.. jham, valoban nem volt tul "atraktiv" ez az aktiv -eleg karcsu volt- de a "hely" annyira nem volt kiveheto, szal szerintem nem lesz tul nagy viszhangja ..
Ha tudsz, kérlek küldj egy mailt a pontos koordinátákról a pénteki talival kapcsolatban!!!!!
Pont lemaradtam a TV2 - ről, de ahogy elnézem nem vesztettem vele sokat. :-)))
a lanyzo ??
jaja, noi szemmel is aranyos lanyka volt...
az osszeallitas a dumaval eleg negativ volt, de hat mit varhat az ember!? mindent el kell ferditeni, kulonben hol marad az emberek felhaborodott telefonhivasa, akik csak ez alapjan itelnek...!?
A "szenzacio" hajhaszasnak nincs hatara...
:)))) hát jókat mosolyogtam a sárga suzukin (1.0 moci) , meg a szürkén is ahogy nyilatkozott a srác :))) Suzukis találkozón persze nem mertek nyomni :)))
Vannak jó helyek de ennyi autó egy helyen kurva feltünő rögtön jönnek a vizfejüek!
Az a baj hogy 200 autó közül 30 megy és a többi csak bámészkodó el se lehet férni illetve megintcsak kijönnek mert nagy a tömeg.
Szia!
Hát ha eljönnél az nagy királyság lenne, állitólag az utóbbi 2 versenyen voltak kint ütősebb gépek, azokkal lenne nagy derbid (Subaru, Lancia, S2)
Lehet hogy be is kéreckednék a kocsiba 1 percre LOL:-) ;)
A helyszín mindig változik, de általában egy este kb 100-150 kilcsit megteszünk (oda vissza)
Én 1 helyszínről tuti udok, ott van mindig gyülekező 22.00-tól. MAilben este elküldöm, de a totalcar-os cikkben benne is van ha megnézed. Asszem Ganxta belinkelte az oldal URL-jét.
üdv
Állította a kamerázó srác hogy ki fogják takarni a rendzsámokat. Egyébként szerintem se szabadott volna hagyni hogy filmezzenek. Amíg ez 100 autónyi ember szórakozása, addig hagyják a dolgot. De ha elburjánzik a dolog és híre megy, akkor mindjárt leszól valaki okos fentről a yardnak, hogy nézzenek utána mi ez. És akkor rászállnak a talira.