Keresés

Részletes keresés

NAtional STYLE Creative Commons License 2006.11.14 0 0 311

ha megfigyeled, az SZDSZ nem is szokott tüntetni!

legalább is nem találkoztam SZDSZ-es politikusokkal, sem szavazókkal, akik úgy érezték volna, hogy elég a rendőri brutalitásból (november 4 - volt ennek a békés, pártsemleges, elvileg összemzeti tüntésnek a napja)

ha valaki már a tüntetéseket szétverő brutális rendőrök ellen sem tüntet, akkor mikor és mi ellen tüntetne? talán az emberek ellen, az ellenzék ellen?

ez azért nem igazi tüntetés - csak tompa harc az egypártrendszerért.

Előzmény: zividivi (305)
P.I. Creative Commons License 2006.11.14 0 0 309

Azon sajátkezüleg szokás elintézni az embereket

Mi van?

Az autót azt mivel gyújtja? A lábával?

Előzmény: zividivi (305)
P.I. Creative Commons License 2006.11.14 0 0 308

Nocsak, már egy szót sem írt arról, hogy a rendőrség szándékosan rányomta a csürhét a fideszesekre. Időt sem hagyva nekik a lelépésre.

24-én emiatt háborgott a legjobban. 

Előzmény: HAL9000 (296)
zividivi Creative Commons License 2006.11.14 0 0 307
//"....Liberálfasiszták csak a gagyi nyilasok rémálmaiban "léteznek"....."//

Ne zavartasd magad. Nácik is csak a gagyi zsidók fantáziájában léteztek. Oszt mi kelt ki a hitleri tojásból! Kunczéék sem képesek másféle tojást tojni a jelek szerint. Náci megtemékenyítésen inkább a "lberálisok" estek át, semmint a "rémálmodozók".
Előzmény: figyelő (301)
zividivi Creative Commons License 2006.11.14 0 0 306
//"...Milyen zászlót használnak majd? ..."//

Majd megmondja nekik az államfő! Mondjuk zászló helyett mikrofont vagy gépfegyvert. Ez a jelképük, nem?
Előzmény: Törölt nick (295)
zividivi Creative Commons License 2006.11.14 0 0 305
//"...Szdsz tüntin nem szokás kocsit égetni, rendőrt verni, fosztogatni, tankkal bohóckodni..."//

Mennyire igaz! Azon sajátkezüleg szokás elintézni az embereket: lásd esernyős tünti, Toldi Miklós és a többiek.

Gergényi is az SZDSZ kezéből eszik, miért támadna gazdijára egy pitbull?
Előzmény: P.I. (281)
zividivi Creative Commons License 2006.11.14 0 0 304
//2....Vajon a te pimasz ostobaságod természetes-e, vagy szedsz valamit?.."//

Már hogyne szednék! Pimasz és ostoba ajzószert a szadesz-készletből!
Előzmény: figyelő (278)
Szul Creative Commons License 2006.11.14 0 0 303

A sajtón röhögni kell.

Komolyan venni nem szabad.

Az szdsz és az mszp meg tök egyértelműen müködik.

Amikor feri führer azt mondta "nagy a jólét" tudtam hazudik és a pénzünket akarja.

Bejött.

Ez a recept.

Ha valamit szidnak tudom nekem az a jó.

Ha valamire azt mondják jól müködik tudom lopnak és nekem sokba kerül.

És képzeld be is jön általában.

Hazudnak, hazudnak, hazudnak.

Ennyi.

