Ehhez hasonló gyári dokumentációk hol találhatóak meg, esetleg valakinek lenne még ilyenje? Sok érdekes dolgot meg lehetne tudni ezekből a doksikból, hasonlóan a Trabantok SRI-hez.
Köszönöm, akkor a lámpával már nem lesz gondom, bár jó lenne egy donor, mert egy pici része el van repedve, és még nem néztem a lámpaburát ,de gondolom könnyedén szétszedhető 3 darabra.
61 márciusig volt sárga-fehér-piros kagylólámpa fémkerettel, aztán 63 januárig sárga-fehér-sárga kagylólámpa, onnantól pedig ez a Barkas-szerű műanyagtalpas. 61-ig is volt több apró változtatás a kagylólámpákban - mind a krómkeretben, mind a búrák jelzéseiben - de ezt nem vágom 100%ig, hogy mi mettől, meg amúgyis szarrágás.
Valaki meg tudná nekem mondani, mikortól meddig kaptak a Wartburgok ilyen hátsó lámpákat, valamint egy kicsit kronológiailag is rendbe rakná, mikor milyen lámpákkal szerelték a púpos Wartburgokat?
Köszönöm a gyors segítséget! Nem akarok semmi "idegen" anyagot rákenni, ilyen üléseket Coupe-hoz sohase fogok szerintem szerezni... Jövő héten ha lesz rá időm, ki is próbálom!
A TC-s Csikós Zsolt az állólámpás Mercije üléseit Vanish Oxy-val pucolta ki. Egy kis felületen próbáld ki: Vanish Oxy+körömkefe, aztán nedves (nem vizes!) rongy, áttörölni.
Érdeklődni szeretnék, hogy ti a képen látható ülést milyen anyaggal varázsoltátok újjá? Kicsit koszos, nem szeretném olyan mosószerrel bekenni, amitől szétmenne. Igen, a hátsó ülés alsó támlája javításra szorul, arra is elfogadok megbízható kárpitost.. Előre is köszönöm a segítséget!