Keresés

Részletes keresés

Laci Creative Commons License 1998.04.14 0 0 15
Az abrosz?
Wágner úr Creative Commons License 1998.04.14 0 0 14
Az úgy volt, kérem szépen, hogy a múltkoriban teljesen be voltam kerítve! Itt ücsörögtem ennél a Kerek Asztalnál és éppen valami kerekasztal-tárgyalás volt, de annyira magas szintű, amit nem értettem, mer´hogy nálam ez a kerekasztal teljesen táncolt már és mindenféle bádogos szellemek jöttek sok söröket emelve ezekben a Grálokban, én meg onnan a kerek asztal alól nem értem fel ésszel és kézzel azokba a magasságokba, igy aztán kinégylábkezeztem magam és elindultam máshová. Legalább is megpróbáltam, DE hirtelen egy vasfalba ütköztem. Elindultam jobbra, de mindenütt csak ez a vasfal volt. Aztán gondoltam, hogy jobb, ha balra megyek, de ott is csak a vasfal volt. Mondtam, hogy na! Teljesen vasfüggöny mögött vagyok megint, holott elszoktam egészen tőle, és éljen a szabadságom! Hukk! Mer´hogy ha eztet korlátozzák, aztat nagyon utálom! Szóval, most akkor mongya meg valamelyikőtök, hogy mi is volt ez a vasfal, ami engemet teljesen bekerített?

A kitalálóknak majdnem ingyér´ (Egy Pofa Sörér´) bevezettetem a Digitális Virtuális SörVezetéket! Ez most egy kitalálós kérdés (nem 7?, csak 1?). Addig is egészségtekre!

Színes Géza Creative Commons License 1998.04.14 0 0 13
És a pincérlány csak áll az asztal mellett, zajos társaságunktól veszi fel az italrendeléseket. A zongorista kíséri a felügyelőt, mert éppen szerelmi bánata van neki. No, ha így összejöttünk, akkor talán, ha nem tartanánk fel a pincérkisasszonyt tovább... Az első kört én fizetem, és mondjuk Wágner sztrovaszeké az első szó.
Halljuk!-ot kiált a kis csapat, Wágner úr igyekszik felállni, majd visszahuppan és rákezd a legújabb sztorijára.
(főcső)
33+ Creative Commons License 1998.04.14 0 0 12
sörbe vodka ??????????
Itt nálunk (szlovenszkó)ilyen is van:
sör-be borovicska (borókapálinka) pohárral együtt (néha)
vörösborba kóla (vadász) tudom, ezt Ti ismeritek, de az angolok mikor itt voltak el voltak hűlve, de aztán rászoktak :-)
újak:
fehérbor+tonic
sör+tonic
sör+kóla
(na, ezeket még NEM ittam, förtelmes lehet)

Uff
még egy gondolat: itt az (alja) populáció java része télleg a borókát issza sörrel, arra lennék kíváncsi, Romániában, ukrajnában MIT kedvelnek, sőt ami-ban is, Hungary-fröccs? sör?

uffff

Wágner úr Creative Commons License 1998.04.13 0 0 11
Gawain sztrovacsek, nemes lovag :)))
Valamelyik előző életemben, amikor reinkarnis vagy ilyesmi esett rám, akkor Sir Waldemarként én sokat mászkáltam azér´a Grálért, de főleg a Kerek Asztal alatt aludtam, mikor Merlin altatómesékbe fogott, de senki sem merte leütni, mert még képes lett volna mindenkit elvarázslani. Egyszer aztán konflislóba vagy ilyesmibe keveredtem vele (mer´hogy hangosan belehorkoltam), és onnantól kezdve majdnem mindent elfelejtettem, csak a Sört (ale vagy ilyesmi) azt nem - biztos ez a Merlin Nagy ElVarázslása, ami rajtam ragadt, igy aztán azóta is mászkálok állandójan, meg imbolygok is, csak már nem a Grál, hanem az Ale után kutakodok. Na, egészségedre itt a Kerek Asztalnál, bármennyire is kicsi, hukk!
Gawain Creative Commons License 1998.04.13 0 0 10
Sziasztok,

eddig én is csak néző voltam, most a Kis kerek asztal késztet hozzászólásra. Hozzászólásra és nem veszekedésre, ilyen nálunk nem volt, csak lyókat beszélgettünk, néha hősszerelmesek is voltunk, hogy operát
írhassanak belőlünk.
Ha meggondolom az nem kis kerek asztal volt, hanem Kerekasztal, és nem viseltünk vasbádogot sem. Sör már akkor is létezett, szerettük is, de nagyon. A Grált is sörivászatilag kerestük, addig ugyanis sima pohárból v. barna üvegből lehetett.