Előzmény: NAtional STYLE (302)
NAtional STYLE Creative Commons License 2006.11.14 0 0 302

van olyan, hogy az ember azt hiszi, csak neki tűnt fel valami ...

ez tipikusan az az eset, amikor a sajtó mást sulykol, ez a dezinformáció lényge - hadviselés terén - ha mindenki azt hiszi, hogy csak ő lát valamit így-vagy úgy (pl. egy helyzetet tarthatatlannak), semmi nem fog történni, mert egyedül senki sem ront rá egy egész rendőrállamra.

ezért jó, ha az emberek beszélgethetnek egymással - mert akkor fény derül arra, hogy valójában SOKAN hiszik azt, hogy csak nekik tűnt fel...

a kormányt szolgáló média munkások (és segídmunkások) feladata, hogy ember és ember közé hamis imfókat szórjanak, hogy ez a felismerés ne jöhessen létre :)

Előzmény: Szul (300)
figyelő Creative Commons License 2006.11.13 0 0 301
Liberálfasiszták csak a gagyi nyilasok rémálmaiban "léteznek".
Előzmény: Törölt nick (295)
Szul Creative Commons License 2006.11.13 0 0 300

Nekem is feltünt, hogy szeptember óta a szadesz zavartan viselkedik.

Mintha a pártvezetői mostanában meghibbantak volna. 

Azt hittem csak nekem tünt fel.

Olyan sok furcsa nyilatkozatott tettek.

Demszky és Kuncze a mostani gyülölet politizálás idején is feltünően agresszív és antiliberális nézetek vall.

Modjuk ők a legnagyobb veszteseik az önk-i választásnak. 2010-ben demszki visszavonul, akkor a pesti bázis is megrendül, vidéki pozicióikat nagyrészt már elvesztették.

Starabagdemokratizmusról nem is beszélve.

Előzmény: Törölt nick (253)
NAtional STYLE Creative Commons License 2006.11.13 0 0 299

millió ember van ám egy új fordulat, a holdudvar trendi zászlóshajójával, a pestiesttel együttműködésben - az SZDSZ udvari PR-osa, geszti péter vezényletével:

mindenki küldjön levelezőlapot a szeretem magyarországot klubba, amiből majd kiállítást rendeznek gesztiék. több millió levelezőlapra számítanak.

végül is agyafurt ötlet, tüntetés emberek nélkül:)

annyi levelezőlapot rajzolnak, amennyit csak akarnak ...

és akkor azt mondhatják: lám, ha 19  milió levlapot kaptunk, a csöndes többség minket támogat - a maradék meg csak a kihalásra ítélt jobboldal ...

link: www.szeretemmagyarorszagot.hu

Egy értelmiségi Creative Commons License 2006.11.13 0 0 298

"Támogatjuk a hazudozást". Ezt feltétlenül javaslom feliratként. Zászlónak meg természetesen a sarló-kalapácsos vöröset tudom ajánlani.

Ha nem így tesztek, akkor jön a kardlapozás! Én szóltam...

HAL9000 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 296

Te Péter vagy, azaz kőszikla - Tóta W. Árpád

2006. november 13.

Gergényi nem lép le. Legalább nem marad tapasztalt kapitány nélkül Budapest. Hurrá. Volna viszont még néhány apróság.

Egy bocsánatkérő sajtótájékoztató dobostortával és erkélyjelenettel, ahol a főkapitány töredelmesen megköveti az újságírókat és rajtuk keresztül mindenkit azokért a böszme hazugságokért. A leesett jelvényekért, a viperáért, az azonosítószámok körüli ködösítésért. Mondja ki még egyszer: kérem szépen. Kérem szépen, bocsássanak meg nekem, sokszor és sokat vétkeztem.

Egy vizsgálat a műveleti területek parancsnokaival együtt, amelynek végén előkerülnek például azok a rendőrök, akik rohampajzsból építettek paravánt a kamera elé, hogy mögötte megműthessék azt a szerencsétlen illetőt. Annak kimondása, hogy ezután is mindig lesz vizsgálat, és a rendőrök a rendet védik, nem egymást a kamerától.

Néhány őszinte szó arról, miért nincs semmiféle eljárás a rendőröket húzogató, foglalkozásukra nézve zavargásszervező Debil és Gyík ellen, és ha ez így oké, akkor miért van viszont Budaházy és Tomcat ellen.

