Én csak ugy hivom öket, hogy "cipö", ugyanis a tömegközlekedés nem igazán "Tömeg". Szóval, a feleségemnek egy Nissan Maximája van (3l, 190 LE), a kisebbik fiamnak egy Chevrolet Corsica (3.1l , 180LE), a negyobbiknak egy Ford Explorer Sport(4l, 160LE) és nekem egy Chevy S-10 kisteherautó(2.8l, 140LE), mindegyiknek 6 hengeres V motorja van. (Az elsö kettö automata váltós)
Nem tudom,hogy hangzik itt,de nekem pl.egy tizenhet eves jegszinu Wartburgom van.Persze,nem egy csucsmodell,de en nagyon szeretem.Foleg,miutan tavalyelott novemberben haromhetes jogsival ripityara zuztam,es ot honapig nem volt.
Egyebkentjoval fiatalabb a koranal,mert az elso tulaj nem ment vele szinte semmit ,es a masodik is rendesen apolta.Az allapotat egypar gyari adattal osszehasonlitott dolgaval tudnam erzekeltetni.Gyari vegsebesseg 130,az enyem meg kihuzathato 155-ig,az 50LE a katalizatorral egyutt is megvan hianytalanul,a gyari fogyasztast(8-10l\100km)boven tartja,sot egy Pest-Siofok 7litykoval meg van oldva 110-es sebesseg mellett,es a majdnem 2 ev alatt-1996.jun.21.ota-csak a hutorendszerrel volt problemam.Raadasul a tobbi kocsihoz kepest kevesbol fenn lehet tartani.Nem megyek vele tul sokat,evi 100000-bol meg lehet uszni.Nekem mint egyetemistanak,ez tokeletes.
Egy-ket adat annak,aki ilyen regi gepet meg nem nagyon nezett meg:(920kg,5400ford.\min,kb.4meter20 hosszu,162cm.szeles es 142 magas,992ccm,csak egy baja van,iszonyu labilis,a sportos kanyaroktol kisse kiakad,s akkor csikorog.
Szoval tok jo ,hogy van.
Szintén Astra 1.4 GL 4 év, de Mazda Xedos 6-ot szeretnék! (Bár a jelenlegivel is teljesen meg vagyok elégedve, bár a kanyarstabilitását nem az én vezetési stílusomhoz méretezték, meg a lovak száma is növelhető lenne kb. a háromszorosára.)
Az Auto-stilus topiccal kapcsolatban kivancsiskodnek.Az lenne a kerdesem, hogy kinek milyen,hany eves,loeros stb autoja van?
En egy 1.4-es Astrat vezetek(4 eves).