Legközelebb feltétlenül gyere el egy talira, ha ott lesz ez a bordó 505. Most a hétvégén vezettem. Mit is mondjak róla.?
Ha valaki beleül, és megy vele egy kört, az soha többé nem fogja mondani a francia autókról , hogy rosszak. Baromi finom élményt adott az az 50km, amit mentem vele!!!Iszonyú finom ékszer!!
Ide leginkább a veteránkorú Peugeot-k tulajdonosai néznek be.
Nem ismerem ezt a navigációs rendszert, de ha csak arról van szó, hogy meg kellene találni a nyelvi beállításokat benne, abban szerintem tudok segíteni. Presze pont az a fő kérdésed, hogy kell-e ehhez a művelethez szakszervízhez fordulni vagy sem. Na erre nem tudok válaszolni. Nincs kezelési kézikönyve?
Sajnos az 5008 fórum nagyon halott, ezért írok ide.
Most vásárolok majd egy 5008-as Peugeot (eddig csak Ford-om volt, remélem nem bánom meg), amiben NG4 navigáció van, ami francia nyelvű lesz gondolom, mivel onnan hozom az autót.
Ezt a beállításban simán át lehet állítani magyar nyelvűre, vagy ehhez szakszervíz kell. Esetleg van itt valaki, aki meg tudja csinálni a magyar nyelvet?
Létezik weboldal, ahol ilyen Peugeot cuccok vannak letölthető verzióban? Térképfrissítést hol lehet beszerezni hozá?
Ha valaki tudna leírást küldeni hozzá, azt is megköszönnöm.
Esetleg abban tudna valaki segíteni, hogy hol lehetne olcsón venni tető keresztrudat amire fel tudom tenni majd a kerékpártartókat. Létezik nem gyári is hozzá szerintetek?
Általánosságban tudtok valaki szakszervízes szerelőt stb. , aki "dolgozói kedvezménnyel" tudna gyári alkatrészeket?
Peugeot 5008 2,0 Hdi-vel szemezgetek, mely külföldről származó autó. Mivel eddig nagyrészt német autóm volt és semmi tapasztalat nincs a franciákkal érdeklődnék, hogy a Peugeot szalonokban alvázszám alapján látni lehet-e a külföldi szervíztörténetet, és valahogy ellenőrizhető-e, hogy volt-e tekerve az óra?
Ma megint beállt az IDŐS váltója. Megint nem veszi a sebességet. Ráadásul a váltógomb is eltört. Kellene egy váltógomb, de csak a váltókarral együtt lehet cserélni. Össze van öntve a műanyag a váltókarral. Hétfőn elmegyek egy szerelőhöz, hátha kalapáccsal helyre kottyan a villa a váltóban. Ezután csak sebességbe hagyott váltóval parkolok.
Üdv mindenkinek Pár napja sikerült elhagynom a fényszóró mosóm műanyag kupakját, azt nem tudom hogy hogyan a lényeg mire hazaértem már csak a hűlt helye volt. Egy 206 CC - ről lenne szó, körbehívtam a nagyobb bontókat és mindenhol elszomorítottak hogy még az életben soha nem volt ilyesmilyük raktáron, felejtsem el hogy találok bontva. Ha egészen véletlenül valakinen lenne elfekvőben az kérem jelezze, emberi áron vevő lennék rá! Előre is köszi!