Még néhány őszinte szó arról, mit csináltak a rohamrendőrök az MTV-székház szomszédságában az ostrom alatt, ki és mire adott parancsot, és mire miért nem.

A hazugságkeret egy időre kimerült. Most a feltöltésének van itt az ideje.

Ejnye, worluk még ma is fel van indulva.:)

Előzmény: P.I. (294)
P.I. Creative Commons License 2006.11.13 0 0 294
Szegény worluk, nem sok infóval rendelkezett, amikor hirtelen felindulásból írta a hülyeségeit. Azóta szerintem ő is megbánta.
Előzmény: HAL9000 (293)
HAL9000 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 293
Pedig még Tóta W.  is írt róla...
Előzmény: P.I. (291)
P.I. Creative Commons License 2006.11.13 0 0 291
Ilyen még nem történt Pesten.
Előzmény: HAL9000 (289)
HAL9000 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 290
Ez gyakorlatibb...
Előzmény: winstonsmith84 (288)
HAL9000 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 289

De mi történik, ha nem tudtok elmenni, mert minden kisutcában a Debil és Gyík által odahúzott rendőrök állják az utatokat és jól megszórnak könnygázzal, meg gumigolyóval?

Persze ez csak elméleti feltételezés...:)

Előzmény: P.I. (287)
winstonsmith84 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 288
"de mi történik, ha Dedil és Gyík most az szdsz tüntire húzza a rendőrséget?" _ Szerintem ekkor érdekes módon szakmailag kezdene el erre reagálni a rendőrség. Biztosan nem zárnának le minden mellékutcát és csak a SZDSZ-es tüntetők felé vezetőt hagynák nyitva. Szerintem aa rendőrök rögtön az SZDSZ-es tüntetők és a randalírozók közé kerülnének.
Előzmény: HAL9000 (286)
P.I. Creative Commons License 2006.11.13 0 0 287

Devil.

Hazamegyünk az ellenkező irányba, és nem játszuk el a mártírt.

Előzmény: HAL9000 (286)
HAL9000 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 286

Ez igaz, de mi történik, ha Dedil és Gyík most az szdsz tüntire húzza a rendőrséget?

Előzmény: P.I. (281)
P.I. Creative Commons License 2006.11.13 0 0 285

És mi szokott még úszni a vizen?

A kacsa.

Tehát ha ugyanakkora súlya, mint a kacsának, akkor boszorkány.

Előzmény: HAL9000 (284)
HAL9000 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 284

Sajnos nem. Az szdsz utoljára jobbközép pártként definiálta magát, de gazdaságpolitikája valójábban nem közép, hanem jobboldali.

És Kunczénak volt az utóbbi időben néhány elszólása, amiért nevezhetjük szélsőségesnek.

Jobboldal+szélsőséges pártvezér=szélsőjobb. Nem olyan nehéz ez.

Előzmény: figyelő (277)
P.I. Creative Commons License 2006.11.13 0 0 283
Bruhaha
Előzmény: Törölt nick (282)
P.I. Creative Commons License 2006.11.13 0 0 281
Szdsz tüntin nem szokás kocsit égetni, rendőrt verni, fosztogatni, tankkal bohóckodni.
Előzmény: Törölt nick (280)
figyelő Creative Commons License 2006.11.13 0 0 279
Ha te nem létezel, akkor magyar szélsőjobb sem létezik.
Előzmény: takacsi (272)
figyelő Creative Commons License 2006.11.13 0 0 278
Vajon a te pimasz ostobaságod természetes-e, vagy szedsz valamit?
Előzmény: zividivi (274)
figyelő Creative Commons License 2006.11.13 0 0 277
Ez amolyan bornyúbárgyú duma.
Előzmény: HAL9000 (276)
HAL9000 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 276

A neoliberálisok a (szélső)jobbhoz tartoznak.

Akkor most a szadi maga ellen tüntet?

Előzmény: figyelő (263)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!