Szevasztok,
egy félórája volt itt egy topic - és eltűnt. Arról szólt h az szdsz-közeli civilek tüntetnek nov 17-én a hősök terén -a tüntetések, a "szélsőségek" ellen.
hozzá akartam szólni - de eltűnt.
legalább is nem találkoztam SZDSZ-es politikusokkal, sem szavazókkal, akik úgy érezték volna, hogy elég a rendőri brutalitásból (november 4 - volt ennek a békés, pártsemleges, elvileg összemzeti tüntésnek a napja)
ha valaki már a tüntetéseket szétverő brutális rendőrök ellen sem tüntet, akkor mikor és mi ellen tüntetne? talán az emberek ellen, az ellenzék ellen?
ez azért nem igazi tüntetés - csak tompa harc az egypártrendszerért.
//"....Liberálfasiszták csak a gagyi nyilasok rémálmaiban "léteznek"....."//
Ne zavartasd magad. Nácik is csak a gagyi zsidók fantáziájában léteztek. Oszt mi kelt ki a hitleri tojásból! Kunczéék sem képesek másféle tojást tojni a jelek szerint. Náci megtemékenyítésen inkább a "lberálisok" estek át, semmint a "rémálmodozók".
van olyan, hogy az ember azt hiszi, csak neki tűnt fel valami ...
ez tipikusan az az eset, amikor a sajtó mást sulykol, ez a dezinformáció lényge - hadviselés terén - ha mindenki azt hiszi, hogy csak ő lát valamit így-vagy úgy (pl. egy helyzetet tarthatatlannak), semmi nem fog történni, mert egyedül senki sem ront rá egy egész rendőrállamra.
ezért jó, ha az emberek beszélgethetnek egymással - mert akkor fény derül arra, hogy valójában SOKAN hiszik azt, hogy csak nekik tűnt fel...
a kormányt szolgáló média munkások (és segídmunkások) feladata, hogy ember és ember közé hamis imfókat szórjanak, hogy ez a felismerés ne jöhessen létre :)
Nekem is feltünt, hogy szeptember óta a szadesz zavartan viselkedik.
Mintha a pártvezetői mostanában meghibbantak volna.
Azt hittem csak nekem tünt fel.
Olyan sok furcsa nyilatkozatott tettek.
Demszky és Kuncze a mostani gyülölet politizálás idején is feltünően agresszív és antiliberális nézetek vall.
Modjuk ők a legnagyobb veszteseik az önk-i választásnak. 2010-ben demszki visszavonul, akkor a pesti bázis is megrendül, vidéki pozicióikat nagyrészt már elvesztették.
millió ember van ám egy új fordulat, a holdudvar trendi zászlóshajójával, a pestiesttel együttműködésben - az SZDSZ udvari PR-osa, geszti péter vezényletével:
mindenki küldjön levelezőlapot a szeretem magyarországot klubba, amiből majd kiállítást rendeznek gesztiék. több millió levelezőlapra számítanak.
végül is agyafurt ötlet, tüntetés emberek nélkül:)
annyi levelezőlapot rajzolnak, amennyit csak akarnak ...
és akkor azt mondhatják: lám, ha 19 milió levlapot kaptunk, a csöndes többség minket támogat - a maradék meg csak a kihalásra ítélt jobboldal ...
Gergényi nem lép le. Legalább nem marad tapasztalt kapitány nélkül Budapest. Hurrá. Volna viszont még néhány apróság.
Egy bocsánatkérő sajtótájékoztató dobostortával és erkélyjelenettel, ahol a főkapitány töredelmesen megköveti az újságírókat és rajtuk keresztül mindenkit azokért a böszme hazugságokért. A leesett jelvényekért, a viperáért, az azonosítószámok körüli ködösítésért. Mondja ki még egyszer: kérem szépen. Kérem szépen, bocsássanak meg nekem, sokszor és sokat vétkeztem.
Egy vizsgálat a műveleti területek parancsnokaival együtt, amelynek végén előkerülnek például azok a rendőrök, akik rohampajzsból építettek paravánt a kamera elé, hogy mögötte megműthessék azt a szerencsétlen illetőt. Annak kimondása, hogy ezután is mindig lesz vizsgálat, és a rendőrök a rendet védik, nem egymást a kamerától.
Néhány őszinte szó arról, miért nincs semmiféle eljárás a rendőröket húzogató, foglalkozásukra nézve zavargásszervező Debil és Gyík ellen, és ha ez így oké, akkor miért van viszont Budaházy és Tomcat ellen.
Még néhány őszinte szó arról, mit csináltak a rohamrendőrök az MTV-székház szomszédságában az ostrom alatt, ki és mire adott parancsot, és mire miért nem.
A hazugságkeret egy időre kimerült. Most a feltöltésének van itt az ideje.
De mi történik, ha nem tudtok elmenni, mert minden kisutcában a Debil és Gyík által odahúzott rendőrök állják az utatokat és jól megszórnak könnygázzal, meg gumigolyóval?
"de mi történik, ha Dedil és Gyík most az szdsz tüntire húzza a rendőrséget?" _ Szerintem ekkor érdekes módon szakmailag kezdene el erre reagálni a rendőrség. Biztosan nem zárnának le minden mellékutcát és csak a SZDSZ-es tüntetők felé vezetőt hagynák nyitva. Szerintem aa rendőrök rögtön az SZDSZ-es tüntetők és a randalírozók közé kerülnének.