhero@freemail.hu
Szakdolgozatomat esküvőszervezés témakörben írom, ezért kérlek titeket, ha időtök engedi töltsétek ki rövid kérdőívemet! Nagyon nagy segítség lenne! Előre is köszönöm! http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/654668493/