Wágner úr,
honnan ismered a Merlint, csak nem az alvilágból?

Meleglevélileg az ötvenhetedik, amúgy az igazi
Gawain

pcsikvari Creative Commons License 1998.04.13 0 0 9
Hideg a kávé, a sör langyos, a vodka
vizezett. Ezért a "Barna Medve" csak egy maci, az "Északi Fény" meg nem tud áttörni a koszos ablakon. A pincérlány talán nem is leány már csak ráncos. A zongorista mindkét karja felkötve. Mégis "énekelt" volna a felügyelő úrnak? A székek felborogatva,
a kerek asztalok sarkai letörve. Sebek mindenütt ápolóra várva. Érezzük magunkat
itthon!
Wágner úr Creative Commons License 1998.04.13 0 0 8
Szervusztok sztrovacsekok!

Úgy szép az asztal, ha kerek, mer´hogy akkor gyünnek azok a vasbádogosok és körülülik és isznak és dicsekednek, de aztán előjön a Merlin az altatódumával és akkor mindenki elalsz.
A Sör vodkával pedig a "Barna Medve" című koktél, de nagyon be lehet tőle rúgni, akárcsak az "Északi Fénytől", ami vodka pezsgővel, de fény helyett még csillagot sem lát tőle az ember, legfeljebb, ha nekimegy egy lámpaoszlopnak. Ezt már meséltem, de hátha az újak nem ismerik.
A zongoristát viszont jól ismerem, mert együtt voltunk bezárva sokáig, és sebeket is tud ápolni, viszont a felügyelő úrnak nem énekel soha, igy aztán nem verik meg, ha hamisan játszik néha berúgásilag.
Éljünk mi és Sört Mindenkinek! Egészségtekre!

bubu Creative Commons License 1998.04.13 0 0 7
van, ahol sorbe is szokas
telleg
Színes Géza Creative Commons License 1998.04.13 0 0 6
Sör az sör, málna az málna. Rossz borba szokás málnát önteni. Minek a felesleges feltűnősködés?
No ha mindenki rendelt, akkor halljam, mi a helyzet?
bubu Creative Commons License 1998.04.13 0 0 5
sorbe malnaszorphoz mit szolsz?
Színes Géza Creative Commons License 1998.04.13 0 0 4
Itt minden lebuj kicsit koszos, kicsit büdös. Még a profinak álmodott amerikai gyorséttermek is leszakadnak egy idő után. Ez van. Cseh Tamás is ezt szereti.
Egyébkét a sörbe vodkát önteni merészség.
Főcső
pcsikvari Creative Commons License 1998.04.13 0 0 3
Icuka!

Egy dupla gőz nélkül!!

Mogorva Creative Commons License 1998.04.13 0 0 2
Akarom mondani... egy gin-tonic rendel!
Mogorva Creative Commons License 1998.04.13 0 0 1
Majd gyün a RagadósÜstökös, aztán lesz itt sötétítés hamarjában!
Amúgy pedig üdv!
pcsikvari Creative Commons License 1998.04.13 0 0 0
Géza!

Ha Te azt hiszed, hogy itt nyugodtan
ücsöröghetsz a szakadt, múbőr székeden
és beszélgethetsz, akkor rossz helyen
jársz. Itt a pincérlány tényleg ráncos,
az asztal valóban mű, a váza azért van,
hogy ne férj el, a zongorista nem biztos,
hogy nem a vécésnéni, a vodkát meg néha
beleöntik Wágner úr sörébe. Ez egy topless
bár. Bár, ha csak csöndben üldögélsz, talán
megtűrnek.

Színes Géza Creative Commons License 1998.04.13 0 0 topiknyitó
piros műbőr székekkel. Vágni lehet a dohányfüstöt, a pincérlányok ráncai mélyek. A műmárvány asztalon még egy virágváza is van, hogy még kevésbé férj el. Valami leszakadt zongorista játszik, hangosabban, mint szeretnéd.
Akármiről eshet szó, csak röviden, egy sör és egy vodka erejéig.
A főcső.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!