Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Cowboy Creative Commons License 1998.05.29 0 0 4
Én csak ugy hivom öket, hogy "cipö", ugyanis a tömegközlekedés nem igazán "Tömeg". Szóval, a feleségemnek egy Nissan Maximája van (3l, 190 LE), a kisebbik fiamnak egy Chevrolet Corsica (3.1l , 180LE), a negyobbiknak egy Ford Explorer Sport(4l, 160LE) és nekem egy Chevy S-10 kisteherautó(2.8l, 140LE), mindegyiknek 6 hengeres V motorja van. (Az elsö kettö automata váltós)
ZöPö Creative Commons License 1998.05.29 0 0 3
További kérdés-javaslataim:

- Mennyit keresel?
- A Pasaréten vagy a Rózsadombon laksz?
- ...

chubbie Creative Commons License 1998.05.29 0 0 2
Nem tudom,hogy hangzik itt,de nekem pl.egy tizenhet eves jegszinu Wartburgom van.Persze,nem egy csucsmodell,de en nagyon szeretem.Foleg,miutan tavalyelott novemberben haromhetes jogsival ripityara zuztam,es ot honapig nem volt.
Egyebkentjoval fiatalabb a koranal,mert az elso tulaj nem ment vele szinte semmit ,es a masodik is rendesen apolta.Az allapotat egypar gyari adattal osszehasonlitott dolgaval tudnam erzekeltetni.Gyari vegsebesseg 130,az enyem meg kihuzathato 155-ig,az 50LE a katalizatorral egyutt is megvan hianytalanul,a gyari fogyasztast(8-10l\100km)boven tartja,sot egy Pest-Siofok 7litykoval meg van oldva 110-es sebesseg mellett,es a majdnem 2 ev alatt-1996.jun.21.ota-csak a hutorendszerrel volt problemam.Raadasul a tobbi kocsihoz kepest kevesbol fenn lehet tartani.Nem megyek vele tul sokat,evi 100000-bol meg lehet uszni.Nekem mint egyetemistanak,ez tokeletes.
Egy-ket adat annak,aki ilyen regi gepet meg nem nagyon nezett meg:(920kg,5400ford.\min,kb.4meter20 hosszu,162cm.szeles es 142 magas,992ccm,csak egy baja van,iszonyu labilis,a sportos kanyaroktol kisse kiakad,s akkor csikorog.
Szoval tok jo ,hogy van.
sti Creative Commons License 1998.05.29 0 0 1
Szintén Astra 1.4 GL 4 év, de Mazda Xedos 6-ot szeretnék! (Bár a jelenlegivel is teljesen meg vagyok elégedve, bár a kanyarstabilitását nem az én vezetési stílusomhoz méretezték, meg a lovak száma is növelhető lenne kb. a háromszorosára.)
dulifuli Creative Commons License 1998.05.29 0 0 0
Nincs autóm.
(de akkor meg minek írtam ide?)
BlackLion Creative Commons License 1998.05.29 0 0 topiknyitó
Az Auto-stilus topiccal kapcsolatban kivancsiskodnek.Az lenne a kerdesem, hogy kinek milyen,hany eves,loeros stb autoja van?
En egy 1.4-es Astrat vezetek(4 eves).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!